Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste stoomreiniger

Reinigen kan ook met stoom. Een alternatief voor de stofzuiger is de stoomreiniger. Je hebt stoomreinigers die er daadwerkelijk als een stofzuiger uitzien, je hebt handstoomreinigers en je hebt speciale stoomreinigers om de ruiten (en andere gladde oppervlakken) mee schoon te maken, de zogenaamde ruitenreinigers.

Hieronder kijken we naar de beste stoomreinigers uit diverse testen en geven we meer informatie over de stoomreiniger.

Beste stoomreinigers uit de test

We hebben de volgende tests van stoomreinigers voor je gevonden.


Testen beste ruitenreinigers


Beste stoomreiniger kopen

Kijk bij Beste Stoomreiniger Kopen voor de beste online aanbieders van stoomreinigers in Nederland, voor een Stoomreiniger Keuzehulp en voor de actuele top 10 van stoomreinigers.

Waarom een stoomreiniger?

Een stoomreiniger heeft vele voordelen voor het reinigen van vloeren. Dat kunnen gladde en harde vloeren zijn zoals tegels, laminaat en parket, maar ook tapijt. Een stoomreiniger haalt namelijk ook aangekoekt vuil weg en doodt de bacteriën. Vaak beschikken stoomreinigers over een slede, zodat je ze zowel voor vloeren als in de hand kunt gebruiken. Dat is erg handig want zo maak je er ook het aanrecht, de tafel en wastafel hygiënisch mee schoon.

Voor het reinigen van laminaat en houten vloeren zoals parket beschikt een goede stoomreiniger over een vloerdoek. Deze voorkomt dat de houten vloer te nat wordt. Bij een tegelvloer is dat geen probleem.

Ook geschikt voor vochtig reinigen van tapijt en vloerkleed

Ook tapijt en vloerkleden kunnen met een stoomreiniger gereinigd worden. Dat gaat juist heel goed omdat er zich in deze zachte vloeren bij alleen stofzuigen nogal wat vuil kan ophopen. Het reinigen van een tapijt en vloerkleed gaat beter met een speciaal opzetstuk voor een stugge ondergrond. In de Stoomreiniger Keuzehulp op het bovengenoemde Beste Stoomreiniger Kopen kun je de stoomreinigers geschikt voor tapijt selecteren.

Reinigen zonder schoonmaakmiddel

Een sterk punt van een stoomreiniger is, dat deze geen schoonmaakmiddel nodig heeft. Dat voorkomt niet alleen het gebruik van chemische middelen, maar het voorkomt ook dat resten van reinigingsmiddelen achterblijven waar zich weer vuil aan kan hechten. Overigens zijn er wel reinigingsmiddelen voor een stoomreiniger te koop, maar voor een gemiddeld vuil huis zijn deze niet noodzakelijk.

0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.