Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste tassen test

Ook tassen worden regelmatig getest. Hier hebben we alle testen van tassen verzameld. Hieronder vind je de beste tassen en geven we tips voor bij de aanschaf van een goede tas.

De beste tassen uit de test

Hieronder vind je de testen van tassen die we verzameld hebben. Het betreft de beste tassen in diverse soorten.

beste tas test


Zie ook
De beste tassen voordelig kopen

Waar koop je je nieuwe tas? Er zijn online heel interessante winkels die een heel groot aanbod aan tassen hebben en die interessante prijzen berekenen, met interessante kortingen. Deze beste online aanbieders van tassen zijn te vinden op Beste Tassen Kopen.


Beste tassen test
Soorten tassen

Bovenaan vind je de beste tassen uit de test in diverse soorten. Om wat voor soort tassen gaat het, en wat zijn de kenmerken van al deze verschillende beste tassen? Hieronder een korte beschrijving.

Handtas

De handtas is een veel gebruikte tas. Een goede handtas is functioneel, je kunt er op een praktische manier je spullen in meenemen, maar de handtas is vooral ook een accessoire. Niet voor niets hebben veel dames een hele reeks handtassen in hun kast staan. Een geschikte handtas voor iedere outfit. 

Het aanwijzen van een beste handtas is moeilijk omdat de keuze voor deze tas heel erg smaakgebonden is.

Boodschappentas

De keuze voor iedere beste tas is deels aan smaak gebonden, maar bij een boodschappentas is de functionaliteit ook van groot belang. In de beste boodschappentas (shopper) kun je op een plezierige manier veel boodschappen meenemen. Bij de beste tassen uit de test bovenaan vind je ook de beste boodschappentassen uit de boodschappentas test.

Heuptas

Weer een heel ander soort tas is de heuptas. De heuptas wordt vaak onzichtbaar onder de kleding gedragen waardoor de functionaliteit van de tas veel belangrijker is dan het uiterlijk. Deze beste tas moet vooral praktisch in het gebruik en aangenaam om te dragen zijn. De heuptas kan zowel door dames als heren gedragen worden. 

Mannen gebruiken een goede heuptas vaak om spullen in mee te nemen als ze geen jas dragen. De heuptas wordt dan ook vooral in de zomer gedragen, bijvoorbeeld op vakantie. Kijk bij de beste tas uit de test overzicht bovenaan voor de beste heuptas.

Reistas

De reistas is een alternatief voor de koffer. De beste tas in deze soort bevat veel ruimte en beschermt de inhoud goed. De reistas is een alternatief voor de koffer. Deze tas mist echter de koffervorm van een zachte koffer. Kijk voor deze beste tas bovenaan.

Weekendtas

De weekendtas is een makkelijk op te vouwen reistas. Een weekendtas geeft de inhoud van de tas maar weinig maar neemt nauwelijks ruimte in als je hem niet gebruikt. Ook de beste tassen in deze soort zijn bovenin bij  de beste tassen uit de test te vinden.

Laptoptas

In deze tas kan je je laptop makkelijk en veilig meenemen. De beste laptoptas beschikt over een (vaak) gewatteerd vak voor het opbergen van je laptop en extra ruimtes voor bijvoorbeeld de muis en andere accessoires. Laptoptassen zijn er als rugtassen en handtassen. Kijk voor deze beste tas uit de test bovenaan.

Rugtas

De rugtas (of in een wat slappere vorm, de rugzak) is een zeer populaire vorm van de tas die in vele soorten voor komt. Vooral als rugzak. Op vakantie gaat er een grote rugtas (backpack) mee en bij het wandelen gaat alles mee in de wandelrugzak. De klassieke schooltas heeft in 99% van de gevallen plaats gemaakt voor een scholieren rugzak. Het gebruiksgemak en draagcomfort van een goede rugtas is dan ook erg hoog. Ook de beste rugtassen uit de test zijn bovenaan te vinden.

Schooltas

We noemden hem al. De beste tas voor school is tegenwoordig de rugzak. Makkelijk mee te nemen en te dragen en met ruimte genoeg voor alle schoolspullen.

Koffer

Een koffer (hard of zacht) is in tegenstelling tot de reistas als koffer voorgevormd. Koffers heb je in vele soorten en formaten. Al deze beste tassen voor op reis uit de test zijn ook hier boven te vinden.

Fietstas

Weer een heel ander specifiek soort tas. De fietstas is een tas voor op de fiets. Soms voor vast op de fiets, maar soms ook makkelijk van de fiets te halen om als boodschappentas (shopper) te gebruiken. Dit soort tas is er als zadeltas, bagagedragertas (enkel en dubbel) en stuurtas. Kijk voor je beste tas op de fiets bij de bovenstaande testen van fietstassen.

De testen van al dit soort tassen vind je bovenaan. Kijk daar voor je beste tas en koop deze tas goedkoop bij de aanbevolen winkels.Tips kiezen beste tas

Wat voor soort tas je ook koopt, er zijn diverse punten waar je op moet letten als je je beste tas zoekt. Hieronder een kort overzicht.

Het doel en het gebruik
Wil je bijvoorbeeld een laptop mee kunnen nemen, dan ik het belangrijk te kiezen voor een tas die de laptop goed beschermt. Bijvoorbeeld via een stevige behuizing of een speciaal laptopvak.Wil je boodschappen in de tas meenemen, dan heb je veel ruimte nodig, kies dan bijvoorbeeld een shopper of een ruime rugzak.

Hoe is de tas ingedeeld?
Niet alleen het volume maar ook de indeling van de tas is belangrijk als je je beste tas zoekt om spullen in mee te nemen. Heb je veel kleine spullen mee te nemen Dan zijn veel kleine vakken handig, vooral als je deze kunt afsluiten.

Hoe wil je de tas meenemen? 
Wil je de ras op de rug dragen of in de hand? Wil je de tas makkelijk op de fiets mee kunnen nemen? Er zijn handtassen en rugzakken die je op de fiets kunt vastklikken.Een rugtas is het meest makkelijk mee te nemen, een schoudertas kan ook hele plezierig zijn, maar een handtas wordt vaak minder praktisch om te dragen gevonden.

Loop je lange tijd met een tas? Dan is het comfortabel als de riemen of het hengsel zacht gevoerd is. Ook een goede gewichtsverdeling is fijn bij het dragen van een tas.

Heb je voorkeur voor een materiaal?
Leer is heel sterk, nylon is meer kwetsbaar maar wel licht en flexibel. Polyester is makkelijk schoon te maken. Zo heeft ieder materiaal waarvan een tas gemaakt kan zijn zijn voordelen en nadelen.

Uitstraling en design
Natuurlijk wil het oog ook wat. Een tas met functioneel zijn, maar ook mooi. Vooral als het gaat om een handtasje dat je niet alleen gebruikt om je spullen in mee te nemen, maar ook als mode accessoire.

De fabrikant
Ook het merk kan deel uitmaken van de uitstraling van de tas, bijvoorbeeld het logo op een rugzak. Maar het merk kan ook een indicatie zijn van de kwaliteit van de tas. Bij elke tassen test boven vind je de beste merken voor dat soort tas.

De prijs van de tas
Je hebt dure tassen en je hebt goedkope tassen. Een goedkope tas kan slecht van kwaliteit zijn, maar een dure tas is niet per definitie een goede tas. Het is belangrijk een tas te kiezen met een goede prijs kwaliteit verhouden (een beste koop). Bij de bovenstaande tests en artikelen vind je volop reviews waaruit je kunt opmaken hoe goed een tas is.

Kijk bij de bovenstaande testen voor alle tips voor het kiezen van de beste tas voor dat soort tas.


Zie ook: Meer beste mode uit de test

Een reactie posten

0 Reacties