Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste tassen test

 

Ook tassen worden regelmatig getest. Hier hebben we alle testen van tassen verzameld. Hieronder  vind je de beste tassen en geven we tips voor bij de aanschaf van een goede tas.

De beste tassen uit de test

Hieronder vind je de testen van tassen die we verzameld hebben. Het betreft de beste tassen in diverse soorten.Zie ook


De beste tassen voordelig kopen

Waar koop je je nieuwe tas? Er zijn online heel interessante winkels die een heel groot aanbod aan tassen hebben en die interessante prijzen berekenen, met interessante kortingen. Deze beste online aanbieders van tassen zijn te vinden op Beste Tassen Kopen.Soorten tassen

Bovenaan vind je de beste tassen uit de test in diverse soorten. Om wat voor soort tassen gaat het, en wat zijn de kenmerken van al deze verschillende beste tassen? Hieronder een korte beschrijving.

Handtas

De handtas is een veel gebruikte tas. Een goede handtas is functioneel, je kunt er op een praktische manier je spullen in meenemen, maar de handtas is vooral ook een accessoire. Niet voor niets hebben veel dames een hele reeks handtassen in hun kast staan. Een geschikte handtas voor iedere outfit. 

Het aanwijzen van een beste handtas is moeilijk omdat de keuze voor deze tas heel erg smaakgebonden is.

Boodschappentas

De keuze voor iedere beste tas is deels aan smaak gebonden, maar bij een boodschappentas is de functionaliteit ook van groot belang. In de beste boodschappentas (shopper) kun je op een plezierige manier veel boodschappen meenemen. Bij de beste tassen uit de test bovenaan vind je ook de beste boodschappentassen uit de boodschappentas test.

Heuptas

Weer een heel ander soort tas is de heuptas. De heuptas wordt vaak onzichtbaar onder de kleding gedragen waardoor de functionaliteit van de tas veel belangrijker is dan het uiterlijk. Deze beste tas moet vooral praktisch in het gebruik en aangenaam om te dragen zijn. De heuptas kan zowel door dames als heren gedragen worden. 

Mannen gebruiken een goede heuptas vaak om spullen in mee te nemen als ze geen jas dragen. De heuptas wordt dan ook vooral in de zomer gedragen, bijvoorbeeld op vakantie. Kijk bij de beste tas uit de test overzicht bovenaan voor de beste heuptas.

Reistas

De reistas is een alternatief voor de koffer. De beste tas in deze soort bevat veel ruimte en beschermt de inhoud goed. De reistas is een alternatief voor de koffer. Deze tas mist echter de koffervorm van een zachte koffer. Kijk voor deze beste tas bovenaan.

Weekendtas

De weekendtas is een makkelijk op te vouwen reistas. Een weekendtas geeft de inhoud van de tas maar weinig maar neemt nauwelijks ruimte in als je hem niet gebruikt. Ook de beste tassen in deze soort zijn bovenin bij  de beste tassen uit de test te vinden.

Laptoptas

In deze tas kan je je laptop makkelijk en veilig meenemen. De beste laptoptas beschikt over een (vaak) gewatteerd vak voor het opbergen van je laptop en extra ruimtes voor bijvoorbeeld de muis en andere accessoires. Laptoptassen zijn er als rugtassen en handtassen. Kijk voor deze beste tas uit de test bovenaan.

Rugtas

De rugtas (of in een wat slappere vorm, de rugzak) is een zeer populaire vorm van de tas die in vele soorten voor komt. Vooral als rugzak. Op vakantie gaat er een grote rugtas (backpack) mee en bij het wandelen gaat alles mee in de wandelrugzak. De klassieke schooltas heeft in 99% van de gevallen plaats gemaakt voor een scholieren rugzak. Het gebruiksgemak en draagcomfort van een goede rugtas is dan ook erg hoog. Ook de beste rugtassen uit de test zijn bovenaan te vinden.

Schooltas

We noemden hem al. De beste tas voor school is tegenwoordig de rugzak. Makkelijk mee te nemen en te dragen en met ruimte genoeg voor alle schoolspullen.

Koffer

Een koffer (hard of zacht) is in tegenstelling tot de reistas als koffer voorgevormd. Koffers heb je in vele soorten en formaten. Al deze beste tassen voor op reis uit de test zijn ook hier boven te vinden.

Fietstas

Weer een heel ander specifiek soort tas. De fietstas is een tas voor op de fiets. Soms voor vast op de fiets, maar soms ook makkelijk van de fiets te halen om als boodschappentas (shopper) te gebruiken. Dit soort tas is er als zadeltas, bagagedragertas (enkel en dubbel) en stuurtas. Kijk voor je beste tas op de fiets bij de bovenstaande testen van fietstassen.
 

Zie ook: Meer beste mode uit de test

0 comments :

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.

Over mij

Mijn foto
Altijd op zoek naar het beste wat er te koop is.Maar dan wel voor een goede prijs. Ik mag graag testen en adviseer mensen graag bij het kiezen van het voor hen beste product. En erover schrijven is mijn passie!

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *