Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste terrasverwarmer (terrasheater en andere terrasverwarming)

De beste terrasverwarming uit de test. Met de beste terrasverwarmer elektrisch en beste terrasheater gas. De beste goedkope terrasverwarmer en meer beste terrasverwarmers.


beste heater terras


Als de avonden kouder worden heb je misschien helemaal geen zin om de avond weer binnen door te brengen. Met een terrasheater / terrasverwarmer kun je ook koudere dagen en avonden lekker buiten zitten. 
Beste terrasverwarmers uit de test

Hieronder vind je de beste terrasverwarming uit de tests. Het betreft zowel de beste elektrische terrasverwarming uit de test als de beste terrasheaters op gas.Foro terrasverwarmer gas

Foro terrasheater gasAanbiedingen en terrasverwarmer keuzehulp

Op Beste Terrasverwarming Kopen vind je de aanbiedingen van de beste winkels die terrasverwarmers goedkoop online verkopen. 

Of gebruik de onderstaande Terrasverwarming keuzehulp met heel veel tips en informatie om je beste terrasverwarmer te vinden en goedkoop te kopen.

Zowel in de keuzehulp als bij de aanbiedingen vind je goede terrasheaters in alle soorten. Inclusief alle prijzen, specificaties en reviews. Door je wensen aan te vinken kun je snel en makkelijk de voor jou best geschikte terrasverwarming vinden. 

Beste terrasverwarming kiezen


Hieronder vind je wat tips en informatie die het kiezen van de voor jou beste terrasverwarmer wat makkelijker maken.
Elektrische terrasverwarming of een terrasverwarmer op gas?

Terrasverwarmers heb je elektrisch en op gas. Gasverwarming op je terras is duurder in het gebruik dan stroom, en een gasfles is toch wat onpraktischer dan een stekker. Ook kun je een elektrische terrasverwarmer richten terwijl je met een gas heater de lucht rondom de heater verwarmt. 

En niet onbelangrijk, een staande elektrische terrasverwarmer kun je in de winter ook binnen als elektrische kachel gebruiken. Dit zijn allemaal voordelen van elektrische terrasverwarming (een infrarood terrasverwarmer),

Daarentegen staat dat je met een terrasheater op gas wat mobieler bent. Je verplaatst de gasheater makkelijk naar een andere plek in de tuin, en kunt de heater overal gebruiken, ook als daar geen stroom voorhanden is. Een gas terrasverwarmer heeft dus ook zijn voordelen.


Luxell heater voor buiten en binnen

Luxell terrasheater elektrisch voor buiten en binnenSoorten elektrische terrasverwarming

Gaat je voorkeur uit naar een elektrische terrasverwarmer? Dacht je dat je met de keuze voor stroom klaar was? Nee, ook binnen de elektrische terras verwarming zijn ook weer verschillende soorten elektrische heaters waaruit je kunt kiezen. We houden het kort.

 • Halogeen terrasverwarmer: De halogeen heater wordt het meest gebruikt. Een halogeen terrasverwarmer zorgt voor een goede intense warmte en de wind heeft weinig invloed op deze warmte. Een halogene terrasheater geeft wel veel licht af.
   
 • Golden Tube en Carbon terrasverwarmer: Deze terrasverwarming kom je ook heel veel tegen. Deze heaters zijn vergelijkbaar met halogeen terrasverwarmer.
   
 • Heatpanel: Deze heaters geven geen licht af. Deze terrasverwarmers worden daarom veel gebruikt in rookruimtes en serres.

 • Quartz terrasverwarmer: Quartz wordt veel in goedkope terrasverwarming gebruikt. Deze heater techniek is meer windgevoelig. Quarz terrasverwarming is daarom het meest geschikt voor beschutte ruimtes waar het niet waait.
   
 • Lowglare terrasverwarming: Lowglare verwarming komt niet veel voor. Ook een lowglare terrasheater presteert alleen goed in beschutte ruimtes. Bovendien is de warmte van deze terrasverwarmer weinig intens. Voordeel van een lowglare heater is wel dat deze terrasverwarming weinig rood licht uitstraalt.
Eurom heater hangend

Eurom heater hangend


Nog wat soorten terrasverwarming

Los van de techniek van verwarmen zijn er nog meer soorten terrasverwarming. De verschillen zitten hem in de vorm van de terrasverwarmer en de manier waarop je de terrasheater ophangt.

 • Flame heater: Een flame heater is een terrasverwarming met een zichtbare vlam (een flame). Dat geeft een sfeervol effect. Een flameheater is een soort sfeerhaard voor buiten.
   
 • Lounge heater: Een lounge heater is terrasverwarmer die warmte op zithoogte afgeeft. Dat is natuurlijk heel effectief. Deze terrasverwarmers moeten laag geplaatst worden waardoor ze wel wat in de weg kunnen staan. Dat is dus weer een nadeel van deze terrasheater.

 • Partytent heater: Deze ronde heater hang je op aan een koord. Bijvoorbeeld in een partytent. Maar deze terrasverwarming kan ook onder een overkapping of parasol. De terrasverwarmer moet hoog worden geplaatst, want de warmte van de hangende heater wordt recht naar beneden gestraald.
   
 • Plafondheater: Dat geldt ook voor plafondheaters. Ook een plafondheater wordt hoog geplaatst, bijvoorbeeld onder een overkapping.

 • Wandheaters: Deze veel gebruikte terrasheater wordt aan een muur of schutting gehangen. Daardoor heb je minder last van de terrasverwarming, maar deze terras heater is niet zo makkelijk te verplaatsen als een vrij staande heater en je hebt natuurlijk een muur of schutting nodig om de terrasverwarmer te kunnen plaatsen.


Maxx terrasverwarmer hangendMeer tips voor het kiezen van je beste terrasverwarmer

Ook al weet je wat voor soort terrasverwarming je wilt hebben, dan heb je nog een ruime keuze uit verschillende modellen, versies en merken. Hieronder tips om via de bovenstaande keuzehulp of via de aanbiedingen je beste terrasheater te vinden.

Het bereik van de heater

Let in de bovenstaande Terrasverwarming Keuzehulp goed op het bereik van de terrasverwarmer. De terrasverwarming moet een voldoende groot oppervlak bestrijken en de juiste kant op stralen. Wat de beste richting of het juiste bereik ia is hangt sterk van de situatie af. 

Voor het verwarmen een groot open terras heb je natuurlijk een meer krachtige heater met een groot bereik nodig dan voor een meer afgesloten hoek van een terras. Een voor een serre kan je vaak volstaan met een bescheiden terrasverwarmer.

Regenbestendigheid terrasverwarmer

Hangt je terrasheater niet altijd droog onder een overkapping of in een serre, dan is de regenbestendigheid van de terrasverwarming natuurlijk belangrijk. Een goede terrasverwarmer voor buiten in tegen regen bestand, maar pas op, dat geldt niet altijd.

Bij de aanbiedingen en bij de keuzehulp kun je aangeven dat je een regenbestendige terrasheater zoekt,

Eurom terrasverwarmer

Het meest populaire merk voor goede terrasverwarmers is in Nederland Eurom. Eurom terrasverwarmers zijn niet alleen goede terrasheaters, het zijn ook goedkope terrasverwarmers. 

Een Eurom terrasverwarmer is meestal een elektrische heater (zowel staand als hangend), maar ze hebben ook enkele staande gas heaters in hun collectie. Eurom is een Nederlands merk dat aantrekkelijk geprijsde artikelen van goede kwaliteit maakt. 


Sunred terrasverwarmer hangende heater

Sunred terrasverwarmer hangend

Sunred terrasverwarmer

Sunred is de grootste concurrent van Eurom. Ook Sunred maakt terrasverwarmers in alle soorten. Zowel gasheaters als elektrische terrasheaters. Staande terrasverwarmers en terrasverwarming om op te hangen. 

Vooral de hangende terrasheaters van Sunred zijn bijzonder populair. Deze terrasverwarmers zijn ook als lamp te gebruiken en zien er ook uit als een hangende lamp.

Andere goede terrasverwarmer merken zijn onder andere Alpina, Progetti Heliosa, Arpe, ICQN, Goldsun, Vonroc en  Foro.


Duizelt het je? In de bovenaan genoemde Terrasverwarming Keuzehulp kun je heel makkelijk de voor jou beste terrasverwarmer vinden.

Zie ook: Onderwerpen:
Wat is de beste terrasheater test uit de  terrasverwarmer test? Hierboven vind je de beste heaters voor het  terras uit menig beste terrasverwarmer test. Ook geven we tips en informatie over diverse soorten terrasverwarmers, hebben we een terrasheater keuzehulp en vind je op Beste Terrasverwarming Kopen de beste winkels om online heaters goedkoop te kopen.


Een reactie posten

0 Reacties