Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste terrasverwarming test

Als de avonden kouder worden heb je misschien helemaal geen zin om de avond weer binnen door te brengen. Met een terrasheater / terrasverwarmer kun je ook koudere dagen en avonden lekker buiten zitten. Hier de beste terrasverwarming uit de test.

De best geteste terrasverwarming

Hieronder vind je de beste terrasverwarming uit de tests. We hebben één test voor je gevonden:Vind de voor jou beste terrasverwarming

Gebruik de Terrasverwarmer Keuzehulp op Beste Terrasverwarming Kopen om de voor jou beste terrasheater te kopen. Vink je wensen aan, lees tests, reviews en gebruikerservaringen en doe productvergelijkingen. Op Beste Terrasverwarming Kopen vind je ook de actuele top 10 met meest populaire terrasverwarmers.

beste heater terras


Informatie en tips terrasverwarming

Hieronder vind je wat tips en informatie die het kiezen van de voor jou beste terrasverwarmer wat makkelijker maken.

Elektrische terrasverwarming of gas?

Terrasverwarmers heb je elektrisch en op gas. Gasverwarming op je terras is duurder in het gebruik dan stroom, en een gasfles is toch wat onpraktischer dan een stekker. Ook kun je een elektrische terrasverwarming richten terwijl je met gas rondom verwarmt.

Daarentegen staat dat je met terrasverwarming op gas wat mobieler bent. Je verplaatst de verwarming  makkelijk naar een andere plek in de tuin, ook als daar geen stroom voorhanden is.

Luxell heater voor buiten en binnen

Luxell heater voor buiten en binnen


Verschillende soorten elektrische terrasverwarming

Dacht je dat je met de keuze voor stroom klaar was? Nee, ook hierin zijn weer verschillende soorten verwarming. We houden het kort.

  • Halogeen: Het meest gebruikt. Zorgt voor een goede intense warmte en de wind heeft weinig invloed op deze warmte. Geeft wel veel licht af.
  • Golden Tube en Carbon: Kom je ook heel veel tegen. Vergelijkbaar met halogeen.
  • Heatpanel: Deze heaters geven geen licht af. Wordt veel gebruikt in rookruimtes en serres.
  • Quartz: Wordt veel in goedkope terrasverwarming gebruikt. Is meer windgevoelig, is daarom het meest geschikt voor beschutte ruimtes waar het niet waait.
  • Lowglare: Komt niet veel voor. Ook Lowglare presteert alleen goed in beschutte ruimtes, bovendien is de warmte weinig intens. Voordeel is wel dat deze terrasverwarming weinig rood licht uitstraalt.
Eurom heater hangend

Eurom heater hangend


Nog wat soorten terrasverwarming

Los van de manier van verwarmen zijn er nog meer soorten terrasverwarming.

  • Flameheaters: Terrasverwarming met een zichtbare vlam (flame). Dat geeft een sfeervol effect.
  • Loungeheaters: Deze terrasverwarmers geven warmte af op zithoogte. Ze worden dan ook laag geplaatst waardoor ze wel wat in de weg kunnen staan.
  • Partytent heaters: Deze ronde heater hang je op aan een koord. Bijvoorbeeld in een partytent. overkapping of parasol. Hoog, want de warmte wordt recht naar beneden gestraald.
  • Plafondheaters: Dat geldt ook voor plafondheaters.
  • Wandheaters: Deze veel gebruikte heater wordt aan een muur of schutting gehangen.


Maxx terrasverwarmer hangendHet bereik van de heater

Let in de bovenstaande Terrasverwarming Keuzehulp goed op het bereik van de heater. Deze moet een voldoende groot oppervlak bestrijken en de juiste kant op stralen. Wat het beste is hangt sterk van de situatie af.

Regenbestendigheid

Hangt je heater niet altijd droog onder een overkapping, dan is de regenbestendigheid natuurlijk belangrijk.

Duizelt het je? In de bovenaan genoemde Terrasverwarming Keuzehulp kun je heel makkelijk de voor jou beste terrasverwarming vinden.

Zie ook: Meer best getest voor in de tuin


Onderwerpen:
Wat is de beste terrasheater test uit de  terrasverwarmer test? Hierboven vind je de beste heaters voor het  terras uit menig beste terrasverwarming test. Ook geven we tips en informatie over diverse soorten terrasverwarmers en vind je op Beste Terrasverwarming Kopen de beste winkels om online heaters goedkoop te kopen.
Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.