Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste traphekje of deurhekje

Een traphekje is heel belangrijk voor in ieder huis waarin zich zowel een trap als kleine kinderen bevinden. Met een traphekje voorkom je dat een kind van de kast valt. Bovendien kun je ze als deurhekje gebruiken om een kindje in zijn kamer te houden. Het is natuurlijk wel belangrijk dat het traphekje / deurhekje veilig, sterk en betrouwbaar is. Daarom hier de beste traphekjes uit de vergelijkende tests.

Testen van traphekjes

We hebben onderstaande vergelijkende testen van traphekjes gevonden. Kijk daar wat de beste traphekjes uit de test zijn.


Vind je beste traphekje

Selecteer het voor jou persoonlijk beste traphekje uit het overzicht alle traphekjes. Je vindt daar alle traphekjes (bijna 200!) die je op alle manieren kunt selecteren. 

Geef de maten van het trapgat / deurpost op, geef op welke prijs je maximaal wilt betalen, geef de gewenste manier van bevestigen op (klemmen of schroeven) en vink nog meer wensen en eisen aan. Je krijgt dan een overzicht van de voor jou beste traphekjes tegen de laagste prijs.

Hauck deurhekje / traphekje met klembevestiging

Informatie traphekjes

Hieronder hebben we nog wat informatie en tips voor je die je heel handig van pas kunnen komen als je het voor jou beste traphekje zoekt.

Breedte trap of deur

Natuurlijk is de breedte van het trapgat of de deuropening waarin het traphekje geplaatst moet worden van groot belang. Alle goede traphekjes zijn verstelbaar waardoor deze in een hele range van maten passen. Heb je een extreem grote opening? Dan zijn er voor veel traphekjes ook nog verlengstukken verkrijgbaar.

Klemmen of schroeven?

Er zijn twee soorten bevestigingen voor traphekjes. Klembevestiging en schroefbevestiging. 

Bij de schroefbevestiging bevestiging je het frame van het traphekje met schroeven aan de muur vast. Dat is stevig en er is geen drempel nodig. Maar je moet wel boren in de muur.

Het traphekje / deurhekje met klembevestiging is daarom meer populair. Deze klem je stevig vast in het trapgat of deuropening. Dit is makkelijk te installeren, makkelijk te verplaatsen (je kunt het hekje meenemen en elders gebruiken) en je voorkomt schroefgaten. Nadeel van een traphekje met klembevestiging is dat ze een drempel hebben.

Open te klappen of opvouwbaar?

De meeste traphekjes en deurhekjes zien er ook echt als een hekje uit, dus met spijlen en je klapt ze als een hek open. Maar je hebt opvouwbare traphekjes die open en dicht schuift. Deze rollen dan op.

Gaterol opvouwbaar traphekje / deurhekje

Deze opvouwbare traphekjes / deurhekjes schoef je vast (je kunt ze door hun vorm immers niet klemmen), maar hebben daarom ook geen drempel nodig.

Automatisch sluiten

Een traphekje is natuurlijk alleen van nut als deze netjes afgesloten is. Daar moet je wel aan denken, tenzij het een zelfsluitend traphekje is. Sommige traphekjes hebben de goede eigenschap automatisch te sluiten. Hierop kun je in het bovenstaande overzicht met alle traphekjes selecteren.

Goede traphekje fabrikanten

In het overzicht vind je de traphekjes van tientallen verschillende fabrikanten. Grote fabrikanten van traphekjes zijn BabyDan, Safety 1st, Noma, Hauck, Gaterol, A3 en Reer.

In het bovenstaande overzicht met traphekjes vind je ze allemaal tegen een lage prijs en kan je heel makkelijk het voor jou beste traphekje tegen de laagste prijs vinden.

Zie ook: Meer testen m.b.t. baby's en kinderen

0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.