Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste trappen en beste ladders test

Trappen en ladders zijn niet de voorwerpen waaraan men meteen denkt als het om klusgereedschap gaat, maar in vrijwel ieder huishouden is wel een trap en / of ladder te vinden. Dat kan een torenhoge ladder zijn voor het wassen van de zolderramen, maar ook een keukentrapje voor het ophangen van de gordijnen, voor het vervangen van een lamp of voor het pakken van iets van de hoogste plank van één van de keukenkastjes.

Hier kijken we naar diverse testen van trappen en ladders voor thuisgebruik.

De beste ladder

De eerste test heeft betrekking op de ladders die je buiten gebruikt. Bijvoorbeeld om de ramen te lappen, de buitenkozijnen van bovenverdieping te verven of om hoge takken te snoeien. De beste ladder moet sterk, stabiel en veilig zijn, maar ook licht om te verplaatsen en compact om op te bergen. En natuurlijk wil je er de nodige meters hoog meer kunnen komen.

Daarnaast is er nog de beste koop. Een ladder die wat minder punten scoort maar wel een stuk goedkoper is en daarmee de beste verhouding van prijs en kwaliteit levert.De beste keukentrap (huishoudtrap)

En dan is er nog de keukentrap voor gebruik in huis. Keukentrap is eigenlijk een foute benaming want zo'n trapje wordt overal in huis gebruikt waar plekjes zijn waar je anders niet kunt komen. Om iets van een hoge positie te pakken of om een klusjes op wat grotere hoogte te doen. Voor zowel klussen als het huishouden. Klustrap en huishoudtrap zijn daarom betere benamingen voor deze trapjes.

In de test hieronder kijken we wederom naar een beste trap en een beste koop. Ook bij deze huishoudtrappen is er gekeken naar kwaliteit, functionaliteit en veiligheid, maar ook naar de prijs.


Zie ook: Al het beste gereedschap uit de test


Beste trap ladder test


Onderwerp:
Ben je op zoek naar de voor jou beste ladder, beste keukentrap, beste huishoudtrap of andere beste trap? Hierboven vind je alle beste trappen en beste ladders uit de test. Zowel korte trapjes en ladders als zeer hoge uitschuifbare ladders.

0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.