Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste tuinslanghaspel test

Een tuinslanghaspel is een mooie en handige manier om je tuinslang netjes op te ruimen, en makkelijk te kunnen gebruiken als je hem nodig hebt. Je hebt tuinslangwagen, mobiele tuinslanghaspels op wielen, en je hebt tuinslangboxen, muurhaspels of wandslangboxen die aan de muur hangen en waarbij je de tuinslang uitrolt tijdens het gebruik. Een derde soort slangenhaspel is de mobiele slangenhouder, een soort slangenwagen, maar dan één die je tilt in plaats van rijdt.

Hieronder kijken we naar de beste tuinslanghaspels uit tests van experts en geven we tips voor bij het kiezen van de voor jou beste tuinslanghaspel.

Tuinslanghaspel testen

We hebben momenteel één recente test met betrekking tot tuinslanghaspels.


Beste tuinslanghaspel test

Hozelock tuinslanghaspel muur

Tips tuinslanghaspel kopen

Een tuinslanghaspel koop je om de slang netjes op te bergen als je hem niet gebruikt en zonder dat de tuinslang in de knoop kan raken. Bij veel muurhaspels is de tuinslang bovendien niet zichtbaar, en dus extra netjes weggewerkt.

Een muurhaspel heeft wel weer als nadeel dat het bereik stopt bij de lengte van de tuinslang. Een slangenwagen of mobiele slangenhouder kun je meenemen naar een plek verderop in de tuin of bijvoorbeeld van de achtertuin naar de voortuin, maar daar moet natuurlijk wel een waterkraan aanwezig zijn om hem te kunnen gebruiken. Ook deze slangenwagens zijn hier boven getest.

De lengte van de tuinslang is dus erg belangrijk om overal te kunnen komen. Deze slanglengte loopt uiteen van circa 10 meter tot circa 100 meter. Een (te) lange slang maakt de tuinslanghaspel groter en meestal ook duurder.

Bij tuinslanghaspels en slangenwagens wordt meestal gebruik gemaakt van tuinslangen met een dikte van 13 mm. Dit is de meest gangbare dikte voor een tuinslang en dus ruim voldoende voor normaal gebruik. Meer wateropbrengst is mogelijk met een dikkere tuinslang (15 mm of 19 mm) maar aangezien een dikkere tuinslang meer ruimte inneemt kan je dan een minder lange slang op de haspel kwijt.

Kijk op beste tuinslang haspel kopen voor de beste (en goedkoopste) aanbieders van al deze tuinslanghaspels en de top 10 van tuinslang haspels.

Meer tests: Beste tuingereedschap uit de test


Onderwerp:
Hierboven vind je de beste tuinslanghaspels uit de test. De tuinslanghaspel heb je in verschillende vormen. Je hebt de beste tuinslanghaspel die je kunt dragen, de beste muurhaspel / wandslangbox / muurslanghaspel en de beste slagenwagen (een tuinslanghaspel op wielen). Naast iedere beste tuinslanghaspel uit de test vind je hierboven, bij Beste Tuinslang Haspel Kopen de beste winkels om online een goede tuinslanghaspel goedkoop te kopen.


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.