Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste wake up light (lichtwekker) test

Beste wake up light uit de test en aanbiedingen van meer goede wake up lights.

philips somneo sleep and wake up light

Philips wake up light


Als er een ideale wekker zou bestaan dan was dat een wake up light. Zo'n lichtwekker of daglichtwekker wekt je 's morgens op een heel natuurlijke manier waardoor je veel plezieriger wakker wordt en je ook fitter voelt. 

Hieronder vind je de beste wake up lights uit diverse testen en geven je informatie en tips voor bij het kiezen van de beste wake up light.Beste wake up light wekkers uit de test

Op zoek naar de beste wake up light? Hier onder vind je de beste van deze wekkers uit de test. Het betreft verschillende testen uitgevoerd door verschillende organisaties.


Zie ookAanbiedingen wake up light wekkers

Kies zelf je beste wake up light uit en koop dit beste wake up light goedkoop. Bij de onderstaande wake up licht aanbiedingen vind je circa 100 wake up lights met goede filter mogelijkheden om je beste wake up light uit het grote aanbod te selecteren.


Nog meer lichtwekkers die goedkoop te koop zijn vind je bij de aanbiedingen van de beste winkels die deze wake up light wekkers verkopen. Deze vindt je op Beste Lichtwekker Kopen.
Informatie en tips beste wake up light kiezen

Hieronder vind je nog wat handige informatie en tips voor bij het aanschaffen van de voor jou beste wake up light.

De voordelen van een wake up light wekker

Met een daglicht wekker word je op een natuurlijke manier wakker. Zo'n wake up light imiteert namelijk de zonsopkomst waardoor het voor je lichaam net is alsof je door het opkomen van de zon gewekt wordt. 

Dit is een plezierige en natuurlijke manier van wakker worden waar je lichaam positief op reageert. Zowel lichamelijk als geestelijk. Je voelt je minder moe als je wakker wordt. Ideaal voor mensen met een ochtendhumeur of die gewoon moeilijk hun bed uit komen.

Maar de wakeup light wekker helpt je ook bij het in slaap komen. Vooral de Philips Somneo lichtwekkker gaat daar ver in. Philips noemt deze daglichtwekker dan ook een Sleep & Wake-Up Light. 

Philips wake up light

Philips Someo Sleep & Wake Up lichtwekker


De Somneo wake up light biedt niet alleen een aangename sfeer om in te slapen door de zonsondergang na te bootsen, maar biedt ook het unieke RelaxBreathe. 

Deze techniek is geïnspireerd op bekende ademhalings- en ontspanningsoefeningen. Met je ademhaling volg je met gesloten ogen één van de zeven lichtintensiteits- of geluidsritmes. Dit ontspant, je komt tot rust en valt makkelijk in slaap.

Zo is deze beste wake up light niet alleen heel geschikt om wakker te worden maar ook om in slaap te vallen. Een unieke eigenschap voor een wekker.

Licht en geluid

Een wake up light gebruikt niet alleen gesimuleerd opkomend zonlicht om je te wekken, maar ook bijpassende geluiden. Denk daarbij aan tjilpende vogels of ruisende wind. De beschikbare geluiden waaruit je kunt kiezen verschillen per lichtwekker.

Dat geldt ook voor de andere geluiden die je kunt gebruiken om je te wekken. Vaak in een heel voorzichtig toenemend volume. Denk daarbij aan FM-radio, streaming audio of (tegenwoordig vrij zeldzaam) eigen muziek via een CD.

Andere keuzemogelijkheden

De winkels die genoemd worden op het bovenstaande Beste Wake Up Light Kopen hebben nog meer selectiemogelijkheden voor het selecteren van de voor jou beste lichtwekker. Denk daarbij aan een snooze functie, oplopend alarmvolume, nachtverlichting, een tweede wektijd en snoerloos gebruik van een accu. Dit zijn functies die soms wel en soms niet aanwezig zijn op een wake up light wekker.


Wakeuplight Philips
Wakeuplight Philips
Philips wake-up light lichtwekkers

Als je naar de bovenaan genoemde wake-up light top 10 kijkt zal je zien dat Philips het zeer toonaangevende merk in wake up lights is. Nagenoeg alle goed verkochte lichtwekkers zijn Philips wake up ligjts. Philips heeft dan ook een hele serie lichtwekkers, met verschillende eigenschappen en mogelijkheden, al is de basis van elke Philips wake-up light hetzelfde.

De prijzen voor een Philips wake-up light beginnen bij zo'n 60 euro voor een basis wake up light. Dit is een prima lichtwekker je je wekt met aangenaam "zonlicht" dat langzaam opkomt. Een snoozer en functie als bedlamp zijn aanwezig op dit Philips Wake Up Light.

Het verschil met duurdere modellen zitten hem in het wekken met geluid. Dit goedkoopste wake up light van Philips beschikt niet over een radio en kent slechts één wekgeluid. Ook beschikt deze meest eenvoudige Philips wake up light niet over een simulatie van de zonsondergang. Dit is het beste wake up light als je een voordelige lichtwekker zoekt en het geluid niet belangrijk vindt.

Voor een tientje meer kun je ook kiezen voor een Philips Wake Up Light met radio, met simulatie van de zonsondergang, een extra wekgeluid en 10 verschillende lichtinstellingen waaruit je kunt kiezen. Voor 10 euro meer biedt deze Philips lichtwekker dus heel wat meer functies. Wat ons betreft de beste koop.

Daarboven komen nog duurdere modellen, dit zijn qua mogelijkheden natuurlijk de beste wake up lights. De prijzen lopen op tot wel zo'n 160 euro. 

Voor de stevige meerprijzen krijg je dan veel luxe extra's zoals meer wekgeluiden (tot wel 7 verschillende geluiden), de mogelijkheid om je door een zoemer te laten wekken (wil je dat wel?), een weklicht dat zich van rood via oranje naar geel veranderd (de goedkope wake up lights kennen maar één kleur licht), 2 in plaats van 1 wektijd, presets voor de radio en een luxer design. 

Kijk op Beste Lichtwekker Kopen voor alle modellen en mogelijkheden van de wake up lights.Andere goede lichtwekker merken

Naast Philips zijn er nog andere fabrikanten die lichtwekkers maken, al is hun aanbod veel kleiner. Hieronder vind je meer goede merken die ook wake up light lichtwekkers verkopen. 

Vaak zijn dit minder bekende fabrikanten en budget merken die goedkope wake up lights aanbieden zoals Zedar en Denver, maar er zijn ook bekende merken zoals Beurer en Medisana die wake up wekkers verkopen, en verder zijn er nog wake up lights van onder andere Lumie, Uply en DistinQ.

Bij de wake up light aanbiedingen bovenaan vind je al deze daglichtwekkers.

Zie ook: 


Onderwerp:
Wat is het beste wake up light? Wat is de beste lichtwekker? Hier vind je de beste wake up lights uit de wake up light test.  We geven informatie over de daglichtwekker in het algemeen en hebben tips voor bij het kiezen van je beste wake up light. Deze beste lichtwekker kun je vervolgens bij de winkels op Beste Lichtwekker Kopen goedkoop kopen. Kijk hier wat voor jou het beste wake up light is.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Tip: Koop wel een goede wake up light, bijvoorbeeld van Philips. Goedkope wake up lights van onbekende merken komen vaak uit China en die zijn veel minder goed. Een goedkope lichtwekker uit China is meer een soort lamp die langzaam aangaat dan een echte wake up light,

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.