Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste wake up light (lichtwekker) test

Als er een ideale wekker zou bestaan dan was dat een wake up light. Zo'n lichtwekker of daglichtwekker wekt je 's morgens op een heel natuurlijke manier waardoor je veel plezieriger wakker wordt en je ook fitter voelt. Hieronder vind je de beste wake up lights uit diverse testen en geven je informatie en tips voor bij het kiezen van de beste wake up light.

Uitslagen van wake up light tests

Organisaties als vergelijkingssites, grote webshops, tijdschriften en de Consumentenbond testen regelmatig lichtwekkers. Op zoek naar de beste wake up light? Hier onder vind je de beste van deze wekkers uit de test. De testen zijn op datum gesorteerd.De wake up light top 10

Welke lichtwekkers zijn het meest populair? Op Beste Lichtwekker Kopen vind je de actuele lichtwekker top 10. Daar zijn tevens de beste winkels waar je goedkoop de beste lichtwekkers kunt kopen.

Informatie en tips lichtwekkers

Hieronder vind je nog wat handige informatie en tips voor bij het aanschaffen van de voor jou beste wake up light.

De voordelen van een wake up light wekker

Met een wake up light word je op een natuurlijke manier wakker. Zo'n lichtwekker imiteert namelijk de zonsopkomst waardoor het voor je lichaam net is alsof je door het opkomen van de zon gewekt wordt. Dit is een plezierige en natuurlijke manier van wakker worden waar je lichaam positief op reageert. Zowel lichamelijk als geestelijk. Je voelt je minder moe als je wakker wordt. Ideaal voor mensen met een ochtendhumeur of die gewoon moeilijk hun bed uit komen.

Maar de wake up light wekker helpt je ook bij het in slaap komen. Vooral de Philips Somneo gaat daar ver in. Philips noemt deze lichtwekker dan ook een Sleep & Wake-Up Light. De Somneo lichtwekker biedt niet alleen een aangename sfeer om in te slapen door de zonsondergang na te bootsen, maar biedt ook het unieke RelaxBreathe. Deze techniek is geïnspireerd op bekende ademhalings- en ontspanningsoefeningen. Met je ademhaling volg je met gesloten ogen één van de zeven lichtintensiteits- of geluidsritmes. Dit ontspant, je komt tot rust en valt makkelijk in slaap.

Zo is deze beste wake up light niet alleen heel geschikt om wakker te worden maar ook om in slaap te vallen. Een unieke eigenschap voor een wekker.

Licht en geluid

Een wake up light gebruikt niet alleen gesimuleerd opkomend zonlicht om je te wekken, maar ook bijpassende geluiden. Denk daarbij aan tjilpende vogels of ruisende wind. De beschikbare geluiden waaruit je kunt kiezen verschillen per lichtwekker.

Dat geldt ook voor de andere geluiden die je kunt gebruiken om je te wekken. Vaak in een heel voorzichtig toenemend volume. Denk daarbij aan FM-radio of eigen muziek via een CD.

Andere keuzemogelijkheden

De winkels die genoemd worden op het bovenstaande Beste Wake Up Light Kopen hebben nog meer selectiemogelijkheden voor het selecteren van de voor jou beste lichtwekker. Denk daarbij aan een snoozefunctie, oplopend alarmvolume, nachtverlichting, een tweede wektijd en snoerloos gebruik van een accu. Dit zijn functies die soms wel en soms niet aanwezig zijn op een wake up light wekker.

0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.