Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste wake up light (lichtwekker) test

Als er een ideale wekker zou bestaan dan was dat een wake up light. Zo'n lichtwekker of daglichtwekker wekt je 's morgens op een heel natuurlijke manier waardoor je veel plezieriger wakker wordt en je ook fitter voelt. Hieronder vind je de beste wake up lights uit diverse testen en geven je informatie en tips voor bij het kiezen van de beste wake up light.

Uitslagen van wake up light tests

Organisaties als vergelijkingssites, grote webshops, tijdschriften en de Consumentenbond testen regelmatig lichtwekkers. Op zoek naar de beste wake up light? Hier onder vind je de beste van deze wekkers uit de test. Het betreft verschillende testen uitgevoerd door verschillende organisaties.


Zie ook


De wake up light top 10

Welke lichtwekkers zijn het meest populair? Op Beste Lichtwekker Kopen vind je de actuele lichtwekker top 10.

Daar zijn tevens de beste winkels waar je goedkoop de beste lichtwekkers kunt kopen te vinden.

Informatie en tips lichtwekkers

Hieronder vind je nog wat handige informatie en tips voor bij het aanschaffen van de voor jou beste wake up light.

De voordelen van een wake up light wekker

Met een wake up light word je op een natuurlijke manier wakker. Zo'n lichtwekker imiteert namelijk de zonsopkomst waardoor het voor je lichaam net is alsof je door het opkomen van de zon gewekt wordt. Dit is een plezierige en natuurlijke manier van wakker worden waar je lichaam positief op reageert. Zowel lichamelijk als geestelijk. Je voelt je minder moe als je wakker wordt. Ideaal voor mensen met een ochtendhumeur of die gewoon moeilijk hun bed uit komen.

Maar de wakeup light wekker helpt je ook bij het in slaap komen. Vooral de Philips Somneo gaat daar ver in. Philips noemt deze lichtwekker dan ook een Sleep & Wake-Up Light. De Somneo lichtwekker biedt niet alleen een aangename sfeer om in te slapen door de zonsondergang na te bootsen, maar biedt ook het unieke RelaxBreathe. Deze techniek is geïnspireerd op bekende ademhalings- en ontspanningsoefeningen. Met je ademhaling volg je met gesloten ogen één van de zeven lichtintensiteits- of geluidsritmes. Dit ontspant, je komt tot rust en valt makkelijk in slaap.

Zo is deze beste wake up light niet alleen heel geschikt om wakker te worden maar ook om in slaap te vallen. Een unieke eigenschap voor een wekker.

Licht en geluid

Een wake up light gebruikt niet alleen gesimuleerd opkomend zonlicht om je te wekken, maar ook bijpassende geluiden. Denk daarbij aan tjilpende vogels of ruisende wind. De beschikbare geluiden waaruit je kunt kiezen verschillen per lichtwekker.

Dat geldt ook voor de andere geluiden die je kunt gebruiken om je te wekken. Vaak in een heel voorzichtig toenemend volume. Denk daarbij aan FM-radio of eigen muziek via een CD.

Andere keuzemogelijkheden

De winkels die genoemd worden op het bovenstaande Beste Wake Up Light Kopen hebben nog meer selectiemogelijkheden voor het selecteren van de voor jou beste lichtwekker. Denk daarbij aan een snoozefunctie, oplopend alarmvolume, nachtverlichting, een tweede wektijd en snoerloos gebruik van een accu. Dit zijn functies die soms wel en soms niet aanwezig zijn op een wake up light wekker.

philips somneo sleep and wake up light

Philips Somneo sleep & wake up light


Philips wake-up light lichtwekkers

Als je naar de bovenaan genoemde wake-up light top 10 kijkt zal je zien dat Philips het zeer toonaangevende merk in lichtwekkers is. Nagenoeg alle goed verkochte lichtwekkers zijn van Philips. Philips heeft dan ook een hele serie lichtwekkers, met verschillende eigenschappen en mogelijkheden, al is de basis van deze wake-up lights hetzelfde.

De prijzen voor een Philips wake-up light beginnen bij zo'n 60 euro voor een basis lichtwekker. Dit is een prima lichtwekker je je wekt met aangenaam "zonlicht" dat langzaam opkomt. Een snoozer en functie als bedlamp zijn aanwezig op dit Philips Wake Up Light.

Het verschil met duurdere modellen zitten hem in het wekken met geluid. Dit goedkoopste wake up light van Philips beschikt niet over een radio en kent slechts één wekgeluid. Ook beschikt deze meest eenvoudige lichtwekker niet over een simulatie van de zonsondergang. Dit is het beste wake up light als je een voordelige lichtwekker zoekt en het geluid niet belangrijk vindt.

Voor een tientje meer kun je ook kiezen voor een Philips Wake Up Light met radio, met simulatie van de zonsondergang, een extra wekgeluid en 10 verschillende lichtinstellingen waaruit je kunt kiezen. Voor 10 euro meer biedt deze Philips lichtwekker dus heel wat meer functies. Wat ons betreft de beste koop.

Daarboven komen nog duurdere modellen, dit zijn qua mogelijkheden natuurlijk de beste wake up lights. De prijzen lopen op tot wel zo'n 160 euro. Voor de stevige meerprijzen krijg je dan veel luxe extra's zoals meer wekgeluiden (tot wel 7 verschillende geluiden), de mogelijkheid om je door een zoemer te laten wekken (wil je dat wel?), een weklicht dat zich van rood via oranje naar geel veranderd (de goedkopere lichtwekkers kennen maar één kleur licht), 2 in plaats van 1 wektijd, presets voor de radio en een luxer design. Kijk op Beste Lichtwekker Kopen voor alle modellen en mogelijkheden van de wake up lights.

Andere merken lichtwekkers

Naast Philips zijn er nog andere fabrikanten die lichtwekkers maken, al is hun aanbod veel kleiner. Merken die ook lichtwekkers / wake up lights verkopen zijn  Medisana, JBL, Grundig, Beurer, Nikkei, SensaHome, Nikkei en Naf Naf, op het bovenstaande Beste Lichtwekker Kopen vind je ze allemaal.

Zie ook: Meer testen elektrische apparaten


Onderwerpen:
Beste lichtwekker test, daglicht wekker, best getest, beste koop, wakker worden met daglicht, daglichtwekker, beste lichtwekker test

0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.