Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste waterkoker test

Snel water aan de kook brengen voor thee of een cup a soup. Dat gaat het makkelijkst met een waterkoker. Een simpel maar heel handig keukenapparaat. Hier kijken we naar uitslagen van testen waarin de beste waterkoker wordt gezocht. We kijken verder  naar de mogelijkheden van goede waterkokers en geven tips en informatie die handig is bij de aanschaf van een waterkoker.

Uitslagen testen waterkokers

Maar laten we beginnen met de diverse testen van waterkokers, uitgevoerd door organisaties zoals de Consumentenbond en bedrijven gespecialiseerd in het vergelijken van producten. Omdat het meerdere organisaties betreft kunnen verschillende kokers in dezelfde categorie als beste waterkoker zijn uitgeroepen.

Deze testen van waterkokers hebben we verzameld:


Zie ookBeste waterkoker kopen

Op Beste Waterkoker Kopen vind je de beste en goedkoopste winkels voor een waterkoker en de actuele Top 10 van Waterkokers.

Ook is op Beste Waterkoker Kopen een Waterkoker Keuzehulp te vinden met alle informatie, tests, reviews en gebruikerservaringen. Vink je wensen en eisen aan, en de Waterkoker Keuzehulp vertelt je welke waterkokers voor jou persoonlijk de beste waterkokers zijn.

Tips waterkoker kopen

Hieronder vind je wat handige tips die je behulpzaam kunnen zijn bij het kiezen en kopen van de beste waterkoker.
  • Met een waterkoker kun je water aan de kook brengen, maar bij een waterkoker met instelbare temperatuur kun je ook een andere gewenste temperatuur kiezen. Dit kan bij het koken handig zijn.
  • De meeste waterkokers hebben een capaciteit net onder de twee liter. Dat is een behoorlijke hoeveelheid. Voor wie alleen een kokend kopje water wil kan ook kiezen voor een kleine waterkoker met een capaciteit van nog geen liter.
  • Zo'n compacte waterkoker is ook makkelijker mee te nemen naar de camping.
  • Het vermogen van de waterkoker bepaalt hoe snel deze zijn werk doet. Een snelle waterkoker heeft een vermogen van meer dan 2250 watt.
  • Een metalen waterkokers is duurzamer dan een waterkoker van kunststof. 
  • Een waterkoker met een glazen kan is mooi op te zien, vooral als het water aan de kook raakt.
  • Ongeveer een derde van de waterkokers beschikt over een warmhoudfunctie. Dit is handig omdat er in de praktijk vaak enige tijd zit tussen het koken en het opgieten. De meeste mensen gaan er immers niet naast staan wachten. Een warmhoudfunctie houdt het water aan de kook.
  • Een verlichte bedieningsknop is handig in een donkere keuken.
Zie ook: Meer beste keukenapparatuur uit de test.

0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.