Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste betonverf

 

De beste betonverf en andere goede betonverf. Plus aanbiedingen van betonverf en andere verf bij de beste verfwinkels online.

De naam zegt het al. Met betonverf kun je beton schilderen, maar vaak ook steen plavuizen en hout, en soms ook andere ondergronden  Vloeren en muren kun je zo van een kleur voorzien. Hier kijken we naar de beste betonverf. 

Alle beste betonverf, buiten en binnen

Hieronder vind je een overzicht met beste betonverf. Al deze betonverf heeft een waardering van 5 sterren gekregen. Ook hebben we een overzicht met alle betonverf. Met alle merken, alle kleuren, alle soorten en alle volumes.
 

Bij beide overzichten kun je de resultaten verfijnen. Want er is heel veel verschil in betonverf. Je hebt de keuze uit vele soorten, kleuren, hoeveelheden en andere kenmerken. Hieronder daarover hier onder meer informatie.

Zie ook:
 

Wixx betonverf

Wixx betonverf


Een hele belangrijke keuze is natuurlijk de kleur van de betonverf, de prijs van de verf en de hoeveelheid die je nodig hebt. Op al deze kenmerken kun je je beste betonverf hier boven selecteren. Maar er zijn meer keuzes die je maakt als je de beste betonverf zoekt.

Betonverf buiten en betonverf binnen

Ga je buiten verven of ga je binnen verven? Veel betonverf is zowel voor buiten en binnen geschikt, maar er zijn ook uitzonderingen. Gelukkig kun je in de overzichten aangeven of je betonverf buiten of binnen nodig hebt. 

Betonverf voor binnen moet makkelijk schoon te maken zijn, en betonverf voor buiten moet bestand zijn tegen vocht, weer en wind. Lang niet alle betonverf voldoet aan beide eisen. Vooral voor buiten schiet veel betonverf te kort. Kies voor een lang mooi resultaat dus bij bovenstaande overzichten voor betonverf die ook voor buiten geschikt is.

Wat ga je verven?

Niet iedere betonverf is even goed op iedere ondergrond en bij iedere toepassing. Je kunt dus ook bij bovenstaande overzichten opgeven wat je met de betonverf wilt verven. Is het de vloer, zijn het de muren, of wil je beide er mee kunnen schilderen? Wil je de betonverf in de badkamer kunnen gebruiken (vocht!), wil je er een trap mee verven? Moet er ook hout meegeverfd worden? Wil je tegels verven? 

Geef op wat de verfklus is en je ziet alleen de betonverf die voor jouw klus geschikt is.

Histor beton vloerverf

Histor beton vloerverf


Mat, glanzend, hoogglans of zijdeglans?

De finish van de verf (het effect) is ook belangrijk. Wil je een glanzend resultaat of een minder opvallende matte muur of vloer? Je het hoogglans betonverf, zijdeglans betonverf. glanzende betonverf en matte betonverf. Deze hebben ook hun specifieke eigenschappen.

Betonverf mat
Matte betonverf glanst niet wat een rustig effect geeft. Matte betonverf laat oneffenheden ook minder opvallen. Maar het schoonmaken van matte betonverf gaat wel lastiger.

Betonverf hoogglans
Hoogglans betonverf is het andere uiterste. Deze geeft een glanzende muur, vloer of ander object. Dat kan je mooi vinden, maar daardoor vallen oneffenheden in het oppervlak wel veel meer op. Schoonmaken van een muur of vloer met hoogglans verf gaat heel makkelijk. Hoogglans betonverf komt maar weinig voor.

Betonverf zijdeglans
Zijdeglans betonverf is een goed compromis tussen mat en hoogglans. Deze betonverf zit qua glans en schoonmaakgemak tussen mat en hoogglans in.

Betonverf glans
Glanzende betonverf zorgt er voor dat licht in een ruimte goed gereflecteerd wordt.

Goede betonverf

Goede betonverf wordt gemaakt door goede en bekende fabrikanten van verf zoals Sigma, Sikkens, Alebastine en Histor, maar in het bovenstaand overzicht met beste betonverf vind je ook andere verfmerken. De betonverf van deze minder bekende fabrikanten is vaak meer goedkope betonverf.

Eigenschappen goede betonverf

Betonverf wordt vaak op een betonnen vloer gebruikt. Dat betekent dat een goede beton verf erg sterk en slijtvast moet zijn. De eigenschappen van een goede betonverf zijn daarom een extra goede bestendigheid tegen krassen, stoten en slijten.

De betonverf moet de betonvloer goede beschermen tegen vocht, vet, een zware belasting en andere invloeden. De bestandheid tegen chemicaliƫn is vele malen beter dan bij andere verf en natuurlijk moet de verf goed op beton hechten.

Betonverf moet een net glad resultaat geven dat makkelijk te reinigen is. 

In de beide overzichten, zowel bij de beste betonverf als bij de andere betonverf, vind je alle bovenstaande betonverf. Vink je wensen aan, en je krijgt een overzicht van de voor jou beste betonverf.

Zie ook:

Onderwerp:
Met goede betonverf verf je niet alleen beton maar ook andere ondergronden. Hier een overzicht van de beste betonverf uit de test en andere goede betonverf. Ook hebben we tips en informatie over de diverse soorten betonverf en aanbiedingen van de beste winkels om betonverf goedkoop te kopen.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *