Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste camera test

Hier kijken we naar alle soorten camera's uit de diverse testen. Fotocamera's en videocamera's, maar ook dashcams, cameradrones, action cams, bewakingscamera's en andere camera's. Kijk hieronder voor alle beste camera's uit de testen.

Beste fotocamera

De ene fotocamera is de andere niet. Foto's maken ze allemaal, maar er zijn fotocamera's in veel verschillende prijsklassen, en ook met verschillende toepassingen. Zo zijn er systeemcamera's en spiegelreflexcamera's met verwisselbare lenzen, compactcamera's die je in je zak kunt steken en onderwatercamera's die mee de zee in kunnen. De beste fotocamera in ieder soort vind je bij de camera testen hier onder.
Testen van fotocamera's


Beste camcorder

Hoewel je met een fotocamera ook kunt filmen (en met een smartphone), leent een videocamera zich daar veel beter voor. Deze levert veel mooiere videobeelden op, en is veel praktischer in het gebruik. De camcorder is de meest gangbare videocamera. Voordelig in aanschaf, eenvoudig te gebruiken en makkelijk om mee te nemen. Maar wat is de beste camcorder? De beste camera's uit de tests kun je hieronder vinden.
Testen van camcorders

Beste action camera

Een action camera (actioncam) is een camera die vooral door sporters gebruikt worden. De actioncamera wordt op een fiets, helm, kleding of iets anders bevestigd en de sportieve actie wordt gefilmd. Er is heel veel verschil in kwaliteit bij actioncams. Je hebt heel goede camera's maar ook heel slechte (vaak goedkope) action camera's. Gelukkig worden deze action cams vaak getest. Kijk hieronder voor de resultaten.
Testen van action camera's

Beste dashcam

Het idee van de dashcam lijkt wel op de van de action camera, ook de dashcam (dashboard camera) filmt actie. Alleen wordt de actie nu door de auto geleverd. Naast Je hebt veel verschillende soorten dashcams. De dashcam is niet alleen een leuke gadget, de beelden van deze camera kunnen bij een ongeval ook als bewijs gebruikt worden. Er zijn veel verschillende dashboard camera's. Je hebt ze zowel naar voor als naar achter filmen en ook op andere punten en in kwaliteit zijn er veel verschillen. Wat is voor jou de beste dashcam? Dat lees je hieronder.
Testen van dashcams

Beste IP-camera of bewakingscamera

Een IP-camera is een netwerkcamera, een camera die via een lokaal netwerk (met een kabel of met WiFi) met internet is verbonden. Zodoende kun je de beelden van de IP-camera altijd en overal bekijken, bijvoorbeeld via een app op je mobiele telefoon. Ook kunnen de beelden door de IP-camera worden opgeslagen. Dit maakt de IP-camera zeer geschikt als bewakingscamera / beveiligingscamera, maar veel mensen gebruiken ze bijvoorbeeld ook om hun huisdieren of kinderenin de gaten te houden als ze niet thuis zijn. Je kunt via een goede IP-camera ook met iemand praten. Hieronder de beste IP-camera's voor verschillende toepassingen uit de tests.
Testen van IP-camera's

Beste camera drone

Een vliegende camera zo zou je een drone met camera kunnen omschrijven. Bij een beetje uitgebreide drone is de camera bijna standaard. Je kunt er prachtige luchtfoto's en luchtopnames mee maken. Niet voor niets gebruiken professionele filmmakers en fotografen tegenwoordig vaak een drone.
Testen van drones

Beste onderwater camera / outdoor camera

Een camera die zeer goed tegen water, vallen, stof en schokken kan wordt outdoor camera genoemd. Deze outdoor camera's zijn meestal kleine fotocamera's (met een goede video functie) die ook zonder behuizing onder water kunnen, tot soms wel vele meters diep. Door dit laatste worden outdoor camera's ook vaak onderwater camera genoemd.
Testen van outdoor camera's / onderwater camera's

0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.