Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste computer apparatuur uit de test

Alle testen van computerapparatuur vind je hier verzameld. Tests van laptops en bureau PC's, maar ook tests van monitoren, printers, netwerkapparatuur, tablets, USB-sticks, computeronderdelen, PC speakers, laptoptassen en heel veel meer. Al deze testen zijn uitgevoerd door experts van onder andere computertijdschriften, techsites en de Consumentenbond.

Beste laptop

Bijna alle computer die tegenwoordig verkocht worden zijn laptops (waaronder de de chromebooks ook rekenen). Dat is niet verwonderlijk want met een laptop ben je veel flexibeler en als je daar prijs op stelt kun je je laptop op een vaste werkplek altijd nog aansluiten op een losse monitor, toetsenbord en / of muis. Laptops zijn er in vele formaten en in vele niveaus van prijs en mogelijkheden, van een simpele chromebook tot een krachtige game-laptop. Hieronder vind je alle beste laptops uit de tests.
Beste laptop test


Beste desktop computer

Maar natuurlijk is de rol van de desktop computer ook nog niet uitgespeeld. Veel bedrijven maken nog gebruik van een vaste bureaucomputer en voor fanatieke gamers de PC games spelen is een game-desktop een voordeligere keuze dan een game-laptop met dezelfde mogelijkheden. Kijk hieronder voor alle beste computers uit de test.
Beste PC test

Een apart soort desktop computer is de all-in-one PC (de alles in één PC). Bij deze computer is de computer zelf in de monitor ingebouwd.
Beste all-in-one PC's


Beste printer


Of je nu veel of weinig print, zonder een printer kun je eigenlijk niet. Er is op dit gebied wel een verschil welke printer voor jou de beste printer is. Waarvoor gebruik je de printer. Af en toe een briefje of gaan er pakken papier doorheen? Print je veel foto's uit of alleen teksten? Hieronder vind je alle beste printers voor alle soorten gebruik uit diverse testen.
Beste printer test


Beste tablet

Ook tablets worden regelmatig getest. Hieronder vind je de beste tablets uit deze testen.
Beste tablet test


Beste dataopslag

Hoe bewaar je je bestanden? Op een externe SSD? Op een NAS?  Op een goede USB-stick. Of gebruik je andere opslag? Hier vind je de verschillende mogelijkheden en de beste opslagmogelijkheden uit de test.
Beste dataopslag test

Beste netwerkapparatuur

Een router, een modem, WiFi-apparatuur, en veel meer apparaten voor in een netwerk vind je hier. De beste netwerkapparatuur uit de test.
Beste netwerk apparatuur test

Beste monitor

In monitoren zitten heel veel verschillen. Maar de toepassingen verschillen dan ook sterk. Zoek je een monitor voor je kantoorwerk, of wil je gamen, films kijken, video of foto's bewerken, het vraagt allemaal andere eigenschappen van je monitor. Hieronder vind je de beste monitoren op veel gebieden uit diverse testen. Welk beeldscherm is voor jou de beste monitor? Hieronder kun je het nagaan.
Beste monitor test

Beste computermuis

Ook bij een laptop geven veel gebruikers de voorkeur aan een ergonomische muis boven het touchpad. En voor het spelen van games zijn ook specifieke muizen te koop. Hieronder vind je alle beste muizen (voor verschillende toepassingen) uit de tests.
Beste muizen test

Beste toetsenbord

Nu we toch bezig zijn: Dit zijn de beste toetsenborden. Voor gaming, voor kantoorwerk of voor andere toepassingen (diverse tests).
Beste toetsenbord test

Beste pc speakers

Het beste geluid uit je computer komt absoluut niet uit de PC of laptop zelf, daarvoor zijn toch echt losse speakers nodig. Hier vind je de beste pc speakers uit de test. Niet alleen geschikt voor gebruik met je laptop of desktop PC, maar je kunt ze ook aansluiten op je telefoon of andere apparatuur.
Beste pc speakers test


Beste USB HUB

Met een USB HUB maak je van één USB poort een hele reeks USB poorten. Handig om extra apparatuur via USB met je PC of laptop te verbinden, of om apparatuur zoals camera's, tablets en smartphones via je computer op te laden. Hier vind je de beste USB HUBS zowel voor op je bureau als om met je laptop mee te nemen.
Beste USB HUBS 

Beste laptop rugzak

Voor het vervoer van een laptop buiten de deur wordt meestal gebruik gemaakt van een rugzak. Natuurlijk moet de laptop wel in de rugtas passen, en moet de rugzak sterk genoeg zijn om de laptop veilig te vervoeren. Omdat studenten en scholieren tegenwoordig vaak een laptop gebruiken zijn worden de beste laptop rugzakken vaak onder de schooltassen geschaard.
Beste rugzakken test

Beste laptoptas

Wil je liever geen rugzak maar een schoudertas of een tas die je aan de hand draagt? Geen probleem. Hieronder vind je de beste laptoptassen uit de tests.
Beste laptoptas test

Beste gaming spullen

Wat is het beste racestuur? De beste gaming monitor? De beste gaming laptop, het beste keyboard voor gamers, de beste VR bril? Al het beste voor gaming vind je hier verzameld!
Beste gaming artikelen test

0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.