Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste computer apparatuur uit de test

 

Alle testen van computerapparatuur vind je hier verzameld. Tests van laptops en bureau PC's, maar ook tests van monitoren, printers, netwerkapparatuur, tablets, USB-sticks, computeronderdelen, PC speakers, laptoptassen en heel veel meer. 

Beste laptop

Bijna alle computer die tegenwoordig verkocht worden zijn laptops (waaronder de de chromebooks ook rekenen). Dat is niet verwonderlijk want met een laptop ben je veel flexibeler en als je daar prijs op stelt kun je je laptop op een vaste werkplek altijd nog aansluiten op een losse monitor, toetsenbord en / of muis. Laptops zijn er in vele formaten en in vele niveaus van prijs en mogelijkheden, van een simpele chromebook tot een krachtige game-laptop. Hieronder vind je alle beste laptops uit de tests.
Beste laptop test


Beste desktop computer

Maar natuurlijk is de rol van de desktop computer ook nog niet uitgespeeld. Veel bedrijven maken nog gebruik van een vaste bureaucomputer en voor fanatieke gamers de PC games spelen is een game-desktop een voordeligere keuze dan een game-laptop met dezelfde mogelijkheden. Kijk hieronder voor alle beste computers uit de test.
Beste PC test

Een apart soort desktop computer is de all-in-one PC (de alles in één PC). Bij deze computer is de computer zelf in de monitor ingebouwd.
Beste all-in-one PC's


Beste printer


Of je nu veel of weinig print, zonder een printer kun je eigenlijk niet. Er is op dit gebied wel een verschil welke printer voor jou de beste printer is. Waarvoor gebruik je de printer. Af en toe een briefje of gaan er pakken papier doorheen? Print je veel foto's uit of alleen teksten? Hieronder vind je alle beste printers voor alle soorten gebruik uit diverse testen.
Beste printer test


Beste tablet

Ook tablets worden regelmatig getest. Hieronder vind je de beste tablets uit deze testen.
Beste tablet test


Beste dataopslag

Hoe bewaar je je bestanden? Op een externe SSD? Op een NAS?  Op een goede USB-stick. Of gebruik je andere opslag? Hier vind je de verschillende mogelijkheden en de beste opslagmogelijkheden uit de test.
Beste dataopslag test

Beste netwerkapparatuur

Een router, een modem, WiFi-apparatuur, en veel meer apparaten voor in een netwerk vind je hier. De beste netwerkapparatuur uit de test.
Beste netwerk apparatuur test

Beste monitor

In monitoren zitten heel veel verschillen. Maar de toepassingen verschillen dan ook sterk. Zoek je een monitor voor je kantoorwerk, of wil je gamen, films kijken, video of foto's bewerken, het vraagt allemaal andere eigenschappen van je monitor. Hieronder vind je de beste monitoren op veel gebieden uit diverse testen. Welk beeldscherm is voor jou de beste monitor? Hieronder kun je het nagaan.
Beste monitor test

Beste computermuis

Ook bij een laptop geven veel gebruikers de voorkeur aan een ergonomische muis boven het touchpad. En voor het spelen van games zijn ook specifieke muizen te koop. Hieronder vind je alle beste muizen (voor verschillende toepassingen) uit de tests.
Beste muizen test

Beste toetsenbord

Nu we toch bezig zijn: Dit zijn de beste toetsenborden. Voor gaming, voor kantoorwerk of voor andere toepassingen (diverse tests).
Beste toetsenbord test

Beste pc speakers

Het beste geluid uit je computer komt absoluut niet uit de PC of laptop zelf, daarvoor zijn toch echt losse speakers nodig. Hier vind je de beste pc speakers uit de test. Niet alleen geschikt voor gebruik met je laptop of desktop PC, maar je kunt ze ook aansluiten op je telefoon of andere apparatuur.
Beste pc speakers test

Beste webcam

De webcam wordt tegenwoordig vaker dan ooit gebruikt. Voor beeldtelefonie en videovergaderen, voor online lessen en voor vlogs vanachter de computer. Vrijwel iedere laptop en veel computermonitoren zijn voorzien van een webcam, maar een losse webcam geeft vaak een veel beter beeld. geluid en meer instelmogelijkheden. Voor serieus gebruik is een speciale webcam dan ook aan te raden. Kijk hieronder voor de beste webcams.
Beste webcam test


Beste USB HUB

Met een USB HUB maak je van één USB poort een hele reeks USB poorten. Handig om extra apparatuur via USB met je PC of laptop te verbinden, of om apparatuur zoals camera's, tablets en smartphones via je computer op te laden. Hier vind je de beste USB HUBS zowel voor op je bureau als om met je laptop mee te nemen.
Beste USB HUBS 

Beste laptop rugzak

Voor het vervoer van een laptop buiten de deur wordt meestal gebruik gemaakt van een rugzak. Natuurlijk moet de laptop wel in de rugtas passen, en moet de rugzak sterk genoeg zijn om de laptop veilig te vervoeren. Omdat studenten en scholieren tegenwoordig vaak een laptop gebruiken zijn worden de beste laptop rugzakken vaak onder de schooltassen geschaard.
Beste rugzakken test

Beste laptoptas

Wil je liever geen rugzak maar een schoudertas of een tas die je aan de hand draagt? Geen probleem. Hieronder vind je de beste laptoptassen uit de tests.
Beste laptoptas test

Beste computerbril

Een computerbril (ook wel beeldschermbril of anti blauw licht bril genoemd) zorgt dat je geen last hebt van het blauwe licht dat het scherm van een monitor of laptop uitstraalt. Dit blauwe licht veroorzaakt slaapproblemen en vermoeidheid van de ogen. Er zijn computerbrillen / beeldschermbrillen op sterkte en zonder sterkte.
Beste computerbrillen

Beste provider internet en (eventueel) televisie en bellen

Voor internet heb je een abonnement nodig. Dit abonnement wordt steeds vaker afgesloten in combinatie met een digitaal televisie abonnement en soms ook met een abonnement voor vaste en / of mobiele telefonie. Maar wat is op jou huisadres de beste internet provider? Welke abonnementen zijn op jouw adres beschikbaar? En wat is voor jou het beste en goedkoopste internet abonnement. Doe hier de provider test en je weet wat voor jou de beste provider internet en digitale televisie is.

Beste gaming spullen

Wat is het beste racestuur? De beste gaming monitor? De beste gaming laptop, het beste keyboard voor gamers, de beste VR bril? Al het beste voor gaming vind je hier verzameld!
Beste gaming artikelen test


Beste monitorarm

Een monitor is meestal niet goed op je lichaamshouding af te stemmen. Dat verandert als je er een monitorarm (bureaubeugel, monitorbeugel) bij gebruikt. Je kunt de monitor dan goed richten. Er zijn ook goede dubbele monitorarmen en monitorbeugels waarop je ook je laptop bevestigt

Beste laptopstandaard

Wat de monitorarm is voor de monitor is de laptopstandaard / laptopverhoger / laptophouder voor de laptop. Met een laptopstandaard breng je het laptopscherm naar de juiste ergonomische hoogte. Het bedienen doe je dan met een losse muis en los toetsenbord. Daarnaast zijn er ook laptopstandaards waarmee je je laptop goed op schoot kunt nemen, wel of niet met koeling. Hieronder alle beste laptopstandaards in alle soorten.
Beste laptopstandaard test

Zie ook:


Beste computers test
Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *