Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Tests benodigdheden honden, katten en andere dieren

 

Kijk hier voor de beste producten met betrekking tot dieren. Huisdieren, maar ook andere dieren zoals tuinvogels en minder wenselijke dieren als wespen.

Beste kattenvoer

Natuurlijk wil je je kat het beste kattenvoer geven. Kattenbrokken en nat kattenvoer van de beste kwaliteit. Lekker en gezond voor de kat. Hier vind je al het beste kattenvoer uit de test.
Beste kattenvoer test


Beste hondenvoer

Hetzelfde geldt natuurlijk voor hondenvoer. De tests van hondenbrokken en nat hondenvoer vind je hier.
Beste hondenvoer test


Beste drinkfontein

De beste drinkfonteinen voor katten en honden vind je hier. Genoeg drinken is belangrijk voor deze huisdieren. Voldoende drinken kan veel gezondheidsproblemen voorkomen. Hier de beste drinkfonteinen die katten en honden tot drinken aanzetten en die plezierig zijn in het gebruik.
Beste drinkfonteinen


Beste kattenbak

Kijk hier voor de beste kattenbakken uit de test. Schoon, hygiƫnisch, geurloos en makkelijk schoon te maken. Bovendien ziet een goede kattenbak er niet vervelend uit.
Beste kattenbakken


Beste GPS-tracker voor hond of kat

Met een goede GPS-tracker om hun halsband weet je altijd waar je hond of kat is. Hier de beste GPS-trackers uit de test.
Beste GPS -tracker huisdieren test

Beste wespenvanger

Minder welkome huisdieren zijn de wespen. Hoe kom je van wespen af? Dit zijn de beste wespenvangers uit de test.
Beste wespenvangers


Beste transportbox

Hier kijken we naar de beste transportboxen uit de test. In principe voor honden, maar de kat mag er natuurlijk ook in.
Beste transportbox test

Beste hondenbench

Ook de hondenbench kan voor transport van de hond worden gebruikt, maar dan wel in de auto want de bench is een stuk groter. Eigenlijk is de bench bedoelt als eigen plekje voor de hond in huis. De hond kan zich in zijn bench terugtrekken en je kunt de hondenbench ook gebruiken op de hond even apart te zetten. Kijk hieronder voor de beste bench voor honden.
Beste bench hond

Beste voederhuisjes vogels

Ook is er bij onze tests aandacht voor de vogels in de tuin. Hier vind je de beste voederhuisjes voor vogels en de beste nestkastjes waarin tuinvogels hun nest kunnen maken.
Beste voederhuisjes tuinvogels
Beste nestkastjes vogels

Beste diervriendelijke muizenvallen

Als dierenliefhebber wil je muizen natuurlijk geen kwaad doen. Maar je wilt ze ook niet in huis hebben. Gelukkig zijn er heel goede muisvriendelijk / diervriendelijke muizenvallen te koop. Zelfs voor ratten. Vang de muizen, en laat ze op veilige afstand van je huis (en andere huizen) weer los. Hier de beste muizenvallen die diervriendelijk zijn.
Beste diervriendelijke muizenvallen

Beste rattenvallen

De rat is het grote broertje van de muis. Helaas duikt dit dier steeds vaker in woonwijken op. Er is regelmatig zelfs sprake van een rattenplaag. Hier informatie over het voorkomen van ratten en het vangen of doden van ratten met een rattenval.
Beste rattenval

Beste mieren bestrijdingsmiddelen

Een ander soort ongedierte zijn de mieren. Klein maar vervelend. Hieronder vind je de beste middelen om mieren te bestrijden zoals een mierenlokdoos, mierenspray of mierenpoeder.
Beste middelen mieren bestrijden 

Beste ontwormingsmiddel kat

Een kat kan snel wormen oplopen. Gelukkig is de kat er met een goed ontwormingsmiddel / goede ontwormingskuur weer snel van af. Hier kijken we naar het beste ontwormingsmiddel en de beste koop op dit gebied.
Beste ontwormingsmiddel katten

Beste stofzuiger voor haren huisdieren

Honden en katten hebben het nadeel dat ze nogal eens dierenhaar kunnen achterlaten dat heel lastig op te zuigen is. Bezitters van een hond of kat zijn daarom erg geholpen met een stofzuiger die goed haren kan opzuigen. Bij de stofzuiger tests vind je daarom ook de beste stofzuiger voor dierenhaar.
De beste stofzuigers uit de test


Test hond kat huisdieren
Onderwerp:
Op deze pagina wijzen we je de weg naar de beste artikelen voor honden, katten en andere huisdieren uit de test. Van huisdier benodigdheden zoals het beste kattenvoer, het beste hondenvoer, de beste kattenbak, de beste drinkfontein en het beste ontwormingsmiddel uit de test. Maar we kijken ook naar het beste voor minder gewenste huisdieren, zoals de beste wespenvanger en de beste diervriendelijke muizenval uit de test. 

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *