Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste dierenwinkel

Wat is de beste dierenwinkel op internet? De Webwinkel Award voor de beste dierenwinkel online 2023 - 2024 is gewonnen door ZooPlus. 

beste dierenwinkel


Een online dierenspeciaalzaak met een groot assortiment

Dat is geen verrassing want ZooPlus is een zeer grote online dierenwinkel die werkelijk alles voor je huisdier levert. Niet alleen voor honden, katten, vogels, vissen en knaagdieren, maar ook voor paarden.

ZooPlus.nl is gericht op Nederland en Belgiƫ, maar ook in andere landen is ZooPlus actief. Het bedrijf heeft Duitsland als thuisbasis. Door de grootschaligheid kan ZooPlus tegen heel scherpe prijzen inkopen, en zodoende kun je alle dierbenodigdheden hier goedkoop kopen.

Wat ZooPlus tot de beste dierenwinkel maakt zijn niet alleen de scherpe prijzen, maar ook de grootte en breedte van hun assortiment. Deze beste dierenspecialzaak van internet (en daarbuiten) verkoopt een breed scala aan dierbenodigdheden, waaronder voeding, snacks, speelgoed, verzorgingsproducten, accessoires en andere producten voor alle soorten huisdieren.

Meer goede dierenwinkels

Natuurlijk zijn er meer dierenwinkels actief op internet. We kunnen het ons niet voorstellen dat je op ZooPlus niet vindt wat je zoekt, maar voor een second opinion kun je terecht bij de andere goede goede dierenwinkels.


Online dierenwinkels

Zoals bij veel winkels verplaatst het aanbod zich steeds meer van de fysieke winkels naar interne. De fysieke winkels hebben, ten opzichte van andersoortige detailhandel, echter het voordeel dat ze ook de dieren zelf kunnen verkopen. Online dierenwinkels verkopen alleen het dierenvoer en de accessoires voor huisdieren, maar niet de dieren zelf.

Vele dierenspeciaalzaken buiten internet maken deel uit van een dierenwinkel keten. Voorbeelden zijn Dobey, Pets Place, Faunaland en Discus. Maar veel dierenwinkels zijn breder opgezet en verkopen ook andere artikelen zoals tuinartikelen en outdoor artikelen. Zo verkopen tuinwinkels als Welkoop en Intratuin ook veel producten voor huisdieren.

Zooplus is uitsluitend online actief. En zo zijn er nog meer online dierenspeciaalzaken zoals Huisdierplein en Huisdier Express. Ook grote algemene webshops als Amazon en Bol.com verkopen veel dierproducten.Kijk in het bovengenoemde overzicht met beste online dierenwinkels voor het aanbod van al deze online winkels met dierbenodigdheden.

Zie ook:

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ik kan Zooplus als beste dierenwinkel echt aanraden. Het valt me telkens op dat ze (soms flink) goedkoper zijn dan de dierenwinkels in de stad. Ik bestel er daarom veel, vooral massa producten als kattenvoer en kattenbakgrind. Het kan daarom wel eens mis gaan, zoals een gescheurde verpakking of een levering die niet komt, maar in dat geval doet hun klantenservice niet moeilijk en stuurt meteen nieuw of lost het op een andere nette manier op.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.