Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

Beste draadloze printers (WiFi, Airprint, Bluetooth, NFC)

De beste draadloze printers uit de test. Plus aanbiedingen van goede WiFi printers, Bluetooth printers, Airprint printers en draadloze printers met NFC.

Van een goede printer mag tegenwoordig verwacht worden dat je er ook draadloos mee kunt printen. Hier kijken we naar de beste printers voor draadloos printen. De beste draadloze printers om draadloos e printen via Bluetooth en WiFi.Beste draadloze printer test

Eerst hebben wij natuurlijk de beste draadloze printers uit de test. Met de beste draadloze printer om draadloos printen in diverse klassen. Zoals de beste draadloze inkjet printer en de beste draadloze laserprinter, maar ook de beste draadloze A3 printer, thuisprinter, fotoprinter, kantoorprinter enz.


Hieronder vind je meer goede draadloze printers in alle soorten.
Aanbiedingen WiFi printers

De meeste draadloze printers gebruiken WiFi voor het draadloos printen. In ieder kantoor en bijna ieder woonhuis is tegenwoordig een WiFi netwerk te vinden. Met een WiFi printer kun je dan printen vanaf ieder apparaat dat met het WiFi netwerk is verbonden. Dat kan een laptop of PC zijn, maar ook een smartphone, tablet of andere apparaat waarmee je printopdrachten kunt versturen.

Hieronder vind je aanbiedingen van alle draadloze printers waarmee je via WiFi draadloos kunt printen.


Bij veel draadloze netwerkprinters kun je zelf van elders via internet en je WiFi netwerk printen. Daarvoor zijn verschillende technieken zoals cloud printing en VPN printen. De meeste draadloze printers ondersteunen Cloud Printing waarbij je via Google Cloud Print, HP ePrint, Epson Connect of andere cloud printing techniek vanaf iedere locatie printopdrachten naar je printer kunt sturen.Aanbiedingen Airprint printers

Apple AirPrint is de draadloze techniek die Apple apparatuur gebruikt. Met Apple Airprint kun je printen vanaf iOS apparaten zoals een iPhone, iPad, MacBook, iMac e.d. Omdat deze apparatuur heel veel gebruikt wordt ondersteunen de meeste printers naast WiFi ook AirPrint.

Hieronder vind je aanbiedingen van al deze Apple Airprint printers.
Aanbiedingen Bluetooth printers

Een andere techniek voor draadloos printen is Blueooth. Lang niet alle draadloze printers ondersteunen Bluetooth. Bluetooth kan handig zijn om vanaf je telefoon te printen, maar aangezien dat ook via WiFi of via Apple Airprint kan is lang niet iedere draadloze printer ook via Bluetooth te gebruiken.

Maar toch kan printen via Bluetooth handig zijn. Bijvoorbeeld voor gasten, of als je printer ergens staat waar WiFi (tijdelijk) niet beschikbaar is. Hieronder vind je aanbiedingen van alle draadloze printers waarmee je via Bluetooth kunt printen.

Aanbiedingen draadloze printers met NFC

En dan is er nog de NFC techniek om draadloos te printen. NFC gebruik je niet om op kantoor draadloos te printen, maar NFC kan erg handig zijn om gasten draadloos te laten printen zonder dat ze een wachtwoord nodig hebben. Dat iemand zijn telefoon bij de printer moet houden is veilig genoeg. NFC is dus een best handige functie op een printer. Hieronder de draadloze printers met NFC.

Beste draadloze printer merken

Iedere goede printer fabrikant maakt daadloze printers. Het gaat daadbij om een handjevol merken. Goede draadloze printers worden gemaakt door HP, Epson, Brother en Canon, en voor de zakelijke markt eveneens door Xerox, Lexmark en Kyocera.

Bij de aanbiedingen hier boven vind je al deze draadloze printers goedkoop.
Meer beste printers

Hieronder vind je meer best geteste printers. Zoals de beste laserprinter, inkjetprinter, fotoprinter enz. De meeste van deze printers zijn draadloze printers. Ook hebben we de beste winkels om een goede printer goedkoop te kopen. Ook daar vind je volop draadloze printers.


Heb je tips voor ons voor een goede draadloze printer? Of tips om beter draadloos te kunnen printen? Bij de reacties onder dit artikel kun je al deze tips plaatsen, maar bijvoorbeeld ook je ervaringen met draadloos printen en draadloze printers, en al je vragen en opmerkingen.

Onderwerp:
Hier hebben we de beste draadloze printers uit de test en aanbiedingen van draadloze printers. Kijk hier voor je beste WiFi printer, maar ook de beste Bluetooth printer, de beste Airprint printer en de beste NFC printer.

Een reactie posten

3 Reacties

 1. Ik gebruik hun draadloze printer om documenten, foto's en zo door de sturen naar mijn bejaarde ouders. Ze kunnen niet met een smartphone omgaan dus ik stuur gewoon alles naar hun draadloze printer. Deze staat altijd stand-by.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Draadloos printen via Wifi is een optie die tegenwoordig door iedere serieuze printer wordt aangeboden. Vrijwel iedere printer is een netwerk printer. Ook Apple Airprint wordt door de meeste (maar niet alle) printers ondersteund.

  Het is tegenwoordig juist de mogelijkheid van het bekabeld printen (via ethernet) waar je op moet letten als je daar prijs op stelt bij het kiezen en kopen van een nieuwe printer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Peter Heerenveen17 juni 2024 om 14:39

  Draadloos printen via NFC vind ik ook geweldig. Even je telefoon tegen de printer houden en printen maar! Het is jammer dat zo weinig printer NFC ondersteunen. Gelukkig is dat mijn mijn pas gekochte Epson Workforce printer wel het geval. Maar bij het kiezen van mijn beste draadloze printer had ik daar natuurlijk wel rekening mee gehouden.

  BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.