Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste elektrisch warmtedeken (bovendeken voor op de bank)

 

Bespaar op stookkosten maar heb het toch heerlijk warm met een goed warmtedeken voor op de bank. Hier de beste warmtedekens (ook wel bovendeken genoemd).

elektrisch warmtedeken bovendeken Medisana

Elektrisch warmtedeken Medisana

Hieronder vind je de beste warmtedekens (elektrisch). Al deze elektrische bovendekens hebben een waardering van 5 sterren gekregen. Zit jouw beste warmtedeken hier niet tussen? Kijk dan in het warmtedeken aanbiedingen overzicht. Daar vind je al deze verwarmingsdekens met een keuzehulp om jouw beste elektrische warmtedeken te vinden.

Lekker warm op de bank met een elektrisch bovendeken

Je hebt twee soorten elektrische dekens. Elektrische onderdekens die je onder je hoeslaken legt om je bed te verwarmen en elektrische bovendekens die je als sprei op je bed kan leggen om je bed voor te verwarmen. 

Tegenwoordig worden de meeste elektrische bovendekens echter gebruikt om over je heen trekken als je op de bank zit. Zo heb je het heerlijk warm als je bijvoorbeeld TV kijkt. Deze elektrische warmtedekens zijn daar speciaal voor gemaakt en deze zijn daarom vaak heerlijk zacht en cosy. 

Nuvoo elektrisch fleece deken

Nuvoo elektrisch fleece deken


Gas besparen met een elektrisch warmtedeken

Een goed warmtedeken gebruikt maar weinig stroom en is dus goedkoop in het gebruik. Ook als het hele gezin onder een warmtedeken kruipt zijn de energiekosten te verwaarlozen als je het vergelijkt met de huidige gasprijzen. Met een elektrisch deken op de bank kun je dus enorm veel geld besparen. 

Een comfortabel warm deken voor op de bank

En een straf is een goed elektrisch warmtedeken absoluut niet. Een goed elektrisch bovendeken voor op de bank is heerlijk zacht en comfortabel. De beste warmtedekens hebben een afstandsbediening waarmee je de warmte kunt regelen, want je wilt het natuurlijk ook niet te warm hebben, en de ideale temperatuur is niet voor iedereen gelijk, en bovendien is de temperatuur in de kamer ook van belang voor de gewenste verwarming door het warmtedeken.

Daarom kent een goed warmtedeken meerdere verwarmingsstanden. Vaak zijn dat er drie, maar bij de beste bovendekens kun je uit nog meer standen van verwarming kiezen.

Warmtedeken voor buiten

Een elektrisch warmtedeken is ook perfect om buiten te gebruiken. Ook bij koud weer kun je met zo'n elektrisch verwarmingsdeken buiten zitten zonder dat je het koud hebt.

Hierbij moet je wel de beschikking hebben over een stopcontact buiten, want deze warmtedekens met verwarming zijn niet draadloos. Wil je het elektrische bovendeken als warmtedeken buiten gebruiken? Let dan op de snoerlengte als je geen stroomhaspel wilt gebruiken.

Nedis warmtedeken elektrisch 2 personen
Nedis 2 persoons warmtedekenTwee persoons elektrisch warmtedeken

Bovendekens zijn er ook voor twee personen. Zo kun je samen gezellig onder het warmtedeken kruipen. Onder andere Nedis, DistinQ, Nuvoo en Navaris. Bij de bovenstaande warmtedeken aanbiedingen vind je ze allemaal.

Elektrische fleece deken

De meeste elektrische warmtedekens voor op de bank zijn elektrische fleece dekens. Fleece is een zacht en comfortabel materiaal en een heerlijke stof voor een warmtedeken. Niet voor niet worden elektrische fleece dekens ook wel elektrische knuffeldekens genoemd.

Beste warmtedeken merken

In de bovenstaande overzichten kun je zien wat de beste bovendekens zijn, de elektrische warmtedekens met de hoogste score. Diverse bekende en minder bekende fabrikanten van elektrische dekens maken warmtedekens. Vooral de warmtedekens van Medisana, Nedis, Navaris, DistinQ, Nuvoo, LifeGoods, Beurer, Stoov, Carmen en Inventum halen hoge waarderingen.


Kijk bovenaan voor de beste beste warmtedekens en aanbiedingen voor meer goede elektrische warmtedekens. Je vindt daar ook de beste elektrische dekens voor op bed uit de test.Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.