Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste elektrische apparatuur (consumenten elektronica)

Hier hebben we alle testen met betrekking tot elektrische apparaten verzameld. Elektronica zoals computers en televisies, maar ook stofzuigers, koffiezetters, speakers en wasmachines.

Beste elektrische apparatuur test

Elektrische apparatuur test

Maak hieronder een keuze uit de rubrieken om de elektrische apparaten te selecteren waarvan je de test wil zien.

Keukenapparatuur

Hier vind je de testen van elektrische apparatuur voor in de keuken waar een stekker aan zit. En dat zijn veel verschillende keukenapparaten. Denk hierbij aan de beste koelkasten, ovens, mixers, koffiemachines, airfryers, keukenboilers, waterkokers en heel veel meer beste keuken elektronica uit de test.

Audio apparatuur

Hier staan de testen van alle consumenten elektronica waar (mooi) geluid uit komt. Je vindt hier de test van alle soorten speakers, radio's, versterkers, koptelefoons en meer audio apparatuur. Kijk hier voor de beste audio apparatuur uit de test.

Televisies

Wat is de beste TV en wat zijn de beste televisie accessoires? Bij het televisie test overzicht vind je niet alleen testen van televisies, maar ook van alle al dan niet elektrische apparatuur wat daar mee te maken heeft. Bijvoorbeeld testen van soundbars, beamers, tv beugels, afstandsbedieningen en alles rond de TV.

Computers

Natuurlijk mag de test van computerapparatuur niet ontbreken bij de testen van elektronica. Kijk hier voor een test van laptops, desktop PC's en tablets, maar ook testen van printers, opslagmedia, monitoren, gaming apparatuur, laptoptassen en meer. Al het beste voor je computer uit de test.

Foto en video

Testen van alle soorten fotocamera's en videocamera's zijn hier te vinden. Ook een test van IP camera's, dashcams, actioncams e.d. valt hier onder. Heel veel verschillende camera's en camera accessoires. Alle beste camera elektronica uit de test.

Wassen

De beste elektrische apparatuur voor het wassen zijn bij deze elektronica testen te vinden. Denk daarbij aan een test van wasmachines, wasdrogers en strijkijzers, maar ook tests van relevante niet elektrische hulpmiddelen zoals een droogmolen of droogrek hebben hier een plekje gekregen.

Mobiel

Voor een test van smartphones, maar ook voor een test van de beste oortjes, powerbanks, oplader of smartwatch kun je hier terecht. Al het beste voor je smartphone. Elektrisch en niet elektrisch.

Smart home (domotica)

Smart home apparatuur is in opkomst. Steeds meer elektrische apparatuur is via een app te bedienen, te programmeren en kan aan een smart home (domotica) netwerk gekoppeld worden. Hier vind je de beste van deze slimme elektronica.

Overige elektrische apparatuur

En zo is er natuurlijk nog veel meer elektrische apparatuur. Hier vind je een tests van heel verschillende consumenten elektronica zoals ebook readers, wakeup lights, airco's, babyfoons en heel veel meer elektrische apparaten die je hierboven nog niet tegengekomen bent.

Beste elektronica merken consumentenelektronica


Via deze pagina kun je de beste elektronica uit de test vinden. Het gaat om vele honderden testen van alle soorten elektronica. Maak hier boven een keuze van welk soort elektronica je de test wilt zien.

Om door de bomen het bos te kunnen blijven zien hebben we de elektronica testen onderverdeeld in diverse categorieën zoals elektronica voor de keuken en voor wassen, en apparatuur als televisies, audio apparaten, computer apparatuur, camera's, telefoons en meer elektronica.

Omdat er zoveel verschillende elektronica is, zijn er ook veel verschillende elektronicamerken. Maar er zijn ook elektronicareuzen die ieder soort elektronisch apparaat lijken te maken. Hieronder vind je een overzicht van de beste van deze elektronica giganten.

Samsung

Samsung is zonder meer één van de beste elektronica fabrikanten. Samsung is marktleider in zowel televisies als smartphones, en ook segmenten als halfgeleiders, geheugenchips en monitoren is Samsung één van de grootste fabrikanten. Daarnaast heeft Samsung een aanzienlijk marktaandeel als fabrikant van audio apparatuur, witgoed, beeldapparatuur en camera's.

Sony

Sony is een heel grote concurrent van Samsung, want Sony is groot in veel van dezelfde segmenten zoals televisies en smartphones (maar net wat kleiner dan Samsung). Verder is Sony vooral groot in fotocamera's en videocamera's en in audio apparatuur. Ook in gaming en entertainment is Sony toonaangevend. Als fabrikant van de Playstation gameconsoles, maar ook in games en films. Daarnaast is Sony nog aanwezig in veel andere segmenten van de elektronica markt.

Philips

Een andere gigant die tot beste elektronica merken behoort. Philips heeft een lange historie en heeft heel veel ontwikkelingen, innovaties en uitvindingen op zijn naam staan. Philips maakt heel veel en heel verschillende elektrische apparaten. Philips is actief in heel verschillende markten zoals professionele medische apparatuur voor ziekenhuizen, beeld en geluid en consumentenproducten voor verzorging, gezondheid, audio, keukenapparatuur en heel veel meer. In bijna alle segmenten van de consumentenelektronica biedt Philips zijn elektrische apparaten aan.

LG

Ook het Koreaanse LG is actief op veel elektronica markten. LG maakt smartphones en televisies, maar ook airco's en andere klimaatbeheersing elektronica, witgoed en keukenapparatuur.

Bosch

Ook Bosch hoort bij de beste elektronica makers, maar Bosch is actief in minder verschillende delen van de consumentenelektronica markt. Bosch maakt vooral elektrisch gereedschap (voor professionals en consumenten), automotive elektronica en huishoudelijke apparaten.

Siemens

Siemens maakt vooral professionele elektronica maar ze zijn ook op de consumentenmarkt actief. Vooral met huishoudelijke apparatuur voor de keuken en voor wassen, drogen en stofzuigen/

Miele

Miele is actief in dezelfde segmenten huishoudelijke elektronica als Siemens. Hun prijzen liggen over het algemeen hoger, maar Miele heeft een heel goede naam als fabrikant van huishoudelijke apparatuur van hoge kwaliteit.

Grundig

Grundig is vooral heel breed georiënteerd, ze maken elektronica op het gebied van audio, televisie, telefonie, camera accessoires, keukenapparatuur en luchtbehandeling. Het is allemaal goede degelijke apparatuur, maar in geen enkel segment behoort Grundig tot de absolute top.

Dyson

Dyson is een elektronicafabrikant die steeds populairder wordt en absoluut tot de beste elektronica merken behoort met zijn opvallende en zeer vernieuwende consumentenelektronica. Dyson bedenkt, ontwikkelt en maakt zeer vernieuwende (maar prijzige) stofzuigers, haardrogers, luchtreinigers en andere consumentenelektronica.

Loewe

Loewe is een Duits elektronicamerk dat zeer hoogwaardige televisies en andere entertainment apparatuur maakt. Loewe tot de beste elektronica merken op dat gebied.

Bang & Olofsen

Bang & Olofsen vervult een soortgelijke rol als het topmerk op het gebied van audio en video elektronica. Vooral op het gebied van koptelefoons en luidsprekers.


Zie ook: Alle testen


Onderwerp:
Wat zijn de beste consumenten elektronica producten? Via deze pagina vind je alle beste elektrische apparatuur uit de test. Met de beste elektronica op ieder gebied. De beste elektrische apparaten voor audio, video, computer, huishouden, koken en veel meer. Ook kijken we naar de beste elektronica fabrikanten van consumentenelektronica.

Een reactie posten

0 Reacties