Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Testen fietsen en fietsaccessoires

Hier kijken we naar de testen van alle soorten fietsen en alle soorten fietsaccessoires. Al deze testen zijn uitgevoerd door experts van onder andere de ANWB. de Consumentenbond, kranten, tijdschriften, de Fietsersbond andere deskundige organisaties.

Beste fietsen

Op zoek naar de beste fiets? Of dat nu een stadsfiets, een toerfiets, een e-bike. een mountainbike, een kinderfiets of zelfs een bakfiets, speed pedelec of vouwfiets is, van werkelijk alle soorten fietsen vind je hier een test.
Testen van fietsen

Beste fietsstoeltje

Kinderen meenemen op de fiets kan in een fietsstoeltje. Hier vind je de beste voorzitjes, achterzitjes en andere fietszitjes. Ook van fietsstoeltjes vind je hier menig test. Al deze tests zijn door experts uitgevoerd.
Testen fietsstoeltjes

Beste fietszadel

Een goed fietszadel is erg belangrijk, voor een goed rijcomfort en om zadelpijn te voorkomen. De standaard zadels, die op je fiets zitten als je deze koopt, zijn niet de beste zadels. Wat wel de beste zadels zijn kun je bij deze tests lezen. Je vindt hier ook de beste zadeldekjes uit de test.
Fietszadel testen 

Beste fietsslot

Ook heel belangrijk is het fietsslot. Je wilt je mooie fiets immers graag houden, een goed en degelijk fietsslot is daarbij helaas hard nodig. Hier vind je de testen van alle soorten fietssloten met het beste fietsslot in iedere categorie.
Fietsslot testen

Beste fietspomp

Hier vind je een test van alle soorten fietspompen. De beste voetpompen voor thuis, handpompen voor onderweg en de beste CO2 pompen waarmee je met een druk op de knop je fietsband opblaast.
Testen fietspompen

Beste fietstas

Op deze pagina staan de tests van fietstassen. Het betreft een test van alle soorten tassen voor op de fiets, zowel fietstassen voor op de bagagedrager (enkel of dubbel) als bijvoorbeeld aan het stuur van de fiets of voor op het fietsframe.
Testen fietstassen

Beste fietskrat

Hier vind je alle beste fietskratten. Met een goede krat op je fiets kun je al je benodigdheden makkelijk op de fiets meenemen.
Testen fietskratten

Beste fietsmand

Dat geldt ook voor de fietsmand. We hebben ook de beste, mooiste en leukste fietsmanden. Prachtige fietsmanden om te zien, van hoge kwaliteit.
Testen fietsmanden


Beste fietsnavigatie

Voor de fietser zijn speciale navigatiesystemen te koop. Deze navigatie is helemaal gericht op fietsroutes en makkelijk op de fiets te gebruiken, ook als je aan het fietsen bent. Hier vind je de beste fiets navigatiesystemen en fietscomputers met navigatie uit de test.
Fietsnavigatie testen

Beste telefoonhouder fiets

Liever navigeren met je mobiele telefoon? Kies dan voor een telefoonhouder op je fiets. Ook voor telefoneren en appen op de fiets heb je tegenwoordig een telefoonhouder nodig want je mag de telefoon niet in je hand houden. Hier vind je de beste telefoonhouders voor op de fiets.
Testen telefoonhouders

Beste fietshelm

Op deze plaats vind je de beste fietshelmen uit de fietshelm tests. Zowel helmen voor kinderen, volwassenen en sportfietsers. Die veel veiligheid bieden, comfortabel zitten en er ook nog eens goed uitzien.
Testen fietshelmen

Beste fietskleding

Hier vind je tests van fietskleding. Het betreft vooral testen van de beste regenkleding voor op de fiets. Met deze betse regenkleding blijf je droog als je door de regen fietst.
Testen fietskleding

Beste fietsendrager

Neem de fiets op de auto overal mee naartoe. Met een fietsdrager op de auto kun je fietsen waar je wil. Alle beste fietsdragers uit menig vergelijkende fietsdrager test zijn hier te vinden.
Fietsendrager tests

Beste fietstrainer

Een fietstrainer is een apparaat waarin je je fiets plaatst, zodat je binnenshuis op je racefiets kunt rijden zonder vooruit te komen. Zo kun je ook bij zeer slecht weer trainen. Hier de beste fietstrainers uit de test.
Testen van fietstrainers

0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.