Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Testen fietsen en fietsaccessoires

 

Hier kijken we naar de testen van alle soorten fietsen en alle soorten fietsaccessoires. Al deze testen zijn uitgevoerd door experts van onder andere de ANWB, kranten, tijdschriften, de Fietsersbond, consumenten organisaties andere deskundige organisaties.

Beste fietsen

Op zoek naar de beste fiets? Of dat nu een stadsfiets, een toerfiets, een e-bike. een mountainbike, een kinderfiets of zelfs een bakfiets, speed pedelec of vouwfiets is, van werkelijk alle soorten fietsen vind je hier een test.
Beste fietsen test

Beste fietsstoeltje

Kinderen meenemen op de fiets kan in een fietsstoeltje. Hier vind je de beste voorzitjes, achterzitjes en andere fietszitjes. Ook van fietsstoeltjes vind je hier menig test. Al deze tests zijn door experts uitgevoerd.
Beste fietsstoeltjes test

Beste fietszadel

Een goed fietszadel is erg belangrijk, voor een goed rijcomfort en om zadelpijn te voorkomen. De standaard zadels, die op je fiets zitten als je deze koopt, zijn niet de beste zadels. Wat wel de beste zadels zijn kun je bij deze tests lezen. Je vindt hier ook de beste zadeldekjes uit de test.
Beste fietszadel test

Beste fietsslot

Ook heel belangrijk is het fietsslot. Je wilt je mooie fiets immers graag houden, een goed en degelijk fietsslot is daarbij helaas hard nodig. Hier vind je de testen van alle soorten fietssloten met het beste fietsslot in iedere categorie.
Beste fietsslot test

Beste fietspomp

Hier vind je een test van alle soorten fietspompen. De beste voetpompen voor thuis, handpompen voor onderweg en de beste CO2 pompen waarmee je met een druk op de knop je fietsband opblaast.
Beste fietspompen test

Beste fietstas

Op deze pagina staan de tests van fietstassen. Het betreft een test van alle soorten tassen voor op de fiets, zowel fietstassen voor op de bagagedrager (enkel of dubbel) als bijvoorbeeld aan het stuur van de fiets of voor op het fietsframe.
Beste fietstassen test

Beste fietskrat

Hier vind je alle beste fietskratten. Met een goede krat op je fiets kun je al je benodigdheden makkelijk op de fiets meenemen.
Beste fietskratten test

Beste fietsmand

Dat geldt ook voor de fietsmand. We hebben ook de beste, mooiste en leukste fietsmanden. Prachtige fietsmanden om te zien, van hoge kwaliteit.
Beste fietsmanden test


Beste fietsnavigatie

Voor de fietser zijn speciale navigatiesystemen te koop. Deze navigatie is helemaal gericht op fietsroutes en makkelijk op de fiets te gebruiken, ook als je aan het fietsen bent. Hier vind je de beste fiets navigatiesystemen en fietscomputers met navigatie uit de test.
Beste fietsnavigatie test

Beste telefoonhouder fiets

Liever navigeren met je mobiele telefoon? Kies dan voor een telefoonhouder op je fiets. Ook voor telefoneren en appen op de fiets heb je tegenwoordig een telefoonhouder nodig want je mag de telefoon niet in je hand houden. Hier vind je de beste telefoonhouders voor op de fiets.
Beste telefoonhouders test

Beste fietshelm

Op deze plaats vind je de beste fietshelmen uit de fietshelm tests. Zowel helmen voor kinderen, volwassenen en sportfietsers. Die veel veiligheid bieden, comfortabel zitten en er ook nog eens goed uitzien.
Beste fietshelmen test

Beste fietskleding

Hier vind je tests van fietskleding. Het betreft vooral testen van de beste regenkleding voor op de fiets. Met deze beste regenkleding blijf je droog als je door de regen fietst.
Beste fietskleding test

Beste fietsverlichting

Goede fietsverlichting is erg belangrijk om veilig te fietsen in het donker. Om zelf wat te zien, maar vooral om goed gezien te worden. Hier de beste fietslampjes voor en fietslampjes achter voor op de fiets,
Beste fietslampen test

Beste fietsendrager

Neem de fiets op de auto overal mee naartoe. Met een fietsdrager op de auto kun je fietsen waar je wil. Alle beste fietsdragers uit menig vergelijkende fietsdrager test zijn hier te vinden.
Beste fietsendrager test

Beste fietskar

Een fietskar is reuze handig voor het transport van bagage en boodschappen, maar ook voor kinderen en huisdieren. Alle beste fietskarren, voor bagage, hond en kinderen, vind je bij de onderstaande beste fietskarren uit de test.
Beste fietskar test

Beste zadelhoes / beste zadeldek

Een zadelhoes / zadeldek op de fiets zorgt er voor de comfortabel zit en kan zadelpijn voorkomen, maar kan ook je fietszadel droog, schoon en mooi houden. Ook kan een zadelhoes er gewoon leuk uitzien en er voor zorgen dat je je fiets makkelijk terug vindt in een volle fietsenstalling. Kijk hier voor de beste zadeldekjes en beste zadelhoesjes uit de test.

Beste fietsspiegel

Een fietsspiegel is een fietsaccessoire die de fietsveiligheid enorm kan vergroten. Met name ouderen kunnen veel baat hebben bij deze fietsaccessoire op hun fiets. De populariteit van de e-bike heeft de verkopen van fietsspiegels flink doen toenemen. Vooral bij de hogere snelheden van de elektrische fiets is het belangrijk om een goed beeld van het verkeer rondom je te hebben. Kijk hier onder voor de beste fietsspiegels.

Beste fietstrainer

Een fietstrainer is een apparaat waarin je je fiets plaatst, zodat je binnenshuis op je racefiets kunt rijden zonder vooruit te komen. Zo kun je ook bij zeer slecht weer trainen. Hier de beste fietstrainers uit de test.
Beste fietstrainers test


Zie ook: Alle testen


Test fietsen fietsaccessoires fietsonderdelen


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *