Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste fohnborstel / krulborstel / krulfohn test

 

De beste fohnborstel (krulborstel / krulfohn) uit de test en meer goede fohnborstels, met aanbiedingen om deze fohnende krulborstels goedkoop te kopen.

Verwar de fohnborstel niet met de fohn. Een fohnborstel gebruik je niet om het haar te drogen, maar om het haar met warme lucht in model te brengen. Een andere naam voor de fohnborstel is dan ook de krulborstel of krulfohn. Hier de beste fohnborstel uit de test en andere goede krulborstels.

Beste fohnborstel en andere goede krulborstels

Kijk hieronder voor de best geteste krulborstel en andere goede fohnborstels. 


In het overzicht met alle fohnborstels vind je alle informatie, alle mogelijkheden en alle lage prijzen van circa 250 van deze krulfohns. Via de keuzehulp kun je uit dit grote aanbod makkelijk de voor jou beste fohnborstel / beste krulborstel selecteren.

Babyliss fohnborstel met hulpstukken voor drogen, stylen en volume

BaByliss fohnborstel met hulpstukken voor drogen, stylen en volumeHieronder tips voor bij het kiezen van je persoonlijk beste fohnborstel.

Wat is een fohnborstel?

Maar eerst kijken wat zo'n krulborstel is en waarvoor je een fohnborstel gebruikt.

Deze elektrische krulborstel wordt niet voor niets ook wel fohnborstel of krulfohn genoemd. In deze elektrische haarborstel is namelijk een föhn ingebouwd. Gedurende het borstelen wordt er warme lucht geblazen. Onder het borstelen wordt je haar meteen geföhnd. Dit geeft het haar meer volume en droogt het meteen.

In feite is een fohnborstel dus een fohn en een krultang in één apparaat. 

Je kunt de fohnborstel het beste niet met heel nat haar gebruiken, maar het eerst een beetje drogen met een handdoek. Een krulborstel / fohnborstel gebruik je om handdoekdroog haar of geheel droog haar in model te brengen. Bij heel nat haar kan je haar breken omdat de krulfohn te heet wordt. Ook ben je veel sneller klaar bij halfdroog haar. Maak je haar dus eerst een beetje droog voor je de krulborstel fohn gebruikt.


BaByliss fohnborstel

BaBylissPro fohnborstel


Borstelharen fohnborstel

In de fohnborstel keuzehulp kan je aanvinken over welk soort haren de fohnborstel moet beschikken (mits je voorkeur hebt).  Er zijn namelijk drie materialen waarvan de krulborstel haren gemaakt kunnen zijn.

Kunststof borstelharen
Kunststof borstelharen komen het meest voor bij fohnborstels. Dit is dan ook de goedkoopste optie.

Nylon borstelharen
De sterkste borstelharen zijn nylon borstelharen. Deze fohnborstel haren blijven het langst goed waardoor de krulborstel lang mee gaat.

Everzwijnhaar
Voor het mooiste (glanzende) resultaat zorgt een fohnborstel met everzwijnhaar.


Remington fohnborstel / elektrische krulborstel

Remington fohnborstel / elektrische haarborstel


Fohnborstel voor dik haar of fohnborstel voor dun haar

De beste fohnborstel voor dik haar is een andere krulborstel dan de beste fohnborstel voor dun haar. Zo is een titanium fohnborstel de beste krulborstel voor dik haar, maar is een keramische fohnborstel de beste krulborstel voor dun haar.

In de fohnborstel keuzehulp kun je bij het haartype opgeven of je dun haar of dik haar hebt. Je ziet dan alleen de fohnborstels die goed zijn voor jouw haartype.

Ook geverfd haar en pluizig haar zijn haarypes die je kunt selecteren bij het kiezen van je beste krulfohn. Je krijgt dan alleen respectievelijk de beste fohnborstels voor geverfd haar of beschadigd haar en de beste fohnborstels voor pluizig haar te zien.

Ook kun je daarnaast opgeven of je lang haar of half lang haar hebt. Deze keuze brengt je weer een stapje dichter bij je beste fohnborstel.

Effect fohnborstel

Ook kun je bij het selecteren van je beste fohnborstel / beste krulborstel in de keuzehulp het gewenste effect in je selectie opnemen. De fohnborstel mag dan ook wel krulborstel genoemd worden, bij veel fohnborstels heb je meer haarstyling mogelijkheden. Bijvoorbeeld een slag in je haar, minder statisch haar, minder pluizig haar of zelfs stijl haar. 

En zo kun je op nog meer eigenschappen jouw persoonlijk beste krulborstel / beste fohnborstel selecteren via de bovenaan genoemde keuzehulp.

Beste fohnborstel merken

Ook kun je daar eventuele merken van je voorkeur opgeven. Voor een goede krulfohn kun je bij diverse bekende fabrikanten terecht. Goede krukborstel fabrikanten zijn ondermeer BabyLiss (en BabyLiss Pro), Remington, Philips, Braun, Dyson, Rowenta en Grundig, maar ook Princess, Chi, Revlon, Carmen en Revamp.

Bij de bovenstaande fohnborstel aanbiedingen vind je al deze krulfohns / elektrische krulborstels goedkoop.


Zie ook:


Onderwerp:
Een fohnborstel (elektrische krulborstel, krulfohn) is een mix van een föhn en een krultang. Met een fohnborstel krul en stijl je je haar met warme lucht. Hier de beste fohnborstel / beste krulborstel uit de test en andere goede krulborstels / goede fohnborstels.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *