Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste funcooking apparatuur uit de test

De beste funcooking apparaten uit de test. Van gourmet en steengrill, tot fondue, chocoladefontein, tafelgrill en pizzarette.

Funcooking is een verzamelnaam voor alle apparaten waarmee je gezellig met een gezin of groepje vrienden gezamenlijk aan tafel kunt kokkerellen. Gourmet, steengrillen en fondue zijn de meest bekende vormen van funcooking, maar je kunt hier nog veel meer onder rekenen. 

Denk dan bijvoorbeeld aan een chocoladefontein, een pizzaoven voor aan tafel, een tafelgrill en ook apparaten als een popcornmaker of een suikerspinmaker worden onder de funcooking apparaten gerekend.

Hieronder vind je de beste funcooking apparatuur uit de testen. Wil je zien wat er allemaal te koop is op dit gebied? Kijk dan bij de aanbiedingen van alle funcooking apparaten. Daar vind je circa 2.000 funcooking apparaten in alle soorten.

Beste gourmet test

Het meest bekende en meest populaire funcooking apparaat is het gourmetstel. Het is ook het meest veelzijdige funcooking apparaat want je kunt er mee koken in pannetjes (raclette) of grillen direct op de grillplaat. 

Gourmetten wordt vaak op feestdagen gedaan, maar kan het hele jaar, ook in de zomer buiten (mits je daar stroom hebt). Omdat gourmet zo populair is worden gourmetstellen vaak getest. Hieronder de beste gourmet stellen uit menig gourmetstel test.


Fondue test

Na de gourmet is de fonduepan het meest populaire funcooking apparaat. 

Je kunt een fonduepan gebruiken voor een vleesfondue, een groentefondue of voor een kaasfondue. Een vleesfondue of groentefondue kan met olie, maar ook met een hete bouillon. Een voordeel daarvan is dat je er ook nog eens een voor de volgende dag heerlijke soep aan overhoudt. 

Hieronder de beste fondue pannen uit de fonduepan tests.

Chocoladefontein test

Een elektrische chocoladefontein smelt chocolade, stuwt deze naar boven, om hem als een goddelijke stroom chocolade weer naar beneden te laten lopen. Heerlijk voor een chocoladefondue met koekjes en fruit. 

Dit funcooking apparaat wordt vaak ingezet om een diner op een zeer aangename manier te beƫindigen met chocolade deserts. Hier vind je de beste chocoladefonteinen uit de test.Tafelgrill test

Een tafelgrill is een bakplaat of grillplaat voor op tafel. Eigenlijk is dit een soort gourmet, maar dan zonder pannetjes en dus ook zonder plateau voor deze pannetjes. Als je de pannetjes van een gourmetstel (raclette) nooit gebruikt is een tafelgrill voor jou een beter funcooking apparaat. Hieronder vind je de beste tafelgrill uit de test.

Barbecue test

Ook de barbecue kun je als funcooking apparaat zien. Voor de barbecues hebben we echter een aparte rubriek met heel veel testen van alle soorten barbecues.

Pizzarette / pizza gourmet test

De pizza gourmet is pizzarette waarmee je aan tafel mini pizza's maakt. Iedereen stelt zijn eigen pizza met zijn favoriete samenstelling samen en bakt deze aan tafel in een elektrische pizza oven. Hieronder vind je de beste van deze pizza gourmets.

Elektrische poffertjespan test

Een wat minder bekend, maar zeker zo leuk, funcooking apparaat is de elektrische poffertjespan. Dit is een elektrische poffertjesmaker die je net zoals een gourmetstel, pizzarette of bakplaat op tafel kunt zetten. Met de elektrische poffertjespan kun je met z'n allen rond de tafel poffertjes bakken en versieren.

Leuk voor een kinderfeestje, of gezellig met de kinderen, maar ook leuk om een nagerecht aan tafel te bereiden, met poffertjes, vers fruit, slagroom en meer toppings. Echte funcooking!

Zie ook: Meer testen koken

Onderwerp:
Hier boven vind je de beste funcooking apparatuur uit de test. Funcooking staat voor gezellig samen aan tafel kokkerellen en eten. De gourmet en de fondue zijn de meest bekende funcooking apparaten, maar je hebt ook de grillplaat, de steengrill en de pizza gourmet / pizzarette. Ook de chocoladefontein en de tafelbarbecue kun je tot de funcooking apparatuur rekenen. Hierboven vind je de beste gourmets, de beste fonduestellen, de beste pizzarettes, de beste barbecues en andere funcooking apparatuur uit de test.

Een reactie posten

0 Reacties