Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test gaming apparatuur en game gadgets

Er is veel apparatuur te koop die gamen extra leuk maakt. Hier kijken we naar de testen van al deze gaming gadgets.

Gaming laptop tests


Veel gamers kiezen voor een bureau PC als gaming PC omdat deze bureau computers veel rekenkracht en capaciteit bieden. Maar een game-laptop is natuurlijk erg handig als je met je vrienden op locatie wilt gamen. En ook laptops zijn geschikt voor de zwaarste games, je hebt dan alleen wel een echte gaming laptop nodig met genoeg kracht en een goede videokaart. Hieronder de tests.


Gaming monitor tests

Of je nu een game-PC of een game-laptop gebruikt, voor de beste weergave is een goede grote monitor het best. Hieronder de beste gaming monitoren volgens diverse vergelijkende testen.

Gaming headset tests

En dan het geluid en de mogelijkheden om met je vrienden te communiceren onder het gamen. Daarvoor is een goede gaming headset nodig, en ook deze headsets voor gamers worden regelmatig getest door game-experts. Dit zijn de beste gaming headsets uit hun testen.

Gaming toetsenbord tests

Gamen vraagt heel andere eigenschappen van een toetsenbord dan het tikken van een tekstje. Daarom ook aandacht voor de beste gaming keyboards uit de testen.

Gaming muis tests

Voor het besturen van games zijn diverse mogelijkheden. Hieronder vind je de beste gamemuizen uit de tests.
Ga helemaal op in je games met een goede VR-bril. Met een goede Virtual Reality bril lijkt het wel of je midden in de actie zit. Je hebt VR-brillen voor smartphones, computers en consoles. Hieronder de testen van VR-brillen.

Racestuur testen

Heel populair bij gamers zijn de racesturen. Eventueel gecombineerd met pedalen en misschien zelfs wel met een racestoeltje. We hebben diverse testen van racestuurtjes verzameld, want de beste racestuurtjes voor een PC zijn niet dezelfde stuurtjes voor een XBox of Playstation. Hier de beste racesturen voor alle apparaten.

0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.