Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste voor gaming uit de test

Er is veel apparatuur te koop die gamen extra leuk maakt. Hier kijken we naar de testen van al deze game apparatuur en andere gaming spullen.

Beste gaming test

We kijken hier naar de beste gaming computers en consoles, maar bijvoorbeeld ook naar de beste game stoelen, headsets, racestuurtjes en veel meer.

Tip: Ben je op zoek naar de beste aanbieders die goede game benodigdheden goedkoop aanbieden? Kijk dan bij de aanbiedingen beste gaming winkels.

 

Beste gaming PC test

Gamen doe je op een speciaal game console of op een computer die snel en goed genoeg is om ook zware games vlekkeloos te draaien. Hier vind je de beste game PC's voor verschillende soorten games. Ook voor de nieuwste zware grafische games die heel veel eisen aan een gaming PC stellen. Natuurlijk hebben we ook tips voor bij het kiezen van je beste gaming PC.


Beste gaming laptop test

Veel gamers kiezen voor een bureau PC als gaming PC omdat deze bureau computers veel rekenkracht en capaciteit bieden. Maar een game laptop is natuurlijk erg handig als je met je vrienden op locatie wilt gamen, of als je naast een game computer ook een laptop nodig hebt . 

En ook laptops zijn geschikt voor de zwaarste games, je hebt dan alleen wel een echte gaming laptop nodig met genoeg kracht en een goede videokaart. Hieronder de test van beste gaming laptops.


Beste gaming monitor test

Of je nu een game-PC of een game-laptop gebruikt, voor de beste weergave is een goede grote monitor het best. Aan en goede gaming monitor worden ook eisen gesteld want deze moet de beelden van de game niet alleen heel duidelijk weergeven, de beste game monitor ververst beelden ook razendsnel zodat je als gamer ook snel kunt reageren. Hieronder de beste gaming monitoren volgens diverse vergelijkende testen.

Beste gaming headset test

En dan het geluid en de mogelijkheden om met je vrienden te communiceren onder het gamen. Daarvoor is een goede gaming headset nodig, en ook deze headsets voor gamers worden regelmatig getest door game-experts. 

Ook deze headsets moeten een snellere reactietijd hebben en moeten de gamer goed ins atat stellen te bepalen waar het geluid vandaan komt. Dit zijn de beste gaming headsets uit hun testen.

Beste gaming toetsenbord test

Gamen vraagt heel andere eigenschappen van een toetsenbord dan het tikken van een tekstje. Daarom ook aandacht voor de beste gaming keyboards uit de testen. De beste toetsenborden voor een gamer, met bijvoorbeeld programmeerbare toetsem, een snelle reactietijd een een sterke constructie.

Beste gaming muis test

Voor het besturen van games zijn diverse mogelijkheden. Ook de computermuis kan een rol spelen. Hieronder vind je de beste gamemuizen uit de tests.


Beste racestuur test

Heel populair bij gamers zijn de racesturen. Eventueel gecombineerd met pedalen en misschien zelfs wel met een racestoeltje. We hebben diverse testen van racestuurtjes verzameld, want de beste racestuurtjes voor een PC zijn niet dezelfde stuurtjes voor een XBox of Playstation. Hier de beste racesturen voor alle apparaten.

Beste gamestoel test

Natuurlijk moet je tijdens het gamen ook goed zitten. Niet alleen comfortabel en plezierig, maar ook op een gezonde manier. Anders krijg je rugklachten en andere lichamelijke klachten als je lang aan het gamen bent. Hier de beste gamestoelen uit de test.


Beste beamer gaming

Een beamer wordt thuis vooral gebruikt om op een groot scherm films te kijken, maar ook bij gaming is een beamer een leuke gadget. Met een beamer kun je games wel heel groot weergeven. Dat is erg leuk voor bij een game party of een game sessie met een groep vrienden. Hieronder vind je de beste beamers voor thuis, waaronder ook de beste beamer voor gaming.

Beste virtual reality bril test

Ga helemaal op in je games met een goede VR-bril. Met een goede Virtual Reality bril lijkt het wel of je midden in de actie zit. Je hebt VR-brillen voor smartphones, computers en consoles. En tegenwoordig zijn er ook VR brillen die helemaal zelfstandig werken. Hieronder de testen van VR-brillen.

De beste gaming merken

Hoewel de meeste computerfabrikanten ook game apparatuur maken is het ontwikkelen van de beste gaming hardware verre van eenvoudig. Naast de grote computermerken die goede gaming spullen maken zijn er daarom ook veel meer gespecialiseerde gaming apparatuur fabrikanten. Hieronder een selectie met een aantal van de beste gaming hardware merken.

MSI

MSI is een computerfabrikant die vooral bekend staat om de krachtige MSI gaminglaptops. Een MSI laptop voor gamers is speciaal met het oog op gaming ontworpen en voorzien van een krachtige grafische kaart, een snelle processors en speciale functies zoals RGB-verlichting en een geavanceerde koelsysteem. Voor game PC's maakt MSI heel goede moederborden, game monitoren en andere gaming hardware zoals speciaal voor gaming ontwikkelde muizen, toetsenborden en headsets.

Steelseries

Steelseries is een specialist in gaming hardware waarvan de game producten ook bij professionele gamers erg populair zijn. Steelseries maakt onder andere speciale toetsenborden, muizen en headsets voor gamers. Steelseries behoort tot de top van de gaming fabrikanten.

Razer

Razer is een andere game specialist die heel goede gaming accessoires en randapparatuur maakt, maar het is bijvoorbeeld ook één van de beste gaming laptop fabrikanten.

Asus

Hoewel Asus geen echte game specialist is behoort Asus wel tot de beste gaming merken. Ze maken namelijk niet alleen computers en andere hardware voor gebruik op kantoor en door gemiddelde consumenten maar ook game apparatuur zoals heel krachtige laptops en PC's en andere goed voor gamers geschikte hardware zoals moederborden, monitoren en grafische kaarten.

Logitech

Logitech behoort met zijn Logitech-G producten voor gamers ook tot de beste gaming merken. Het gaat bij Logitech daarbij om gamingtoetsenborden, gamingmuizen, headsets, muismatten, racesturen, controllers, webcams en andere game accessoires.

BenQ

Het Taiwanese BenQ blinkt op game gebied uit met zijn goede game monitoren die een lage latentie en hoge verversingssnelheden bieden zodat je er heel soepel en snel mee kunt gamen.

Microsoft

Op game gebied is Microsoft natuurlijk wereldberoemd om zijn Xbox gameconsole en aanverwante game producten. Daarnaast heeft Microsoft ook een hele reeks legendarische videogames om zijn naam staan.

Gigabyte

Gigabyte is een computerhardware fabrikant uit Taiwan die tot de beste gaming merken behoort. Gigabyte maakt ondermeer game PC's game laptops, moederborden die speciaal voor gaming zijn ontworpen, game monitoren en andere gaming randapparatuur.

EVGA

Het Amerikaanse EVGA maakt grafische kaarten, moederborden, voedingen, koeling en andere computeronderdelen die veel in gamecomputers worden gebruikt.

Sony 

Bij Sony als game fabrikant draait het vooral om de Playstation en randapparatuur en accessoires voor deze populaire gameconsole. Ook brengt Sony veel games voor deze spelcomputer uit.

Acer

De computerfabrikant Acer behoort tot de beste game merken als je een goede relatief goedkope game PC of game laptop zoekt.

Nintendo

Nintendo is de fabrikant van vele legendarische spelcomputers zoals de Wii, de Nintendo Switch en in het verleden de NES, de SNES, de Nintendo 64 en de GameCube. Naast gameconsoles en bijbehorende accessoires brengt Nintendo ook heel veel games op de markt.

HP

HP (Hewlett-Packard) brengt een groot aantal gamecomputers en andere game hardware op de markt, zoals een game PC, een game laptop, gamingmonitoren en gaming accessoires als muizen, toetsenborden en headsets. De beste game producten brengt HP onder de merknaam Omen uit.

Electronic Arts

Electronic Arts (EA) is de grootste ontwikkelaar en distributeur van games. Op naam EA staan vele legendarische computergames zoals FIFA, The Sims,Need for Speed en F1.

Alle game producten van deze beste gaming merken zijn bij de aanbiedingen bovenaan te vinden.


Zie ook:

Een reactie posten

0 Reacties