Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test gaming apparatuur en game benodigdheden

 

Er is veel apparatuur te koop die gamen extra leuk maakt. Hier kijken we naar de testen van al deze gaming gadgets.


Beste game PC test

Gamen doe je op een speciaal game console of op een computer die snel en goed genoeg is om ook zware games vlekkeloos te draaien. Hier vind je de beste game PC's voor verschillende soorten games. Ook voor de nieuwste zware grafische games die heel veel eisen aan een game PC stellen. Natuurlijk hebben we ook tips voor bij het kiezen van je beste game PC.


Beste gaming laptop test

Veel gamers kiezen voor een bureau PC als gaming PC omdat deze bureau computers veel rekenkracht en capaciteit bieden. Maar een game-laptop is natuurlijk erg handig als je met je vrienden op locatie wilt gamen, of als je naast een game computer ook een laptop nodig hebt . En ook laptops zijn geschikt voor de zwaarste games, je hebt dan alleen wel een echte gaming laptop nodig met genoeg kracht en een goede videokaart. Hieronder de tests.


Beste gaming monitor test

Of je nu een game-PC of een game-laptop gebruikt, voor de beste weergave is een goede grote monitor het best. Hieronder de beste gaming monitoren volgens diverse vergelijkende testen.

Beste gaming headset test

En dan het geluid en de mogelijkheden om met je vrienden te communiceren onder het gamen. Daarvoor is een goede gaming headset nodig, en ook deze headsets voor gamers worden regelmatig getest door game-experts. Dit zijn de beste gaming headsets uit hun testen.

Beste gaming toetsenbord test

Gamen vraagt heel andere eigenschappen van een toetsenbord dan het tikken van een tekstje. Daarom ook aandacht voor de beste gaming keyboards uit de testen.

Beste gaming muis test

Voor het besturen van games zijn diverse mogelijkheden. Hieronder vind je de beste gamemuizen uit de tests.


Beste racestuur test

Heel populair bij gamers zijn de racesturen. Eventueel gecombineerd met pedalen en misschien zelfs wel met een racestoeltje. We hebben diverse testen van racestuurtjes verzameld, want de beste racestuurtjes voor een PC zijn niet dezelfde stuurtjes voor een XBox of Playstation. Hier de beste racesturen voor alle apparaten.

Beste gamestoel test

Natuurlijk moet je tijdens het gamen ook goed zitten. Niet alleen comfortabel en plezierig, maar ook op een gezonde manier. Anders krijg je rugklachten en andere lichamelijke klachten als je lang aan het gamen bent. Hier de beste gamestoelen uit de test.


Beste beamer gaming

Een beamer wordt thuis vooral gebruikt om op een groot scherm films te kijken, maar ook bij gaming is een beamer een leuke gadget. Met een beamer kun je games wel heel groot weergeven. Dat is erg leuk voor bij een game party of een game sessie met een groep vrienden. Hieronder vind je de beste beamers voor thuis, waaronder ook de beste beamer voor gaming.

Beste virtual Reality bril test

Ga helemaal op in je games met een goede VR-bril. Met een goede Virtual Reality bril lijkt het wel of je midden in de actie zit. Je hebt VR-brillen voor smartphones, computers en consoles. En tegenwoordig zijn er ook VR brillen die helemaal zelfstandig werken. Hieronder de testen van VR-brillen.

Beste gaming test


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.