Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test gaming apparatuur en game gadgets

Er is veel apparatuur te koop die gamen extra leuk maakt. Hier kijken we naar de testen van al deze gaming gadgets.

Beste gaming laptop test

Veel gamers kiezen voor een bureau PC als gaming PC omdat deze bureau computers veel rekenkracht en capaciteit bieden. Maar een game-laptop is natuurlijk erg handig als je met je vrienden op locatie wilt gamen. En ook laptops zijn geschikt voor de zwaarste games, je hebt dan alleen wel een echte gaming laptop nodig met genoeg kracht en een goede videokaart. Hieronder de tests.


Beste gaming monitor test

Of je nu een game-PC of een game-laptop gebruikt, voor de beste weergave is een goede grote monitor het best. Hieronder de beste gaming monitoren volgens diverse vergelijkende testen.

Beste gaming headset test

En dan het geluid en de mogelijkheden om met je vrienden te communiceren onder het gamen. Daarvoor is een goede gaming headset nodig, en ook deze headsets voor gamers worden regelmatig getest door game-experts. Dit zijn de beste gaming headsets uit hun testen.

Beste gaming toetsenbord test

Gamen vraagt heel andere eigenschappen van een toetsenbord dan het tikken van een tekstje. Daarom ook aandacht voor de beste gaming keyboards uit de testen.

Beste gaming muis test

Voor het besturen van games zijn diverse mogelijkheden. Hieronder vind je de beste gamemuizen uit de tests.
Ga helemaal op in je games met een goede VR-bril. Met een goede Virtual Reality bril lijkt het wel of je midden in de actie zit. Je hebt VR-brillen voor smartphones, computers en consoles. Hieronder de testen van VR-brillen.


Beste racestuur test

Heel populair bij gamers zijn de racesturen. Eventueel gecombineerd met pedalen en misschien zelfs wel met een racestoeltje. We hebben diverse testen van racestuurtjes verzameld, want de beste racestuurtjes voor een PC zijn niet dezelfde stuurtjes voor een XBox of Playstation. Hier de beste racesturen voor alle apparaten.

Beste gamestoel test

Natuurlijk moet je tijdens het gamen ook goed zitten. Niet alleen comfortabel en plezierig, maar ook op een gezonde manier. Anders krijg je rugklachten en andere lichamelijke klachten als je lang aan het gamen bent. Hier de beste gamesstoelen uit de test.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.