Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste gereedschap uit de test

Hier kijken we naar het beste gereedschap uit de test. Al deze vergelijkende gereedschapstests zijn uitgevoerd door deskundigen, bijvoorbeeld door klusexperts of de consumentenbond. Het gaat hierbij in de meeste gevallen om elektrische gereedschap maar ook om handgereedschap of zelfs klusbenodigdheden als de beste verf of de beste veiligheidsbril.

De beste boormachine

Het meest gekochte en gebruikte elektrische gereedschap is de boormachine. Iedereen moet wel eens iets ophangen of bevestigen, dus eigenlijk kan je niet zonder een goede boormachine. Er zijn veel soorten boormachines, van licht tot krachtig. Met en zonder accu. Hieronder vind je de beste boormachines in alle soorten uit de tests en informatie over het kiezen van de voor jou beste boormachine.
Testen van boormachines

De beste schroefmachines

Schroeven met een handschroevendraaier, maar ook met een schroefboormachine, is vaak een heel gedoe. Het meest makkelijk schroeven doe je met een specifieke schroefmachine. Een goede schroefmachine hoeft niet duur te zijn, en je hebt er heel veel plezier van. Hier de beste schroefmachines uit de test.
Testen van schroefmachines

De beste schuurmachine

Schuren kan met een schuurpapiertje, maar voor als er flink geschuurd moet worden is een goede schuurmachine wel erg plezierig gereedschap. Wat een goede schuurmachine is lees je hier bij de vergelijkende tests van schuurmachines.
Testen van schuurmachines

De beste heteluchtpistolen

Voor een verfklus moet er geschuurd worden. Maar je kunt ook gebruik maken van een heteluchtpistool. Niet voor niets wordt dit elektrische gereedschap ook wel verfstripper of verfbrander genoemd. Oude verflagen verwijderen gaat veel makkelijker met een goed heteluchtpistool. Wat een goed heteluchtpistool is kun je lezen bij de onderstaande tests.
Testen van heteluchtpistolen

De beste verfspuit

En als je dan gaat verven, en het gaat om een groot oppervlak, denk dan eens aan een verfspuit. Daarmee gaat het verven supersnel. Hieronder de beste verfspuiten uit de test.
Testen van verfspuiten

De beste verf

Gebruik dan meteen goede verf. Dan weet je ook zeker dat je over twee jaar weer niet opnieuw staat de verven. Hier vind je de beste verf in vele soorten uit de tests.
Testen van verf

De beste zaagmachine

Om te zagen zijn er verschillende zaagmachines te koop. Bijvoorbeeld een decoupeerzaag of een verstekzaag (afkortzaag). Hier vind je de beste zaagmachines uit de tests.
Testen van zaagmachines

De beste trappen en ladders

Hoe kom je op plaatsen die anders te hoog zijn? Met een goede trap, of in het geval van nog meer hoogte, met een goede ladder. Ook ladders en trappen worden regelmatig getest. Kijk maar naar de onderstaande beste ladders en beste trappen uit de test.
Testen van ladders en trappen

Het beste lijmpistool

Moet je vaak lijmen? Een lijmpistool is dan handig gereedschap. Hieronder staan de beste lijmpistolen uit de test.
Beste lijmpistolen

De beste tegelsnijder

Ga je tegelen? Met een tegelsnijder maak de de tegels waar nodig is op maat. Dit zijn de beste tegelsnijders en tegelsnijmachines uit de test.
Test van tegelsnijders

De beste freesmachine

Kijk hier voor de beste freesmachines uit de test.
Testen van freesmachines

De beste tacker (nietpistool)

Met een nietpistool (tacker, zoals het gereedschap officieel heet) kunt je razendsnel en heel eenvoudig nieten en spijkeren. Hieronder vind je de beste nietpistolen uit de tests.
Testen van tackers / nietpistool

De beste multitool

Zagen, schuren, schaven en meer. Een multitool doet zijn naam eer aan. Het is het meest veelzijdige gereedschap. Hieronder vind je de beste multitools uit vergelijkende testen.
Testen van multitools

Het beste soldeergereedschap

Solderen gaat het best met een soldeerstation. Hier de tests.
Testen van soldeergereedschap

Het beste zakmes

Het is maar klein gereedschap, maar wel handig en praktisch gereedschap . Het zakmes! Dit zijn de beste zakmessen uit de test.
Test van zakmessen

De beste klusbril / veiligheidsbril

Een belangrijke klusaccessoire is de veiligheidsbril (in dit geval ook wel klusbril genoemd). Hier de beste geteste veiligheidsbrillen.
Test van veiligheidsbrillen

0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.