Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste gereedschap uit de test

 

Hier kijken we naar het beste gereedschap uit de test. Al deze vergelijkende gereedschapstests zijn uitgevoerd door deskundigen, bijvoorbeeld door klusexperts of de consumentenbond. Het gaat hierbij in de meeste gevallen om elektrische gereedschap maar ook om net beste handgereedschap of zelfs klusbenodigdheden als de beste verf of de beste veiligheidsbril.

Beste boormachines

Het meest gekochte en gebruikte elektrische gereedschap is de boormachine. Iedereen moet wel eens iets ophangen of bevestigen, dus eigenlijk kan je niet zonder een goede boormachine. Er zijn veel soorten boormachines, van licht tot krachtig. Met en zonder accu. Hieronder vind je de beste boormachines in alle soorten uit de tests en informatie over het kiezen van de voor jou beste boormachine.
Beste boormachine test

Beste schroefmachines

Schroeven met een handschroevendraaier, maar ook met een schroefboormachine, is vaak een heel gedoe. Het meest makkelijk schroeven doe je met een specifieke schroefmachine. Een goede schroefmachine hoeft niet duur te zijn, en je hebt er heel veel plezier van. Hier de beste schroefmachines uit de test.
Beste schroefmachine test

Beste schuurmachines

Schuren kan met een schuurpapiertje, maar voor als er flink geschuurd moet worden is een goede schuurmachine wel erg plezierig gereedschap. Wat een goede schuurmachine is lees je hier bij de vergelijkende tests van schuurmachines.
Beste schuurmachine test

Beste heteluchtpistolen

Voor een verfklus moet er geschuurd worden. Maar je kunt ook gebruik maken van een heteluchtpistool. Niet voor niets wordt dit elektrische gereedschap ook wel verfstripper of verfbrander genoemd. Oude verflagen verwijderen gaat veel makkelijker met een goed heteluchtpistool. Wat een goed heteluchtpistool is kun je lezen bij de onderstaande tests.
Beste heteluchtpistool test

Beste verfspuiten

En als je dan gaat verven, en het gaat om een groot oppervlak, denk dan eens aan een verfspuit. Daarmee gaat het verven supersnel. Hieronder de beste verfspuiten uit de test.
Beste verfspuit test

De beste verf

Gebruik dan meteen goede verf. Dan weet je ook zeker dat je over twee jaar weer niet opnieuw staat de verven. Hier vind je de beste verf in vele soorten uit de tests.
Testen van verf

Beste zaagmachines

Om te zagen zijn er verschillende zaagmachines te koop. Bijvoorbeeld een decoupeerzaag of een verstekzaag (afkortzaag). Hier vind je de beste zaagmachines uit de tests.
Beste zaagmachine test

De beste trappen en ladders

Hoe kom je op plaatsen die anders te hoog zijn? Met een goede trap, of in het geval van nog meer hoogte, met een goede ladder. Ook ladders en trappen worden regelmatig getest. Kijk maar naar de onderstaande beste ladders en beste trappen uit de test.
Beste ladders en trappen

Beste lijmpistolen

Moet je vaak lijmen? Een lijmpistool is dan handig gereedschap. Hieronder staan de beste lijmpistolen uit de test.
Beste lijmpistool test

Beste tegelsnijders

Ga je tegelen? Met een tegelsnijder maak de de tegels waar nodig is op maat. Dit zijn de beste tegelsnijders en tegelsnijmachines uit de test.
Beste tegelsnijder test
Beste tegelzaagmachine test

Beste freesmachines

Kijk hier voor de beste freesmachines uit de test.
Beste freesmachine test

Beste schroevendraaier

Schroevendraaiers en schroevendraaier sets heb je in vele soorten en ook in vele maten. Hier vind je alle beste schroevendraaiers en beste schroevendraaier sets.
Beste schroevendraaier test

Beste tacker (nietpistool)

Met een nietpistool (tacker, zoals het gereedschap officieel heet) kunt je razendsnel en heel eenvoudig nieten en spijkeren. Hieronder vind je de beste nietpistolen uit de tests.
Beste tackers / nietpistool

Beste multitool

Zagen, schuren, schaven en meer. Een multitool doet zijn naam eer aan. Het is het meest veelzijdige gereedschap. Hieronder vind je de beste multitools uit vergelijkende testen.
Beste multitool test


Beste kabelhaspel / stroomhaspel

Als je gaat klussen, voor buiten, heb je nogal eens een verlengsnoer nodig. Een goede kabelhaspel (stroomhaspel) is dan de beste optie. Met veel meters aan kabel, die zonder in de war te raken netjes kan worden opgerold. Bovendien doet een goede kabelhaspel meteen als stekkerdoos dienst zodat je meerdere stroompunten hebt. Hieronder de beste kabelhaspels / beste stroomhaspels / beste kabelbox uit de test.
Beste kabelhaspel test

Beste soldeergereedschap

Solderen gaat het best met een soldeerstation. Hier de tests.
Beste soldeergereedschap uit de test

Beste zakmessen

Het is maar klein gereedschap, maar wel handig en praktisch gereedschap . Het zakmes! Dit zijn de beste zakmessen uit de test.
Beste zakmes test

Beste klusbrillen / veiligheidsbrillen

Een belangrijke klusaccessoire is de veiligheidsbril (in dit geval ook wel klusbril genoemd). Hier de beste geteste veiligheidsbrillen.
Beste veiligheidsbril test


Beste gereedschap test

Zie ook: Alle testen (meer dan 1.200)


Onderwerp:
Op deze pagina vind je alle testen van klusgereedschap. Het betreft zowel het beste elektrische gereedschap uit de test als het beste handgereedschap uit de test. Naast de testen van onder andere boormachines, zagen, schroefmachines en schuurmachines vind je ook de beste kwasten, de beste ladders, de beste klusbrillen en de beste verf uit de test. Plus nog veel meer best getest klusgereedschap en beste klusbenodigdheden uit de test.


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.