Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste heetwaterdispenser (deze waterkoker geeft meteen heet water)

De heetwaterdispenser is een luxe waterkoker. Je hebt slechts enkele seconden wachttijd voor een kop heet water hebt voor thee, instant soep. Hier de beste heetwaterdispensers.

Heetwaterdispenser Tomado

Met een heetwaterdispenser (ook wel instant waterkoker genoemd) heb je dus vrijwel meteen heet water dat hete genoeg is voor bijvoorbeeld thee.


De beste heetwaterdispensers

Kijk voor je beste heetwaterdispenser in de onderstaande top 10 van heet water dispensers. Het betreft de heetwater dispensers die het meest gekocht worden.


Naast deze instant waterkoker heb je natuurlijk ook nog de standaard waterkoker waarbij je even moet wachten tot het water heet is. De beste van deze waterkokers uit de test vind je hier onder.
Aanbiedingen goede heetwaterdispensers

Bij de onderstaande heetwaterdispenser aanbiedingen vind je circa 100 heetwaterdispensers met al hun prijzen, informatie en reviews. Plus goede zoekmogelijkheden om je beste heetwaterdispenser zelf uit de deze lijst te selecteren.


Je vind daar alle heet water dispenser van Tomado, MOA, Magnani, DeLonghi, Inventum, Caso, Philips, ProfiCook, Princess, Domo en veel andere merken. Het aanbod aan warmwaterdispensers is waarschijnlijk groter dan je denkt.


MOA dispenser heet water

MOA heetwaterdispenserIn enkele seconden kokend water

De meeste van deze heetwaterdispensers hebben een inhoud van 2,5 liter of meer. Dat is wel plezierig, want evenals de meeste koffiemachines voor thuis wordt een heetwaterdispenser voor thuis niet op de waterleiding aangesloten. Dat is makkelijk installeren, de heetwaterdispenser is meteen uit de doos gebruiksklaar en kan overal worden neergezet, maar je moet de heetwaterdispenser wel af en toe van vers (koud) water voorzien.

De heetwaterdispenser brengt het water vervolgens op een hoge temperatuur en brengt het water naar een hoge temperatuur en houdt het water vervolgens op een energiezuinige manier op die temperatuur.

De watertemperatuur ligt onder die van een kokend waterkraan. Dat is gunstig voor het energie verbruik, maar het betekent wel dat je een enkele tellen moet wachten voor het water heet genoeg is. Na paar seconden levert een goede heetwaterdispenser wel het kokende water dat nodig is voor een goede kop thee.

Caso heetwaterdispenser

Caso heetwaterdispenserBeste heetwaterdispenser merken

Hier boven noemden we al een hele reeks fabrikanten die dit soort warmwaterdispenders maakt. Hier een korte beschrijving van de heetwaterdispensers van de beste warmwaterdispenser fabrikanten.

Caso heetwaterdispenser

We beginnen dit overzicht van beste heetwaterdispenser makers met Caso. Het Duitse Caso mag dan een minder bekende fabrikant van keukenapparaten zijn, bij de heetwaterdispensers behoren ze tot de gootste en beste merken. De heetwaterdispenser is dan ook het meest belangrijke product van Caso. Caso maakt een hele reeks heetwaterdispensers met een waterreservoir variërend van 2,7 liter tot 4 liter. De meest populaire Caso heetwaterdispenser is de Caso Turbo die Haus & Garten Test als beste heetwaterdispenser is getest.

Tomado heetwaterdispenser

Toch is de meest verkochte warmwaterdispenser in Nederland geen Caso heetwaterdispenser maar een Tomado heetwaterdispenser. En dat terwijl Tomado maar één heet water dispenser aanbiedt. Maar dat is dan wel een heel goede heetwaterdispenser en een relatief goedkope heetwaterdispenser. Deze heeft een waterreservoir van 2,5 liter, een waterfilter en een afneembaar lekbakje. En het is een mooi compacte instant waterkoker voor op het aanrecht.

Inventum heetwaterdispenser

Ook Inventum behoort tot de beste heetwaterdispenser fabrikanten. De Inventum instant waterkoker is met een reservoir van 2,2 liter iets groter dan de Tomado heetwaterdispenser. Het is een energiezuinige heetwaterdispenser die je kan instellen in temperaturen van 20 graden tot 100 graden (voor altijd kokend water).

ProfiCook heetwaterdispenser

Evenals Caso biedt ook Proficook een keuze uit diverse heetwaterdispensers met verschillende volumes en in verschillende prijsklassen. Ook Proficook behoort tot de beste heetwaterdispender fabrikanten. Ze doen hun Profi naam eer aan met een professionele heetwaterdispenser met een inhoud van 7 liter. Ideaal voor een bedrijf, kantine of vergaderruimte want zo is er voldoende heet tot kokend water beschikbaar voor thee. Deze professionele heetwaterdispenser wordt ook veel voor gluhwein gebruikt. De Proficook 7 liter kokendwaterdispenser is zowel bij Deutschland Test als Focus Money 

MOA heetwaterdispenser

MOA is een budget elektronicamerk dat goede goedkope heetwaterdispensers verkoopt. MOA is een goed merk voor een goedkope heetwaterdispenser voor warm, heet of kokend water. Er zij MOA heetwaterdispensers van 2,5 en 2,7 liter, met geheugen, met digitaal display (met touch screen bediening) en andere luxe, met een zeer goede prijs / kwaliteit verhouding.

Magnani heetwaterdispenser

Magnani is een ander merk dat kokendwater dispensers verkoopt. Magnani heetwaterdispensers zijn goedkoop en daardoor populair, maar niet altijd makkelijk verkrijgbaar.

KitchenBrothers heetwaterdispenser

KitchenBrothers behoort tot de beste heetwaterdispenser fabrikanten met meerdere warmwaterdispensers met volumes van 2 liter, 2.5 liter en 2.7 liter. Het zijn goede warm waterdispensers voor warm, heet of kokend water die goed betaalbaar zijn.

Meer heetwaterdispensers

En zo zijn er nog meer fabrikanten die goede heetwaterdispensers maken. Bijvoorbeeld Philips, Bosch, Princess, Domo, Studio Linea en Tefal. Bij de heetwarerdispenser aanbiedingen bovenaan vind je ze allemaal.Goedkoop alternatief voor de kokend water kraan

Een heetwaterdispenser kan gebruikt worden als een eenvoudig, maar ook goedkoop, alternatief voor de heetwaterkraan. Ideaal voor ongeduldige mensen (die geen zin hebben om de waterkoker te wachten), voor grote theedrinkers en bijvoorbeeld voor bedrijven en winkels die de heetwaterdispenser naast de koffiemachine kunnen zetten.

Kijk in de bovenstaande heetwaterdispenser top 10 voor goede heet water dispensers.

Toch liever een kokend water kraan?

Je kan een heetwaterdispenser dus gebruiken als goedkoop alternatief voor een kokend water kraan? Maar gaat toch je voorkeur uit naar zo'n kraan die altijd kokend water levert? Kijk dan bij de beste kokend water kraan test.


Zie ook:

Foto bovenaan: Tomado dispenser heet water

Onderwerp:
Met een heetwaterdispenser heb je binnen een paar seconden heet water. Heet genoeg voor thee. Je kan een heetwaterdispender dus zien als een snelle luxe waterkoker die vrijwel meteen kokend water geeft.Een reactie posten

3 Reacties

 1. Een heetwaterdispenser is bijzonder handig als je vaak heet water nodig hebt. Ik heb hem op mijn kantoor staan waar geen waterkraan is. Zo maak ik vanaf mijn werkplek snel een kop thee. Theezakje in de beker, water tappen uit de heetwaterdispenser en klaar.

  Kies voor deze toepassing wel voor een heetwaterdispenser met afneembaar waterreservoir zodat je dispenser makkelijk met vers water kunt vullen. Dat afneembare waterreservoir is ook belangrijk om de heetwater dispenser te kunnen legen als je hem een paar dagen niet gebruikt hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Joke uit de keuken18 maart 2024 om 16:40

  Ik heb een Tomado heetwaterdispenser en ik ben daar heel tevreden over. Het is ook een mooi apparaat dat naast mijn koffiemachine staat. Zo heb ik een machine voor koffie en een machine voor thee in de keuken.

  Deze waterdispenser beschikt over een uitneembaar kalkfilter wat ik erg handig vindt omdat we hier nogal hard water hebben. Zo gaat het apparaat langer mee en dat is erg belangrijk want ik zou niet meer zonder mijn heetwaterdispenser kunnen. Op ieder moment heet water voor de thee tot je beschikking hebben is zo plezierig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een heetwaterdispenser is voor een ongeduldig persoon als ik uitgevonden! Ik heb een hekel aan wachten, en van wachten op de waterkoker krijg ik al de kriebels.

  BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.