Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste huidverzorging uit de test

 

Hier hebben we de testen verzameld op het gebied van huidverzorging. Huidverzorging is een heel breed onderwerp. Je komt hier dan ook tests tegen van heel uiteenlopende huidverzorgingsproducten, met testen van onder andere bodylotion, dagcrèmes en zonnebrandmiddelen, maar bijvoorbeeld ook van gezichtssauna's.

Beste bodylotion test

Bodylotion (ook wel verzorgingscrème genoemd) is een bodymelk die de huid verzorgd. Je hebt algemene bodylotions en bodylotions die gericht zijn op een bepaald huidtype zoals bodylotion voor een droge huid, een vette huid of een oudere huid. Bij de testen hieronder vind je de beste bodylotions.


Beste gezichtscrème test

Wat een bodylotion is voor het hele lichaam is een gezichtscrème voor alleen het gezicht. Ook hier heb je crèmes voor de gemiddelde gezichtshuid, maar ook gezichtscrèmes voor een geïrriteerde huid, gezichtscrèmes die rimpels en huidveroudering tegen gaan en gezichtscrèmes die acne voorkomen. Kijk hieronder voor meer informatie over de beste gezichtscrème voor iedere gezichtshuid.

Beste zonnebrand test

Een heel ander soort huidverzorging is die van het voorkomen van het verbranden van de huid. Er is heel wat zonnebrand in omloop, maar lang niet alle zonnebrandcremes, zonnebrandlotions, zonnebrandsprays, zonnebrandolie en andere zonbescherming voor de huid is even goed en effectief. Omdat je op je zonnebrand moet kunnen vertrouwen is het belangrijk te kiezen voor een betrouwbare en goede zonnebrand.

Beste Aftersun test

Na de zon komt de after sun. Een goede aftersun voorkomt uitdroging, een gloeiende huid en veroudering van de huid na het zonnen. Ook kan een goede aftersun er voor zorgen dat je huid lang mooi bruin blijft en dat je huid niet gaat vervellen. Hier de beste aftersun uit de test.

Beste gezichtssauna test

Tot nu toe hebben we het alleen over smeersels voor op de huid gehad, maar huidverzorging kan ook op een andere manier plaatsvinden. Bijvoorbeeld met een gezichtssauna. Een gezichtssauna of gezichtsstomer zorgt er voor dat je huid met stoom gereinigd wordt. Ook worden zo de porieen geopend wat zorgt voor een vitale en gezonde huid, en de bloedsomloop wordt gestimuleerd.

Beste huidverzorging testCompany

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.