Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste huishoudelijke apparaten en middelen

 

Het huishouden wordt een stuk makkelijker en plezieriger om te doen als je over de beste middelen beschikt. Daarom kijken we hier naar alle best geteste huishoudelijke apparatuur en huishoudelijke middelen uit de tests. Van de beste stofzuigers tot de beste prullenbakken, vaatwastabletten en heel veel meer.

De beste stofzuiger

Wat is de beste stofzuiger voor jouw huishouden? Je hebt goede stofzuigers met verschillende kwaliteiten. De ene stofzuiger is beter voor mensen met huisdieren, de ander voor mensen met een stofallergie we weer een andere stofzuiger is het meest stil of de beste stofzuiger voor gladde vloeren. Bij de testen hieronder vind je alle beste stofzuigers uit vele tests waaronder ook robotzuigers.
Testen van stofzuigers

De beste kruimelzuiger

Naast de gewone stofzuiger (sledestofzuiger), de steelstofzuiger, de robotstofzuiger  en grote handstofzuiger heb je ook de kleine kruimelzuiger, of met andere woorden, de kruimeldief. De beste kruimelzuigers uit menig test vind je hier.
Testen van kruimeldieven

De beste stoomreiniger

Stomen kan met zuigkracht, maar ook met stoom. Ideaal tegen vlekken op de vloer, maar ook op het aanrecht of het sanitair. Hier vind je de beste stoomreiniger uit diverse tests.
Testen van stoomreinigers

De beste ruitenreiniger

Een ruitenreiniger is een speciale stoomreiniger voor te schoonmaken van de ramen. Met een ruitenreiniger maak je ramen streeploos schoon. Hier de beste ruitenreinigers uit de test.
Testen van ruitenreinigers

De beste prullenbak

Ook in prullenbakken zit veel kwaliteitsverschil. In duurzaamheid, maar vooral in gebruiksgemak. Dit zijn de beste prullenbakken uit de test.
Testen van prullenbakken

De beste hogedrukreiniger

Niet voor binnen schoonmaken, maar voor buiten is de hogedrukreiniger. Een krachtig apparaat voor het schoonmaken met water van bijvoorbeeld het terras, de straat, de auto, de fietsen of de tuinmeubelen.
Testen van hogedrukreinigers

Wassen, drogen, strijken

Niet alleen schoonmaken van het huis valt onder het huishouden, ook de was. Alle tests met betrekking tot wassen, drogen en strijken (van wasmachine tot strijkijzer, van droogrek tot wasdroger) vind je hier.
Testen wassen, drogen, strijken

De beste vaatwasser

De vaatwasser is de een geliefd keukenapparaat want deze neemt je de weinig geliefde huishoudelijke taak van de afwas uit handen. Hieronder vind je alle beste vaatwassers uit de vele testen.
Testen van vaatwassers 

De beste vaatwastabletten

In een vaatwasser horen natuurlijk ook goede vaatwastabletten, anders zal je vaat nog niet goed schoon worden, hoe goed de vaatwasser ook is. Dit zijn de beste vaatwastabletten uit de test.
Testen van vaatwastabletten

De beste afwasmiddelen

Of was je toch af met de hand? Dit zijn de beste afwasmiddelen.
Testen van afwasmiddelen


Beste huishouden testZie ook: Overzicht alle testen (ruim 1.200) 

Onderwerp:
Hierboven vind je al het beste uit de test op het gebied van het huishouden. Van de beste stofzuigers, wasmachines en vaatwassers tot het beste afwasmiddel, de beste prullenbak en de beste vaatwaskwast.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *