Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Huishouden: Beste huishoudelijke apparaten en producten

Hier kijken we naar de beste huishoudelijke apparaten en andere beste huishoudelijke artikelen uit de test.

Beste huishouden test


Het huishouden wordt een stuk makkelijker en plezieriger om te doen als je over de beste middelen beschikt. Daarom kijken we hier naar alle best geteste huishoudelijke apparatuur en huishoudelijke middelen uit de tests. Van de beste stofzuigers tot de beste prullenbakken, vaatwastabletten en heel veel meer.

De beste stofzuiger

We beginnen et de stofzuiger. Wat is de beste stofzuiger voor jouw huishouden? Je hebt goede stofzuigers met verschillende kwaliteiten. De ene stofzuiger is beter voor mensen met huisdieren, de ander voor mensen met een stofallergie we weer een andere stofzuiger is het meest stil of de beste stofzuiger voor gladde vloeren. 

De stofzuiger is een onmisbaar huishoudelijk apparaat. Bij de testen hieronder vind je alle beste stofzuigers uit vele tests. Met sledestofzuigers, zakloze stofzuiger en steelstofzuigers, maar ook de ook de beste robotzuigers.

De beste kruimelzuiger

Naast de gewone stofzuiger (sledestofzuiger), de steelstofzuiger, de robotstofzuiger  en grote handstofzuiger heb je ook de kleine kruimelzuiger, of met andere woorden, de kruimeldief. Een kleine huishoudelijke hulp voor als er wat gemorst wordt. De beste kruimelzuigers uit menig test vind je hier.

De beste stoomreiniger

Schoonmaken kan met zuigkracht, maar schoonmaken kan ook met stoom. Ideaal tegen vlekken op de vloer, maar ook op het aanrecht of het sanitair. Hier vind je de beste stoomreiniger voor het huishouden uit diverse tests.

De beste ruitenreiniger

Een ruitenreiniger is een speciale stoomreiniger voor te schoonmaken van de ramen. Met dit huishoudelijk apparaat maak je ramen streeploos schoon. Hier de beste ruitenreinigers uit de test.

De beste prullenbak

Ook in prullenbakken zit veel kwaliteitsverschil. In duurzaamheid, maar vooral in gebruiksgemak. Dit zijn de beste prullenbakken uit de test.

De beste hogedrukreiniger

Niet voor het huishouden binnen, maar voor buiten schoonmaken is de hogedrukreiniger. Een krachtig apparaat voor het schoonmaken met water van bijvoorbeeld het terras, de straat, de auto, de fietsen of de tuinmeubelen.

Beste vloerwisser

Hier kijken we naar de beste vloerwissers (mop) voor het droog of nat schoonmaken van een gladde vloer. Bijvoorbeeld voor een PVC vloer, een laminaatvloer, een vinyl vloer of een badkamervloer.

Wassen, drogen, strijken

Niet alleen schoonmaken van het huis valt onder het huishouden, ook de was. Alle tests met betrekking tot huishoudelijke apparaten en andere huishoudelijke artikelen voor wassen, drogen en strijken (van wasmachine tot strijkijzer, van droogrek tot wasdroger) vind je hier.

De beste vaatwasser

De vaatwasser is de een geliefd keukenapparaat want deze neemt je de weinig geliefde huishoudelijke taak van de afwas uit handen. Hieronder vind je alle beste vaatwassers uit de vele testen.

De beste vaatwastabletten

In een vaatwasser horen natuurlijk ook goede vaatwastabletten, anders zal je vaat nog niet goed schoon worden, hoe goed de vaatwasser ook is. Dit zijn de beste vaatwastabletten uit de test.

De beste afwasmiddelen

Of was je toch liever af met de hand? Dit zijn de beste afwasmiddelen.

Beste huishoudelijke merken

Hierboven vind je testen van heel verschillende huishoudelijke apparaten en andere benodigdheden voor het huishouden. Bij deze tests kom je dan ook veel verschillende fabrikanten tegen. Voor stofzuigers zijn er immers andere topmerken dan voor vaatwastabletten of een prullenbak.

Toch zijn er een aantal merken die je op huishoudelijk gebied vaak tegenkomt. Hieronder vind je een korte beschrijving van enkele van deze beste merken voor huishoudelijke artikelen.

Brabantia 

Brabantia is een Nederlandse fabrikant gespecialiseerd in huishoudelijke producten. Het bedrijf is (zoals de naam al doet vermoeden) in Brabant bevestigd. In Valkenswaard om precies te zijn. Brabantia werd al in 2019 opgericht. 

Aanvankelijk was het een fabrikant van melkkannen, maar later ging Brabantia ook andere huishoudelijke producten maken. Eerst strijkplanken en prullenbakken, en later ook andere huishoudelijke artikelen zoals keukenaccessoires, opbergbenodigdheden, wasrekken en wasmolens, toilet accessoires en veel meer.

Leifheit

Het Duitse Leifheit is een soortgelijke fabrikant van huishoudelijke producten die eveneens tot de beste huishoudelijke merken behoort. Leifheit maakt heel veel verschillende huishoudelijk artikelen waaronder huishoudelijke apparaten voor schoonmaken, strijken, wassen, drogen, koken en bakken. Deze Leifheit producten zijn van goede kwaliteit en vaak praktisch en gebruiksvriendelijk in het gebruik. 

Curver

Ook Curver behoort tot de beste huishoudelijke product merken. Deze Nederlandse fabrikant is gevestigd in Rijen (Noord-Brabant). Cirver is een specialist in kunststof huishoudelijk producten. Ze maken onder andere opbergproducten zoals kunststof opbergdozen, bakjes en manden, maar ook broodtrommels, wasmanden, afvalbakken, emmers, afdruiprekken en veel meer. Curver staat bekend om huishoudelijke artikelen die niet alleen fuctioneel maar ook mooi zijn.

Tomado

Tomado is een ander huishoudelijk merk uit Nederland. Maar het aanbod van Tomado is veel breder dan het assortiment van bovenstaande merken. Naast kunststof producten voor opbergen, het drogen van de was, strijken en keukenhulpjes maakt Tomado ook veel elektrische huishoudelijk apparaten zoals friteuses, magnetrons, stofzuigers, kookplaten enz. Tomado biedt zijn producten relatief goedkoop aan en is daarmee een goed merk voor goedkope huishoudelijk apparaten.

Joseph Joseph

Joseph Joseph is weer een heel ander soort merk dat ook tot de beste huishoudelijke fabrikanten behoort. Joseph Joseph maakt innovatieve huishoudelijke producten met vaak een heel mooi design. Het gaat daarbij onder andere om keukengerei, kookproducten, badkamerproducten, prullenbakken en bewaarproducten. Joseph Joseph is een relatief jong Brits merk, opgericht in 2003.

Beste elektrische huishoudelijke apparaten

Op Tomado na maken bovenstaande fabrikanten niet-elektrische producten. Op het gebied van de wel elektrische huishoudelijke merken zijn andere fabrikanten actief. Grote namen op dat gebied zijn Miele, Philips, Tefal, Bosch en AEG.

Kijk bij de bovengenoemde testen voor alle beste merken van ieder soort huishoudelijk apparaat of ander huishoudelijk artikel.


Zie ook: Overzicht alle testen (ruim 1.200) 

Onderwerp:
Hierboven vind je al het beste uit de test op het gebied van het huishouden. Van de beste stofzuigers, wasmachines en vaatwassers tot het beste afwasmiddel, de beste prullenbak en de beste vaatwaskwast.

Een reactie posten

0 Reacties