Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Inductiebeschermer (beschermer inductie kookplaat)

Een inductiebeschermer is een bescherming voor de inductiekookplaat die krassen en andere beschadigingen op je mooie en dure inductieplaat voorkomt. Kijk hier voor de beste inductie kookplaatbescherming.

beste inductie kookplaatbeschermer Nazrom
Waarom bescherming voor de inductieplaat?

De inductiekookplaat is een geweldige uitvinding, maar helaas is zo'n kookplaat ook erg gevoelig voor krassen, vuilplekken en andere kookplaat beschadigingen die niet meer te herstellen zijn. Een inductiebeschermer voorkomt iedere beschadiging.

Let op! De inductiebeschermer waar we het hier over hebben is een onderzetters die je op de inductieplaat onder de pan zet als je aan het koken bent. Dit is dus een ander soort kookplaatbeschermer dan een inductiemat die je over de volledige inductieplaat heen legt als deze niet gebruikt wordt

Hieronder vind je de beste warmte geleidende inductiebeschermer die je onder het koken gebruikt.Beste kookplaatbeschermer / inductie onderzetter

De Nazrom inductie kookplaat beschermer is de beste inductiebeschermer in deze soort. Je komt de Nazrom kookplaat bescherming in de vorm van een set met 5 anti-slip onderzetters voor op de inductiekookplaat. 

beste inductie beschermer kookplaat Nazrom


Je plaatst deze antislip onderzetters tussen de pannen en de inductie kookplaat zodat de kookplaat beschermt is tegen schuiven vuil en krassen. Natuurlijk is deze inductie kookplaatbeschermer volledig warmte geleidend (je hebt geen warmte verlies) en bestand tegen hoge temperaturen tot wel 260 graden Celsius.

De 5 inductiebeschermers worden geleverd in 3 maten, 2 x 2 ronde inductiebeschermers (voor grote en kleine kookzone) en een grote rechthoekige inductiebeschermer  (34 x 24 cm) voor een gecombineerde kookzone. Je kunt kiezen uit een set kookplaatbeschermers in de kleur grijs en marmerlook.


beste inductiebeschermer kookplaat Nazrom


Deze inductie kookplaatbeschermer is slechts 0,7 mm dun en gemaakt van siliconen en glasvezel. Hierdoor zijn de inductiebeschermers extreem warmtegeleidend en verlies je geen hitte (en stroom) door deze kookplaatbeschermers tussen je pannen en inductie kookplaat te leggen.

Kijk bij de bovenstaande productlink voor alle informatie de actuele lage prijs voor deze beste inductie beschermer kookplaat uit de test.
Meer goede inductiekookplaat bescherming

Andere fabrikanten die dit soort hitte geleidende inductiebeschermers maken zijn Bergner, Sandsite en Nimma. 

Bij de aanbiedingen inductiebeschermers vind je alle kookplaatbescherming voor je inductie kookplaat. Maar pas op, het betreft zowel inductiebeschermers voor onder het koken als inductiematten die de kookplaat beschermen als deze de inductieplaat koud is.


Zie ook:
Onderwerp:
Een inductie kookplaat is een heel goede kookplaat, maar zo'n kookplaat is ook gevoelig voor krassen, ingebrande vetvlekken en andere beschadigingen. Een inductiebeschermer beschermt de kookplaat tegen deze schade. Kijk hier boven voor de beste inductiebeschermer / kookplaatbeschermer.Een reactie posten

1 Reacties

  1. De kok met k. o. k.2 februari 2024 om 14:47

    Inductiebeschermers zijn een goede bescherming voor de inductieplaat. Het is schrikbarend hoe snel een inductieplaat zonder bescherming lelijk wordt. Een krassen in de inductieplaat krijg je nooit meer weg. Ik zelf maak gebruik van inductie onderzetters omdat dit het meest praktisch is. De inductiebeschermers kunnen gewoon op de kookplaat blijven want ze geleiden de warmte goed. Als ik gasten in mijn (open) keuken heb kan ik ze gewoon even weghalen. De inductieplaat ziet er dan als nieuw uit. Bij mijn nieuwe inductiekookplaat heb ik meteen de inductiebeschermers gekocht.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.