Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Inductie beschermer kookplaat

 

Een inductiebeschermer of kookplaat beschermer voorkomt krassen en andere beschadigingen op je mooie en dure inductie kookplaat. Kijk hier voor de beste inductie kookplaatbeschermers.


beste inductie kookplaatbeschermer Nazrom

De inductiekookplaat is een geweldige uitvinding, maar helaas is zo'n kookplaat ook erg gevoelig voor krassen, vuilplekken en andere kookplaat beschadigingen die niet meer te herstellen zijn. Een inductiebeschermer voorkomt iedere beschadiging.

Let op! De inductiebeschermer waar we het hier over hebben is een onderzetters die je op de inductieplaat onder de pan zet als je aan het koken bent. Dit is dus een ander soort kookplaatbeschermer dan een inductiemat die je over de volledige inductieplaat heen legt als deze niet gebruikt wordt

Hieronder vind je de beste warmtegeleidende inductiebeschermer die je onder het koken gebruikt.

Beste kookplaatbeschermer / inductie onderzetter

De Nazrom inductie kookplaat beschermer is de beste inductiebeschermer in deze soort. Je komt de Nazrom kookplaat bescherming in de vorm van een set met 5 anti-slip onderzetters voor op de inductiekookplaat. 

beste inductie beschermer kookplaat Nazrom


Je plaatst deze antislip onderzetters tussen de pannen en de inductie kookplaat zodat de kookplaat beschermt is tegen schuiven vuil en krassen. Natuurlijk is deze inductie kookplaatbeschermer volledig warmte geleidend (je hebt geen warmte verlies) en bestand tegen hoge temperaturen tot wel 260 graden Celsius.

De 5 inductiebeschermers worden geleverd in 3 maten, 2 x 2 ronde inductiebeschermers (voor grote en kleine kookzone) en een grote rechthoekige inductiebeschermer  (34 x 24 cm) voor een gecombineerde kookzone. Je kunt kiezen uit een set kookplaatbeschermers in de kleur grijs en marmerlook.


beste inductiebeschermer kookplaat Nazrom


Deze inductie kookplaatbeschermer is slechts 0,7 mm dun en gemaakt van siliconen en glasvezel. Hierdoor zijn de inductiebeschermers extreem warmtegeleidend en verlies je geen hitte (en stroom) door deze kookplaatbeschermers tussen je pannen en inductie kookplaat te leggen.

Kijk bij de bovenstaande productlink voor alle informatie de actuele lage prijs voor deze beste inductie beschermer kookplaat uit de test.


Meer inductiebeschermers

Andere fabrikanten die dit soort hitte geleidende inductiebeschermers maken zijn Bergner, Sandsite en Nimma. 

Bij de aanbiedingen inductiebeschermers vind je alle kookplaatbescherming voor je inductie kookplaat. Maar pas op, het betreft zowel inductiebeschermers voor onder het koken als inductiematten die de kookplaat beschermen als deze de inductieplaat koud is.

Zie ook:
Onderwerp:
Een inductie kookplaat is een heel goede kookplaat, maar zo'n kookplaat is ook gevoelig voor krassen, ingebrande vetvlekken en andere beschadigingen. Een inductiebeschermer beschermt de kookplaat tegen deze schade. Kijk hier boven voor de beste inductiebeschermer / kookplaatbeschermer.Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *