Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Testen kantoor benodigdheden

 

Hier vind je testen met betrekking tot benodigdheden voor je kantoor. Het beste voor kantoor uit de test. Zowel kantoorbenodigdheden en kantoormeubelen voor bedrijven als voor je werkkamer of kantoor aan huis.

Beste bureaustoel

Bij een goede werkplek hoort een goede bureaustoel. Hier de beste bureaustoelen uit de test.
Beste bureaustoel test

Beste papierversnipperaar

Vernietig vertrouwelijke papieren, brieven en documenten met een goede papervernietiger / papierversnipperaar. Hier vind je de beste papierversnipperaars uit de test.
Beste papierversnipperaars uit de test

Beste bureaucalculator

Een berekening uitvoeren kan op je computer, maar als je deze even niet bij de hand hebt, of je je computerprogramma niet wilt wegklikken kun je ook een rekenmachine gebruiken. Voor gebruik op kantoor is een bureaucalculator (met telstrook of zonder telstrook) het meest handig. Hier vind je de beste bureaucalculators en andere beste rekenmachines.
Beste rekenmachine test


Beste nietmachines

Nietmachines heb je in vele soorten. Voor thuis en voor op kantoor. Handmatig en elektrisch. Voor het nieten van een paar velletjes en voor het nieten van dikke pakken papier. Hier vind je alle beste nietmachines in iedere soort.
Beste nietmachine test

Beste lamineermachine

Met een lamineermachine kun je je offertes, bedrijfsinformatie, reclamemateriaal en andere vellen voorzien van een net plastic laagje. Ook voor hobby en thuisgebruik kan een lamineermachine best handig zijn. Hier de beste lamineermachines, zowel voor af en toe gebruik als voor veelvuldig professioneel gebruik.
Beste lamineermachine test

Beste labelprinter

Met een labelprinter (etikettenprinter) kun je snel en makkelijk etiketten en labels uitprinten. Je hebt bureau labelprinters en mobiele labelprinters. En je hebt labelprinters met toetsenbord en zonder toetsenbord. Kijk hier voor de beste labelprinters en etikettenprinters voor kantoor en thuis.
Beste labelprinter test

Beste notitieboek, uitwisbaar

Het uitwisbare notitieboek is het notitieblok van de toekomst. Praktisch en milieuvriendelijk. Al je aantekeningen kun je weer makkelijk wissen en de pagina's opnieuw gebruiken. Een whiteboard in zakformaat, met meerdere pagina. Blanco, met lijntjes of andere layout. Voor je notities wist kun je ze eventueel eerst met een app digitaal archiveren.
Beste uitwisbare notitieboek test


Beste computers en printers

Natuurlijk kan een kantoor niet zonder computerapparatuur. Hier vind je alle testen op het gebied van computers, laptops, printers, WiFi, netwerk en alles wat er nog meer aan computerapparatuur beschikbaar is.
Testen computer en randapparatuur

Beste koffiemachines

Nog zo'n noodzaak op kantoor. De koffiemachine! Hier vind je alle beste koffiemachines uit vele testen. Zowel eenvoudige koffiemachines voor een ZZP'er, voor thuis of voor een eenmanszaak als koffiemachines voor grotere afdelingen.
Beste koffiemachines uit de test

Beste alarmsystemen

Is je kantoor regelmatig onbemand? Dan is een alarmsysteem geen overbodige luxe. Gelukkig hebben moderne alarmsystemen heel veel mogelijkheden (zoals camera's verbonden met internet) en kosten ze bijna niets meer. Kijk hier voor de beste alarmsystemen.
Beste alarmsystemen test

Beste voor thuiswerken

Thuis een werkplek inrichten? Kijk hieronder voor een overzicht van het beste voor je thuiskantoor uit de tests.
Beste voor thuis werken

Test beste voor kantoor


Onderwerp:
Hierboven vind je testen van alle apparaten en meubels die gebruikt worden op een kantoor of op een werkkamer thuis. Je vindt er bijvoorbeeld de beste bureaus en beste bureaustoelen uit de test, maar ook de beste rekenmachines, alarmsystemen, koffiemachines, nietmachines, lamineermachines en veel meer. Naast al deze beste kantoorbenodigdheden en beste kantoorapparatuur uit de test geven we ook tips en informatie over het kiezen en kopen van het beste voor kantoor. 

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *