Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

Beste kantoorartikelen, kantoorinrichting en kantoorbenodigdheden

Het beste voor kantoor uit de test, met de best geteste kantoorartikelen kantoorbenodigdheden , kantoormeubelen en kantoorinrichting.

beste kantoorartikelen, kantoorbenodigdheden, kantoormeubels, kantoorinrichting

Hier vind je testen met betrekking tot benodigdheden voor je kantoor. Het beste voor kantoor uit de test. Zowel kantoorbenodigdheden en kantoormeubelen voor bedrijven als voor je werkkamer of kantoor aan huis.

Beste bureaustoel

Bij een goede werkplek. thuis of op kantoor hoort een goede bureaustoel. Hier de beste bureaustoelen uit de kantoormeubel test.

Beste papierversnipperaar

Vernietig vertrouwelijke papieren, brieven en documenten met een goede papervernietiger / papierversnipperaar. Hier vind je de beste papierversnipperaars uit de test.

Beste bureaucalculator

Een berekening uitvoeren kan op je computer, maar als je deze even niet bij de hand hebt, of je je computerprogramma niet wilt wegklikken kun je ook een rekenmachine gebruiken. Voor gebruik op kantoor is een bureaucalculator (met telstrook of zonder telstrook) het meest handig. 

Hier vind je de beste bureaucalculators en andere beste rekenmachines uit de test. Voor kantoor, school of gewoon voor thuis.

Tip: Richt je kantoor thuis goedkoop in met goede kantoorartikelen, kantoormeubels en andere kantoorinrichting. Dit zijn de beste winkels kantoorbenodigdheden.

Beste nietmachines

Nietmachines zijn kantoorapparaatjes die je in vele soorten hebt. Nietmachines thuis en voor op kantoor. Handmatig en elektrisch. Voor het nieten van een paar velletjes en voor het nieten van dikke pakken papier. Dit is een onmisbaar kantoorartikel. Hier vind je alle beste nietmachines in iedere soort.

Beste lamineermachine

Met een lamineermachine kun je je offertes, bedrijfsinformatie, reclamemateriaal en andere vellen voorzien van een net plastic laagje. Ook voor hobby en thuisgebruik kan een lamineermachine best handig zijn. Hier de beste lamineermachines, zowel voor af en toe gebruik als voor veelvuldig professioneel gebruik.

Beste labelprinter

Met een labelprinter (etikettenprinter) kun je snel en makkelijk etiketten en labels uitprinten. Je hebt bureau labelprinters en mobiele labelprinters. En je hebt labelprinters met toetsenbord en zonder toetsenbord. Kijk hier voor de beste labelprinters en etikettenprinters voor kantoor en thuis.

Beste notitieboek, uitwisbaar

Het uitwisbare notitieboek is het notitieblok van de toekomst. Praktisch en milieuvriendelijk. Al je aantekeningen kun je weer makkelijk wissen en de pagina's opnieuw gebruiken. Dit kantoorartikel is een whiteboard in zakformaat, met meerdere pagina. Blanco, met lijntjes of andere layout. Voor je notities wist kun je ze eventueel eerst met een app digitaal archiveren.


Beste computers en printers

Natuurlijk kan een kantoor niet zonder computerapparatuur. Hier vind je alle testen op het gebied van computers, laptops, printers, WiFi, netwerk en alles wat er nog meer aan computerapparatuur beschikbaar is.

Beste koffiemachines

Nog zo'n noodzaak op kantoor. De koffiemachine! Hier vind je alle beste koffiemachines uit vele testen. Zowel eenvoudige koffiemachines voor een ZZP'er, voor thuis of voor een eenmanszaak als koffiemachines voor grotere afdelingen.

Beste alarmsystemen

Is je kantoor regelmatig onbemand? Dan is een alarmsysteem geen overbodige luxe. Gelukkig hebben moderne alarmsystemen heel veel mogelijkheden (zoals camera's verbonden met internet) en kosten ze bijna niets meer. Kijk hier voor de beste alarmsystemen.

Beste site voor een eigen website of webwinkel

Laar goedkoop een eigen website, webwinkel of app maken. Al voor 500 euro kun je professioneel een website voor je laten ontwikkelen. Maar hoe kom je in contact met zo'n goedkope ontwikkelaar of designer? Hieronder de beste online dienst die ondernemer en website maker met elkaar in contact brengt.

Beste voor thuiswerken

Thuis een werkplek inrichten? Kijk hieronder voor een overzicht van het beste voor je thuiskantoor uit de tests. Met goede relatief goedkope kantoorartikelen, kantoormeubels, kantoorinrichting en andere kantoorbenodigdheden voor thuis.

Beste gratis cursus en opleiding instituten

De overheid geeft iedere Nederlander (tussen de 18 en AOW leeftijd) jaarlijks een budget voor max. 1.000 euro een opleiding of cursus te volgen (ook thuiscursus). Hier meer informatie en de beste aanbieders van deze opleidingen en cursussen.

Beste kantoorartikelen merken

Er zijn heel veel verschillende soorten kantoorartikelen, van een rolletje plakband tot een directiebureau. Daarom zijn er ook heel veel verschillende fabrikanten van goede kantoorartikelen. Toch willen we hier een aantal van de beste fabrikanten van kantoorbenodigdheden en kantoorinrichting onder de aandacht brengen.

Dit zijn een aantal van de beste kantoorbenodigdheden merken:

Staedler

Staedler is een Duitse specialist in schrijfbenodigdheden en tekenbenodigdheden, en behoort op dit gebied tot de beste kantoorartikelen merken. Vooral de potloden, kleurpotloden, vulpotloden en gummen van Staedler zijn populair.

3M

Het Amerikaanse 3M (Minnesota Mining and Manufacturing Company) is vooral bekend om de Post-it notitie plakkers, lijm en Scotch-tape maar 3M maakt ook veel innvoatieve prodcuten voor gezondheidszorg, transport, elektronica, industrie. 

Fellowes

Fellowes is een andere Amerikaans bedrijf dat tot de beste kantoorartikel merken behoort. Fellowes maakt goede kantoorapparatuur en kantoorbenodigdheden. Vooral de Fellowes papiervernietigers en lamineermachines komen vaak als beste kantoorartikelen op dat gebied uit een test.

HP

Hewlett Packard ken je vooral van de printers, waarin deze Amerikaanse fabrkant de marktleider is, maar naast kantoorprinters maakt HP nog veel meer kantoorapparatuur en kantoorbenodigdheden zoals computers, kopieerapparaten en opslagapparatuur.

Canon

Ook Canon behoort, evenals HP, tot de beste fabrikanten van kantoorapparatuur als printers, kopieerapparaten, laptops en computers.

Avery

Avery is een marktleider op een heel ander gebied van het printen op kantoor.Avery is het beste merk voor kantoorbenodigdheden als etiketten, labels, enveloppen en stickers. Ook maakt Avery goede kantoorartikelen voor het inbinden en opbergen.

Ahrend

Ahrend is een fabrikant uit Nederland die behoort tot de beste kantoorinrichting en beste kantoormeubel merken. Ahrend maakt complete kantoorinrichtingen en werkplekken. Het Ahrend assortiment omvat onder andere bureauĊ›, bureaustoelen, archiefkasten, ladenblokken, loungebanken voor kantoor, scheidingswanden en veel meer voor het inrichten van een kantoor of werkplek thuis.

Bic

Bic is een fabrikant van kantoorartikelen uit Frankrijk die tot de beste merken voor schrijfgerei behoort. De Bic balpen is wereldberoemd, maar Bic maakt ook goede potloden, vulpennen en correctiemiddelen voor op kantoor.

Leitz

Leitz behoort tot de beste kantoorartikelen merken op het gebied van archiefmappen, notitieboeken, opbergdozen en ordners,  maar ook op andere kantoorbendigdheden zoals lamineermachines, perforators, nietmachines en andere kantoorapparaten.

Vepa

Evenals Ahred is Vepa een goede Nederlandse fabrikant op het gebied van kantoormeubelen en kantoorinrichting. Naast kant en klare kantoormeubelen kan Vepa ook werkplekken op maat maken.

Alle producten van deze beste kantoorartikel merken en andere goede fabrikanten van kantoorbenodigdheden vind je bij de testen en aanbiedingen hier boven.


Onderwerp:
Hierboven vind je testen van alle apparaten en meubels die gebruikt worden op een kantoor of op een werkkamer thuis. Je vindt er bijvoorbeeld de beste bureaus en beste bureaustoelen uit de test, maar ook de beste rekenmachines, alarmsystemen, koffiemachines, nietmachines, lamineermachines en veel meer. Naast al deze beste kantoorbenodigdheden en beste kantoorapparatuur uit de test geven we ook tips en informatie over het kiezen en kopen van het beste voor kantoor. 

Een reactie posten

0 Reacties