Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Best uit de test: Beste voor kinderen

Hier vind je testen voor heel veel artikelen voor kinderen. Van speelgoed en spelletjes tot kinderwagens, autostoeltjes en fietszitjes. Maar ook voor traphekjes, regenlaarzen, luizenkammen, kindertandpasta, fietshelmen en heel veel meer. Heel divers dus!

Deze testen zijn uitgevoerd door deskundige organisaties met verstand van zaken. Bijvoorbeeld door de ANWB, de Consumentenbond, maar ook door andere experts in Nederland en het buitenland. Hieronder vind je al deze tests.

Het beste speelgoed

Het beste speelgoed, dat is natuurlijk een ruim begrip. Maar ook speelgoed wordt regelmatig getest. Bijvoorbeeld bij de Speelgoed van het Jaar verkiezing, maar ook door andere deskundige organisaties.
Kijk hier voor het beste speelgoed uit tests / De beste spellen uit tests

Beste kinderwagens en buggies

Onmisbaar bij kleine kinderen is de kinderwagen of de buggy. Hier vind je de beste kinderwagens en buggies uit de testen.
Beste kinderwagen test
Beste buggy test

Beste autostoeltjes

Vervoer je kindje veilig in de auto. Met een autostoeltje die de kleine beschermt voor botsingen vanaf alle kanten. Hieronder vind je diverse autostoeltjes testen, onder andere van de ANWB, maar bijvoorbeeld ook van vergelijkbare deskundige organisaties uit het buitenland.
Beste autostoeltjes test

Beste fietszitjes

Ook op de fiets wil je je kindje natuurlijk veilig kunnen vervoeren. En gelukkig worden ook fietszitjes veelvuldig getest. Zowel de voorzitjes als de achterzitjes. Hier vind je alle beste fietszitjes uit deze tests.
Beste fietsstoeltjes uit de test

Beste voor school

School en studie vraagt om veel schoolbenodigdheden. Hier vind je het beste voor scholieren en studenten uit de test. Van laptops en rekenmachines tot schooltassen en regenkleding op de fiets. En nog veel meer schoolspullen voor scholier en student.
Beste voor school uit de test

Beste kinderfiets

Een kind kan in Nederland niet zonder fiets. Daarom ook aandacht voor de beste kinderfietsen voor meisjes en jongens. Hieronder vind je de beste jongensfietsen en beste meisjesfietsen van dit moment.
Beste kinderfietsen test

De beste drones

Speelgoed dat helemaal van deze tijd is, zijn de drones. Niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Kijk hier voor de beste drones uit de tests.
Beste drones uit de test

Beste baby box

Kijk hier voor de beste baby boxen van dit moment.
Beste baby box test

Beste regenlaarzen voor kinderen

Hou de kinderen droog in de regen. Nou ja, hun voeten dan, dat is al heel wat. Hier de beste regenlaarzen voor kinderen.
Beste regenlaarzen kinderen

Beste campingbedje

Hoe konden ouders ooit zonder campingbedje? Of je nu op vakantie gaat, uit logeren, of alleen maar bij iemand op visite. Met een goed campingbedje kun je kleine kinderen altijd even laten slapen.
Beste campingbedjes test

Beste traphekjes

Ook veilig, een goed traphekje. Ook te gebruiken als deurhekje. Zo kun je kleine kinderen even alleen laten zonder dat je bang bent dat ze een verdieping naar beneden duiken
Test beste traphekjes

De beste luizenkam

Van een andere orde is de beste luizenkam. Maar best nuttige informatie als je kinderen hebt die met slecht nieuws bij de luizenmoeder vandaan komen.
Beste luizenkam

Beste zonnebrand voor kinderen

Veilige zonnebrand voor als je geen rode kindjes wil
Test beste zonnebrand voor kinderen

Beste fietshelm voor kinderen

Nog zo'n nuttig veiligheidsartikel voor kinderen.
Testen van beste fietshelmen kinderen

Beste kindertandpasta

Inderdaad, we vliegen van de hak op de tak. Bijvoorbeeld van de fietshelm naar de tandpasta. Hier vind je de beste tandpasta voor kinderen.
Beste tandpasta test

Het beste voor kinderen uit de test


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.