Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Best uit de test: Beste voor kinderen

 

Hier vind je testen voor heel veel artikelen voor kinderen. Van speelgoed en spelletjes tot kinderwagens, autostoeltjes en fietszitjes. Maar ook voor traphekjes, regenlaarzen, luizenkammen, kindertandpasta, fietshelmen en heel veel meer. Heel divers dus!

Deze testen zijn uitgevoerd door deskundige organisaties met verstand van zaken. Door experts in Nederland en het buitenland. Hieronder vind je al deze tests.

Het beste speelgoed

Het beste speelgoed, dat is natuurlijk een ruim begrip. Maar ook speelgoed wordt regelmatig getest. Bijvoorbeeld bij de Speelgoed van het Jaar verkiezing, maar ook door andere deskundige organisaties.
Kijk hier voor het beste speelgoed uit tests / De beste spellen uit tests

Beste kinderwagens en buggies

Onmisbaar bij kleine kinderen is de kinderwagen of de buggy. Hier vind je de beste kinderwagens en buggies uit de testen.
Beste kinderwagen test
Beste buggy test

Beste autostoeltjes

Vervoer je kindje veilig in de auto. Met een autostoeltje die de kleine beschermt voor botsingen vanaf alle kanten. Hieronder vind je diverse autostoeltjes testen, onder andere van de ANWB, maar bijvoorbeeld ook van vergelijkbare deskundige organisaties uit het buitenland.
Beste autostoeltjes test

Beste fietszitjes

Ook op de fiets wil je je kindje natuurlijk veilig kunnen vervoeren. En gelukkig worden ook fietszitjes veelvuldig getest. Zowel de voorzitjes als de achterzitjes. Hier vind je alle beste fietszitjes uit deze tests.
Beste fietsstoeltjes uit de test

Beste voor school

School en studie vraagt om veel schoolbenodigdheden. Hier vind je het beste voor scholieren en studenten uit de test. Van laptops en rekenmachines tot schooltassen en regenkleding op de fiets. En nog veel meer schoolspullen voor scholier en student.
Beste voor school uit de test

Beste kinderfiets

Een kind kan in Nederland niet zonder fiets. Daarom ook aandacht voor de beste kinderfietsen voor meisjes en jongens. Hieronder vind je de beste jongensfietsen en beste meisjesfietsen van dit moment.

Beste tablet kinderen

De beste kindertablets, speciaal voor kinderen ontworpen tablets. Een tablet die tegen een stootje kan en leuke voor kinderen geschikte apps en spelletjes. Met ouderlijke controle zodat ouders ongeschikte internet content van hun kinderen kunnen afschermen.

De beste drones

Speelgoed dat helemaal van deze tijd is, zijn de drones. Niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Kijk hier voor de beste drones uit de tests.
Beste drones uit de test

Beste baby box

Kijk hier voor de beste baby boxen van dit moment.
Beste baby box test

Beste regenlaarzen voor kinderen

Hou de kinderen droog in de regen. Nou ja, hun voeten dan, dat is al heel wat. Hier de beste regenlaarzen voor kinderen.
Beste regenlaarzen kinderen


Beste kinderparaplu
Nog meer om een kind droog te houden. De kinderparaplu. Een goede paraplu voor is sterk, goed van kwaliteit, afgestemd op de lengte van een kind en de kinderhand en de beste paraplu voor een kind ziet er natuurlijk ook leuk uit.
Beste kinderparaplu


Beste kinder schoenen

Regenlaarzen zijn niet de enige schoenen voor kinderen die zijn getest. Hieronder vind je de top vijf van beste kinderschoen fabrikanten. Deze maken de mooiste en beste schoenen voor kinderen (jongen of meisje).

Beste campingbedje

Hoe konden ouders ooit zonder campingbedje? Of je nu op vakantie gaat, uit logeren, of alleen maar bij iemand op visite. Met een goed campingbedje kun je kleine kinderen altijd even laten slapen.
Beste campingbedjes test

Beste traphekjes

Ook veilig, een goed traphekje. Ook te gebruiken als deurhekje. Zo kun je kleine kinderen even alleen laten zonder dat je bang bent dat ze een verdieping naar beneden duiken
Test beste traphekjes

Beste babyfoon

Hou de kleine in de gaten terwijl deze in zijn of haar bedje ligt. Dat kan met een goede babyfoon. Met beeld en geluid. De beelden zijn tegenwoordig ook vaak op de telefoon live te bekijken en te beluisteren. Hier de beste babyfoons uit de test.

Beste nachtlampje

Met een nachtlampje voelt een klein kind zich vaak veilig in het bedje. Hier de beste nachtlampjes uit de test. Zowel voor op de babykamer of kinderkamer als het beste nachtlampje met bewegingssensor.

Beste kindermatras

De beste kindermatrassen. Met beste babymatras, maar ook het beste matras voor een peuter, kleuter of ouder kind. Met tips voor het kiezen en kopen van het beste matras voor een kind.

De beste luizenkam

Van een andere orde is de beste luizenkam. Maar best nuttige informatie als je kinderen hebt die met slecht nieuws bij de luizenmoeder vandaan komen.
Beste luizenkam

Beste zonnebrand voor kinderen

Veilige zonnebrand voor als je geen rode kindjes wil
Test beste zonnebrand voor kinderen

Beste fietshelm voor kinderen

Nog zo'n nuttig veiligheidsartikel voor kinderen.
Testen van beste fietshelmen kinderen

Beste kindertandpasta

Inderdaad, we vliegen van de hak op de tak. Bijvoorbeeld van de fietshelm naar de tandpasta. Hier vind je de beste tandpasta voor kinderen.
Beste tandpasta test

Beste kinderstoel

Wat is de beste stoel voor een baby, peuter of klein kind? We hebben meerdere testen van kinderstoelen. Kijk hier onder voor de beste babystoel, kinder eetstoel, meegroei stoel of kinderfauteuil uit de test.
Beste kinderstoel test


Het beste voor kinderen uit de test


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *