Beste elektrische koffiemolen

De beste koffiemolens voor het elektrisch malen van koffiebonen. Met zowel de beste elektrische koffiemolen (bonenmaler) uit het dure segment als de beste goedkope koffiemolen (elektrisch).

Sage koffiemolen elektrisch

Sage koffiemolen elektrisch

Vers gemalen koffiebonen met een elektrische koffiemolen

De elektrische koffiemolen is een hit onder de koffieliefhebbers, Of je nu koffie zet met een espressomachine of met een filter koffiezetapparaat koffie van vers gemalen bonen is de lekkerste koffie.

Je kan de koffiebonen laten malen door een volautomaat koffiemachine, maar je kunt de bonen ook zelf voor het bereiden van de koffie malen. Dat kan handmatig met een hand koffiemolen, maar ook met een elektrische koffiemolen. Met zo'n elektrische koffiebonen maler gaat het natuurlijk een stuk lichter en makkelijker.

Omdat er bij mij dagelijks vele bekers koffie doorheen gaan heb ik zelf gekozen voor een elektrische koffiemolen. Ik weet het, de lichaamsbeweging van het handmatig malen is gezond, maar als ik aan het werk ben wil ik zo weinig mogelijk tijd in het zetten van koffie besteden, en het elektrisch malen gaat ook een stuk sneller.

Veel mensen zien dit gemak en daarom zijn er veel fabrikanten die voor de echte koffieliefhebber elektrische koffiemolens op de markt brengen. Goede merken voor zo'n elektrische koffiemolen zijn  Sage, Solis, Smeg, De'Longhi en Baratza. De keuze uit goede koffiemolens is verbazend groot. Kijk maar bij de aanbiedingen verder op deze pagina.Beste elektrische koffiemolens uit de test

Hieronder vind je de beste koffiemolen (elektrisch) uit de meest recente test. Ook hebben we aanbiedingen van andere goede elektrische koffiemolens.


Zie ook:
Elektrische koffiemolen aanbiedingen

Kijk bij de elektrische koffiemolen aanbiedingen hier onder wat er allemaal aan elektrische koffiemolens te koop is en wat deze bonenmalers kosten.
Beste elektrische koffiemolen merken

Vaak is de elektrische koffiemolen een luxe product. Fabrikanten als Sage en Smeg maken dan ook prachtige luxe elektrische bonenmalers. Met een mooi design, gemaakt van luxe materialen en met functies als vele tientallen maalstanden, een grafisch display en meer moois. Maar de prijs van zo'n koffiemolen is er ook naar.

In het tweede overzicht met aanbiedingen van koffiemolens vind je meer eenvoudige en goedkope koffiemolens voor het elektrisch malen van koffiebonen. Elektrische koffiemolens van bijvoorbeeld Bosch, Krups, Tristar, KitchenBrothers en Aigostar. Deze goedkope elektrische koffiemolens koop je al voor 2 of 3 tientjes.

Hieronder kijken we naar een paar soorten elektrische koffiemolens zoals je deze bij bovenstaande aanbiedingen tegenkomt.


Sage koffiemolen elektrisch

Sage koffiemolen elektrisch


Sage The Smart Grinder Pro koffiemolen

Sage is het nummer één merk als je een luxe elektrische koffiemolen zoekt. Dit is absoluut geen goedkope koffiemolen, je betaalt er ruim meer dan 200 euro voor. Dit is dan ook een echt lifestyle product, een apparaat waar een koffieliefhebber van kan genieten.

En waar je bonen voor heerlijke espresso of andere koffie mee kunt zetten, want je kan bijvoorbeeld kiezen uit wel 60 maalstanden. Je hebt dus heel veel invloed op de grofheid en smaak van de maling. Alle informatie wordt getoond op een grafisch schermpje dat je ook nog eens informatie en advies geeft bij het instellen. Er worden een grote portafilterhouder en een kleine portafilterhouder meegeleverd en een maalbak voor als je een voorraadje koffie wilt malen.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor deze beste elektrische koffiemolen van Sage tegen de laagste prijs.

Smeg koffiemolen elektrisch

De belangrijkste concurrent van de Sage Smart Grinder is de Smeg koffiemolen (elektrisch). Dit is een andere goede luxe elektrische koffiemolen in dezelfde prijsklasse, maar toch scoort de Smeg koffiemolen in de test lager dan de Sage koffiemolen.

Toch zijn er veelkopers die voor de Smeg bonenmaler kiezen. Doorslaggevend om de Smeg koffiemolen te kopen is dan vaak het voor Smeg kenmerkende retro design van deze elektrische koffienolen.

Andere luxe elektrische koffiemolens

Naast Sage en Smeg maken onder andere ook Fiorenzato, Eureka, Baratza en Bartcher luxe koffiemolens voor het elektrisch malen van koffiebonen.

Moulinex elektrische koffiemolen

Nee, dan de Moulinex L'Original koffiemolen. Waar je voor een Smeg koffiemolen of Sage koffiemolen bedragen rond de 200 euro moet neertellen kost deze Moulinex elektrische koffiemolen 3 a 4 tientjes. Dat zijn heel andere prijzen! En ook deze elektrische koffiemolen van Moulinex maalt koffiebonen!

Krups elektrische koffiemolen

Zoek je het nog goedkoper? Kan dan eens naar de elektrische koffiemolen die Krups voor nog geen 3 tientjes aanbiedt. Dit is een eenvoudige, goedkope, maar ook effectieve elektrische koffiemolen. Een maler die bijvoorbeeld ook geschikt is voor het hakken en malen van noten, specerijen, kruiden en zaden.

Krups koffemolen elektrisch

Krups koffiemolen elektrisch


De luxe ontbreekt bij de Krups koffiemolen. Deze elektrische bonenmaler biedt slechts 1 maalstand, heeft geen reservoir en geen display. Gewoon de koffiebonen er in, op het deksel drukken om te malen, en door het doorzichtige deksel zie je of de koffiebonen voldoende gemalen zijn. Een prima koffiemolen als je een simpele goedkope elektrische koffiemolen zoekt.

Bodum elektrische koffiemaler

De Bodum elektrische koffiemolen wat minder goedkoop, maar deze fabrikant van design huishoudelijke apparatuur heeft wat meer aandacht besteedt aan het uiterlijk van de elektrische koffiebonenmaler. 

En als je je koffiemolen niet in de kast zet maar zichtbaar in de keuken laat staan is dat een meerprijs wel waard.

Meer goedkope elektrische koffiemolens

Zoek je een eenvoudige goedkope maar ook goede elektrische koffiebonenmaler? Dan heb je een ruimte keuze want veel budget merken van keukenapparatuur maken deze elektrische koffiemolens.

Onder andere Esperanza, Tristar, Clatronic, Teesa, Nedis, Adler, Secor, Aigostar, Bestron en zelfs Black+Decker maken goedkope elektrische bonenmalers die je voor een prijs onder de 25 euro kunt kopen.

Dus of je nu een luxe elektrische koffiebonenmaler of een goedkope elektrische koffiemolen zoekt, er is een heel ruime keuze. Al deze elektrische koffiemolens vind je bij de koffiemolen aanbiedingen bovenaan deze pagina.


Zie ook:
Wil je versgemalen koffiebonen gebruiken om espresso of andere koffie te zetten? Koffiebonen malen kan ook elektrisch met een elektrische koffiemolen. Hier de beste koffiemolen elektrisch uit de test en meer goede elektrische koffiemolens.

Een reactie posten

2 Reacties

  1. Een elektrische koffiemolen is ideaal om gewoon een filter koffiezetapparaat te blijven gebruiken en om tocj koffie van vers gemalen bonen te zetten. Die koffiebonen zijn snel en moeiteloos te malen. Ik heb gekozen voor een Smeg koffiemolen. Dat is geen goedkope elektrische koffiemolen maar ik ben een groot fan van het retro Smeg design.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zweer bij filterkoffie, en koffie van verse koffiebonen is het meest lekker. Een elektrische koffiemolen is dan perfect.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.