Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste elektrische koffiemolen

 

De beste koffiemolens voor het elektrisch malen van koffiebonen. Met zowel de beste elektrische koffiemolen uit het dure segment als de beste goedkope koffiemolen (elektrisch).

Sage koffiemolen elektrisch

Sage koffiemolen elektrisch


De elektrische koffiemolen is een hit onder de koffieliefhebbers, Of je nu koffie zet met een espressomachine of met een filter koffiezetapparaat koffie van vers gemalen bonen is de lekkerste koffie.

Je kan de koffiebonen laten malen door een volautomaat koffiemachine, maar je kunt de bonen ook zelf voor het bereiden van de koffie malen. Dat kan handmatig met een hand koffiemolen, maar ook met een elektrische koffiemolen. Met zo'n elektrische koffiebonen maler gaat het natuurlijk een stuk lichter en makkelijker.

Daarom zijn er veel fabrikanten die voor de echte koffieliefhebber elektrische koffiemolens op de markt brengen. Goede merken voor zo'n elektrische koffiemolen zijn  Sage, Solis, Smeg, De'Longhi en Baratza. De keuze uit goede koffiemolens is verbazend groot.

Liever handmatig de koffiebonen malen? Kijk dan bij de beste handmatige koffiemolens uit de test.

De beste koffiemolens en andere elektrische koffiemolens

Hieronder vind je de beste koffiemolen (elektrisch) uit de meest recente test. Ook hebben we aanbiedingen van andere goede elektrische koffiemolens.

Vaak is de elektrische koffiemolen een luxe product. Fabrikanten als Sage en Smeg maken dan ook prachtige luxe elektrische bonenmalers. Met een mooi design, gemaakt van luxe materialen en met functies als vele tientallen maalstanden, een grafisch display en meer moois. Maar de prijs van zo'n koffiemolen is er ook naar.

In het tweede overzicht met aanbiedingen van koffiemolens vind je meer eenvoudige en goedkope koffiemolens voor het elektrisch malen van koffiebonen. Elektrische koffiemolens van bijvoorbeeld Bosch, Krups, Tristar, KitchenBrothers en Aigostar. Deze goedkope elektrische koffiemolens koop je al voor 2 of 3 tientjes.

Hieronder kijken we naar een paar soorten elektrische koffiemolens zoals je deze bij bovenstaande aanbiedingen tegenkomt.


Sage koffiemolen elektrisch

Sage koffiemolen elektrisch


Sage The Smart Grinder Pro koffiemolen

Sage is het nummer één merk als je een luxe elektrische koffiemolen zoekt. Dit is absoluut geen goedkope koffiemolen, je betaalt er ruim meer dan 200 euro voor. Dit is dan ook een echt lifestyle product, een apparaat waar een koffieliefhebber van kan genieten.

En waar je bonen voor heerlijke espresso of andere koffie mee kunt zetten, want je kan bijvoorbeeld kiezen uit wel 60 maalstanden. Je hebt dus heel veel invloed op de grofheid en smaak van de maling. Alle informatie wordt getoond op een grafisch schermpje dat je ook nog eens informatie en advies geeft bij het instellen. Er worden een grote portafilterhouder en een kleine portafilterhouder meegeleverd en een maalbak voor als je een voorraadje koffie wilt malen.

De belangrijkste concurrent van de Sage Smart Grinder is de Smeg koffiemolen (elektrisch). Dit is een andere goede luxe elektrische koffiemolen in dezelfde prijsklasse, maar toch scoort de Smeg koffiemolen in de test lager dan de Sage koffiemolen.

Naast Sage en Smeg maken onder andere ook Fiorenzato, Eureka, Baratza en Bartcher luxe koffiemolens voor het elektrisch malen van koffiebonen.

Krups elektrische koffiemolen

Zoek je het aanmerkelijk goedkoper? Kan dan eens naar de elektrische koffiemolen die Krups voor circa 3 tientjes aanbiedt. Dit is een eenvoudige, goedkope, maar ook effectieve elektrische koffiemolen. Een maler die bijvoorbeeld ook geschikt is voor het hakken en malen van noten, specerijen, kruiden en zaden.

Krups koffemolen elektrisch

Krups koffiemolen elektrisch


De luxe ontbreekt bij de Krups koffiemolen. Deze elektrische bonenmaler biedt slechts 1 maalstand, heeft geen reservoir en geen display. Gewoon de koffiebonen er in, op het deksel drukken om te malen, en door het doorzichtige deksel zie je of de koffiebonen voldoende gemalen zijn. Een prima koffiemolen als je een simpele goedkope elektrische koffiemolen zoekt.

Een tussen de luxe Sage The Smart Grinder Pro en de goedkope Krups elektrische koffiemolen vind je bij de bovenstaande aanbiedingen nog heel veel meer goede koffiemolens voor elektrisch malen.

Zie ook:
Wil je versgemalen koffiebonen gebruiken om espresso of andere koffie te zetten? Koffiebonen malen kan ook elektrisch met een elektrische koffiemolen. Hier de beste koffiemolen elektrisch uit de test en meer goede elektrische koffiemolens.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *