Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Getest: Alles voor het koken

Hier vind je de uitslagen van alle testen met betrekking tot alles wat met koken en het op andere manieren bereiden van eten en drinken te maken heeft.

Beste keukenapparatuur

Of de beste oven, de beste kookplaat of de beste koffiemachine is. De beste keukenapparatuur uit de tests is hier te vinden. Ook de beste friteuse, de beste ijsmachine, de beste pastamaker en heel veel meer elektrische apparatuur die je behulpzaam is in de keuken vind je hier.
Alle beste keukenapparatuur uit de test

Beste pannen

Koekenpannen, kookpannen, hapjespannen, braadpannen, grillpannen, en ook nog eens poffertjespannen, snelkookpannen en heel veel meer.... pannen. Testen van alle pannen vind je hier. De beste pannen op ieder gebied uit de tests.
Beste pannen uit de test

Beste broodrooster

Een broodrooster kan heel eenvoudig zijn, een apparaat waarmee je twee boterhammen tot toast omtovert. Maar er zijn ook uitgebreidere broodroosters, met meer mogelijkheden. Waarin je bijvoorbeeld ook bagels en broodjes kunt roosteren, of waarin je ook tosti's kunt maken. Hier vind je de beste broodroosters uit de test. Van eenvoudige broodroosters tot meer uitgebreide apparaten.
Beste broodrooster test

Beste keukenweegschaal

Nauwkeurig en makkelijk afwegen van je ingrediƫnten doe je op een goede keukenweegschaal. Kijk hier voor de beste keukenweegschalen uit de test.
Beste keukenweegschaal test

Beste hakmolen

De hakmolen is op zich een eenvoudig apparaat, maar wel een heel plezierig en functioneel keukenapparaat in het gebruik. Het is een apparaat dat beter geschikt is dan andere keukenmachines om droge ingrediƫnten te hakken en malen. Hier de beste hakmolens uit de tests.
Beste hakmolen test

Beste keukenschaar

Een goede keukenschaar is ook belangrijk bij het koken. Al was het maar om de verpakkingen te openen. Maar ook voor het knippen van bijvoorbeeld kruiden en veel. Hier vind je de test van de beste keukenschaar, huishoudschaar en vleesschaar.
Beste keukenschaar test

Beste eierkoker

Kook het ideale eitje met een eierkoker. Lekker makkelijk en lekker om te eten. Dit zijn de beste eierkokers.
Beste eierkoker test

Beste knoflookpers

Verse knoflook in je gerechten is heerlijk, maar om die knoflook op een fijne en schone manier te persen is een goede knoflookpers geen overbodige luxe. Daarom hier de beste knoflookpersen uit de test.
Beste knoflooktang en beste knoflookroller
Beste knoflookpers Duitse test

Beste theezetter

Verse thee zetten kan perfect met een goede theezetter. Een theezetter, theemaker of theepers is een theepot met een ingebouwd theefilter. Hiermee zet je met verse thee of theeblaadjes een perfect potje thee.
Beste theezetter test

Beste barbecue (en accessoires)

Vandaag de dag kook je niet alleen maar binnen in de keuken, maar ook buiten worden heerlijke gerechten bereid. Hier vind je heel veel testen op BBQ gebied. De beste houtskoolbarbecues, buitenkeukens, gasbarbecues en elektrische gasbarbecues, maar ook de beste snelstarters en de beste BBQ voor op een balkon. Alle barbecue tests vind je hier.
Beste BBQ testen

Zie ook: Meer testen koken en eten

0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.