Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste kruiwagen (met aanbiedingen)

De beste kruiwagen en aanbiedingen van deze beste kruiwagen en andere goede kruiwagens met kunststof of metalen bak.

beste kruiwagen test

Een kruiwagen is heel handig gereedschap voor iedereen met een tuin. Met een goede kruiwagen verplaats je zonder te tillen tuinaarde, zakken mest, stenen, planten en zware voorwerpen. 

Hier kijken we naar de beste kruiwagens, de beste koop en heb ik informatie over goede speciale kruiwagens zoals de elektrische kruiwagen, de opvouwbare kruiwagen en de kinderkruiwagen.Kruiwagen aanbiedingen beste winkels

Maar voor we naar de beste kruiwagen kijken heb ik eerst nog de aanbiedingen van kruiwagens bij goedkope winkels om een goede kruiwagen goedkoop te kopen.
 

Zoek je een bijzonder soort kruiwagen? Bijvoorbeeld een opvouw kruiwagen, een elektrische kruiwagen of een kinderkruiwagen? Aanbiedingen van deze kruiwagens vind je verderop op deze pagina.
De beste kruiwagens

En dan de beste kruiwagens. Ik heb hier onder de beste metalen kruiwagen, de beste kruiwagen met kunststof bak en de beste koop (een goede goedkope kruiwagen) voor je.

1. Gardebruk kruiwagen (beste kruiwagen voor thuis)

De beste matalen kruiwagen voor thuis is van Gardebruk. Dit is een metalen kruiwagen die toch niet zwaarder is dan vergelijkbare kunststof kruiwagens. Hiermee valt het nadeel van veel kruiwagens van metaal weg. Een een metalen kruiwagen is steviger dan een kruiwagen met kunststof bak.

Gardebruk kruiwagen

Gardebruk kruiwagen


De bak van de Gardebruk kruiwagen biedt 100 liter ruimte en kan 250 kilo dragen. Deze beste kruiwagen staat op luchtbanden waardoor hij ook bij zo'n zwaar gewicht heel plezierig rijdt. Gardebruk is een fabrikant van tuingereedschap en tuinmaterialen.


2. Altrad Fort kruiwagen (beste kruiwagen met kunststof bak)

De 100 liter versie van de Altrad Fort kruiwagen is de beste kruiwagen voor thuisgebruik. Het is een bouwkruiwagen wat inhoudt dat je er ook heel zware materialen als stenen en puin mee kan vervoeren.

De bak is van sterk maar licht polypropyleen kunststof waardoor deze kruiwagen maar 14 kilo weegt. Het onderstel van deze beste kruiwagen is van staal. 


Altrad Fort kruiwagen
Altrad Fort kruiwagenAltrad Fort is een toonaangevende fabrikant van bouwmateriaal en gereedschappen. De Altrad Fort kruiwagens worden ook door professionals in de bouw en industrie gebruikt. Altrad Fort is dus een echt A-merk in kruiwagens, maar hun kunststof kruiwagen is goed betaalbaar en daardoor ook heel populair onder consumenten. 

Kijk bij de aanbieding hier onder voor de laagste actuele prijs voor deze beste kruiwagen voor thuis.

3. Horse kruiwagen (beste koop)

De Horse kruiwagen is momenteel de meest populaire en hoogst gewaardeerde kruiwagen. Dat is niet verwonderlijk want de Horse kruiwagen is een lichte kruiwagen, maar ook een degelijke kruiwagen, die bovendien tegen een bijzonder aantrekkelijke prijs onder de 100 euro wordt aanboden. Met recht de beste koop kruiwagen.


Horse kruiwagen

Horse kruiwagenDe bak, met een inhoud van 80 liter, is gemaakt van stevig  polypropyleen kunststof dat rust op een stalen onderstel met een extra kopsteun en dwarsversterking tussen de poten. De Horse kruiwagen is voorzien van een rechte neus en een vlakke bak. De handvatten zijn van kunststof en bieden goede grip. Deze kruiwagen is geschikt voor kleine klussen en voor in de tuin, maar schrikt er ook niet voor terg als er stevig verbouwd moet worden.


De drie beste kruiwagens hier boven zijn standaard kruiwagens. Iedereen kent de standaard kruiwagen wel. Een bak van metaal of kunststof, twee handvatten, voor een luchtband en achter twee steunen om de kruiwagen op te laten rusten. Je verplaatst de kruiwagen door hem achter te tillen en hem op het wiel rond te laten rijden.

Maar er zijn ook andere modellen kruiwagens zoals de tweewielige kruiwagens. Voor het vervoeren van zware materialen zijn deze kruiwagens met twee wielen aan de voorkant heel geschikt. De kruiwagen met twee wielen worden vooral in de bouw en in fabrieken gebruikt.Elektrische kruiwagen

Ook de elektrische kruiwagen is reuze handig voor het vervoeren van zware ladingen of voor wie de kruiwagen heel vaak gebruikt. Maar een elektrische kruiwagen is veel minder goedkoop dan een gewone kruiwagen. Daarom worden elektrische kruiwagens vooral door professionals gebruikt.


Matador kruiwagen elektrisch
Matador kruiwagen elektrisch


De Matador E-Barrow is de meest bekende elektrische kruiwagen. Maar naast deze elektrische Matador kruiwagen zijn er ook elektrische kruiwagens van o.a. Zipper, Lumach, Fort Altrad en Scheppach te koop.
Opvouwbare kruiwagen

De opvouwbare kruiwagen of inklapbare kruiwagen is natuurlijk heel handig om mee te nemen naar een klus, of bijvoorbeeld naar een volkstuin. Maar een opvouwbare kruiwagen is vooral erg praktisch als je maar weinig opslagruimte hebt. Een normale kruiwagen neemt veel ruimte in de schuur of garage in. Een kruiwagen die je kunt opvouwen of inklappen neemt heel veel minder ruimte in.

Opvouwbare kruiwagens worden onder andere aangeboden door de merken Teien, Esschert, Vonroc, en RelaxDays. Soms zien deze opvouwbare kruiwagens er uit als een normale kruiwagen (maar dan opvouwbaar), soms ook zijn het opvouwbare karretjes met 4 wielen.Kinderkruiwagen

Een ander specifiek soort kruiwagen is de kinderkruiwagen. De kinderkruiwagen is een standaard kruiwagen om te zien, maar dan wat kleiner. Met een kinder kruiwagen kan ook een klein kind in de tuin helpen. En kruien is natuurlijk het tuinwerk dat kinderen het liefst doen.

Kinderkruiwagens worden gemaakt door speelgoedfabrikanten als Berg, maar ook door kruiwagen fabrikanten als Fort en Eurotool. Kijk hier onder voor alle mogelijkheden en de prijs van een kinderkruiwagen.Al dit soort kruiwagens vind je voordelig bij de kruiwagen aanbiedingen bovenaan.


Zie ook:

Een reactie posten

2 Reacties

  1. De klus kabouter26 januari 2024 om 14:41

    De beste kruiwagen is een kruiwagen van metaal. Een stalen kruiwagen is wat zwaarder in gewicht dan een kunststof kruiwagen maar ook veel sterker. Een kruiwagen van staal is daardoor veel beter geschikt voor zwaar werk zoals het vervoeren van bouwmaterialen. Een kruiwagen met stalen bak gaat veel minder snel kapot. Een kunststof kruiwagen is meer bedoeld voor het vervoer van bladeren en takken dan voor puin en stenen. Een nadeel van een stalen kruiwagen is weer dat deze kan roesten. Een aluminium kruiwagen heeft dan nadeel niet, maar die is weer meet kwetsbaar.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vervoer je puin, stenen en ander hard en grof vuil? Dan adviseer ik toch echt een metalen kruiwagen. Deze kruiwagens zijn nu eenmaal veel sterker en duurzamer dan een kruiwagen met kunststof bak. Ook kan een kruiwagen met metalen bak meer gewicht dragen.

    Gebruik je de kruiwagen alleen voor lichte vrachtjes? Zoals voor bladeren, takken of ander tuinafval? Dan kan een kruiwagen met kunststof bak prima functioneren. Ze zijn licht, roesten niet en ze zijn makkelijk schoon te maken. En bovendien vaak goedkoop. Voor lichte klusjes in de tuin is de kunststof kruiwagen dus de beste kruiwagen. Voor klussen en slopen kun je beter voor een robuuste metalen kruiwagen kiezen.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.