Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste laptoptas test

 

Een laptop is een computer die je makkelijk mee kunt nemen. Maar om dat op een comfortabele en veilige manier heb je wel een goede laptoptas nodig. Hier kijken we naar alle mogelijkheden en naar de beste laptoptassen uit de test.

De beste laptoptassen uit de tests

Hieronder vind je een overzicht van alle beste laptoptassen uit diverse testen van deze tassen. Het betreft verschillende soorten laptoptassen zoals een schoudertas, een schooltas en een laptoprugzak.


Zie ook:

Beste laptoptas kopen

Zoek je een goede laptoptas? Kijk dan vooral ook eens op Beste Tassen Kopen. Daar vind je namelijk de beste (en goedkoopste) aanbieders van de beste laptoptassen en andere soorten tassen en de actuele laptoptas top 10. Ook andere tips en informatie voor bij het kopen van de beste laptoptas kun je daar vinden.

Laptoprugzak

De meest populaire laptoptas is tegenwoordig de laptoprugzak. Een rugzak is makkelijk te dragen en een goede laptoprugzak biedt veel ruimte, ook voor andere spullen. Vooral als schooltas is de laptoprugzak erg in trek. Vrijwel alle scholieren gebruiken een laptoprugzak. De laptop behoort immers tegenwoordig tot de standaard uitrusting van een student of scholier.Laptoprugzak The North Face


Een goede laptoprugzak biedt hen ook veel ruimte voor hun schriften en schoolboeken (hoewel die door die laptop steeds minder gebruikt worden) en andere benodigdheden. Laptops worden steeds kleiner en lichter, waardoor ze heel goed in een rugzak passen en er veel ruimte voor andere spullen overblijft.

Een goede laptoprugzak beschikt over een speciaal laptopvak met een zachte bekleding. Dit voorkomt beschadigingen door krassen en stoten.

Kijk in het bovenstaande laptoptas test overzicht voor de beste laptoprugzak uit de test/.

Laptop schoudertas

De traditionele laptoptas is een schoudertas. Een rechthoekig gevormde tas die je zowel met een schouderband aan de schouder kunt dragen als via een handvat in de hand. Een goede laptoptas beschikt over banden waarmee je de laptop kunt vastmaken zodat hij niet gaat schuiven in de tas. Hierdoor mag de laptoptas wat groter zijn dan de laptop zelf. 

Ook is zo'n laptoptas goed gewatteerd voor een goede bescherming van de laptop. Een laptop schoudertas is speciaal voor het veilig vervoeren van de laptop ontworpen en biedt daardoor over het algemeen meer bescherming dan een rugzak.


Laptop schoudertas Case Logic


In het bovenstaande overzicht met beste laptoptassen uit de test vind je diverse beste schoudertassen voor de laptop.

Laptop handtas

Laptoptassen worden meestal aan de schouder gedragen, maar er zijn ook laptoptassen met alleen handvatten. Vaak zijn dit luxe laptoptassen, niet zelden gemaakt van leer en met de uitstraling van een aktetas. 

Deze luxe laptoptassen worden vooral zakelijk gebruikt. Er zijn ook speciale modieuze laptop handtassen voor dames.

DSTRCT laptop handtas


Veel laptoptassen zijn zowel als handtas als schoudertas te gebruiken. Ze beschikken dan over een draagband die je kunt verwijderen als je de laptoptas liever als handtas gebruikt.

Kijk in het laptoptas test overzicht voor de beste handtas voor de laptop. 

Laptop trolley

Een trolley is een koffer op wieltjes. Deze zijn er ook als laptoptas. Meestal zijn dit grote laptoptassen waarin je niet alleen makkelijk je laptop meeneemt, maar die ook heel veel extra ruimte bieden zodat je ze meteen als koffer kunt gebruiken. Een laptop trolley wordt meestal gebruikt door zakenmensen die veel vliegreizen maken en daarbij hun laptop meenemen.


Samsonite laptop trolley


Laptophoes

Wat voor laptoptas je ook gebruikt, een laptophoes (laptopsleeve) biedt extra bescherming. Een sleeve is een beschermhoes, je hebt dus nog wel een (goede) tas nodig, maar je hoeft minder eisen aan die tas te stellen. De beste bescherming heb je met een goede laptoptas plus een goede laptophoes.Case Logic laptopsleeve


Ook de beste laptophoezen / beste laptopsleeves uit de test zijn bovenaan te vinden.

Bovenaan vind je alle best geteste laptoptassen en met de laptoptas keuzehulp op beste laptoptas kopen kun je zelf de voor jou beste laptoptassen selecteren. Alle bovenaan genoemde soorten laptoptassen kom je daarin tegen. 


Onderwerp:
Hier vind je de beste laptoptassen uit de test. Het betreft de beste laptoptas uit diverse testen en in diverse testen. Je hebt een laptop schoudertas, een laptop handtas, een laptop trolley en een laptop rugzak. Hierboven vind je ze allemaal, plus de beste winkels om een goede laptoptas goedkoop online te kopen.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *