Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste laptoptas test

De beste laptoptas in alle soorten en maten. Kijk hier voor je beste laptoptas.

Een laptop is een computer die je makkelijk mee kunt nemen. Maar om dat op een comfortabele en veilige manier heb je wel een goede laptoptas nodig. Hier kijken we naar alle mogelijkheden en naar de beste laptoptassen uit de test.

De beste laptoptassen uit de tests

Hieronder vind je een overzicht van alle beste laptoptassen uit diverse testen van deze tassen. Het betreft verschillende soorten laptoptassen zoals een laptop schoudertas een laptop handtas, een schooltas en een laptoprugzak.


Zie ook:

Tips beste laptoptas kopen

Hieronder vind je informatie over de verschillende soorten laptoptassen, en hebben we tips en informatie voor bij het kiezen en goedkoop kopen van je beste laptoptas.

Laptoprugzak

De meest populaire laptoptas is tegenwoordig de laptoprugzak. Een rugzak is makkelijk te dragen en een goede laptoprugzak biedt veel ruimte, ook voor andere spullen. 

Vooral als schooltas is de laptoprugzak erg in trek. Vrijwel alle scholieren gebruiken een laptoprugzak. De laptop behoort immers tegenwoordig tot de standaard uitrusting van een student of scholier.Laptoprugzak The North Face


Een goede laptoprugzak biedt hen ook veel ruimte voor hun schriften en schoolboeken (hoewel die door die laptop steeds minder gebruikt worden) en andere benodigdheden. Laptops worden steeds kleiner en lichter, waardoor ze heel goed in een rugzak passen en er veel ruimte voor andere spullen overblijft.

Een goede laptoprugzak beschikt over een speciaal laptopvak met een zachte bekleding. Dit voorkomt beschadigingen door krassen en stoten.

Kijk in het bovenstaande laptoptas test overzicht voor de beste laptoprugzak uit de test.

Laptop schoudertas

De traditionele laptoptas is een schoudertas. Een rechthoekig gevormde tas die je zowel met een schouderband aan de schouder kunt dragen als via een handvat in de hand. 

Een goede laptoptas beschikt over banden waarmee je de laptop kunt vastmaken zodat hij niet gaat schuiven in de tas. Hierdoor mag de laptoptas wat groter zijn dan de laptop zelf. 

Ook is zo'n laptoptas goed gewatteerd voor een goede bescherming van de laptop. Een laptop schoudertas is speciaal voor het veilig vervoeren van de laptop ontworpen en biedt daardoor over het algemeen meer bescherming dan een rugzak.Laptop schoudertas Case Logic


In het bovenstaande overzicht met beste laptoptassen uit de test vind je diverse beste schoudertassen voor de laptop.

Laptop handtas

Laptoptassen worden meestal aan de schouder gedragen, maar er zijn ook laptoptassen met alleen handvatten. Vaak zijn dit luxe laptoptassen, niet zelden gemaakt van leer en met de uitstraling van een aktetas. 

Zo'n luxe laptoptas worden vooral zakelijk gebruikt. Er zijn ook speciale modieuze laptop handtassen voor dames.

DSTRCT laptop handtas


Veel laptoptassen zijn zowel als handtas als schoudertas te gebruiken. De laptop handtas beschikt dan over een draagband die je kunt verwijderen als je de laptoptas liever als handtas gebruikt.

Kijk in het laptoptas test overzicht voor de beste handtas voor de laptop. 

Laptop trolley

Een trolley is een koffer op wieltjes. Deze zijn er ook als laptoptas. Meestal zijn dit grote laptoptassen waarin je niet alleen makkelijk je laptop meeneemt, maar die ook heel veel extra ruimte bieden zodat je ze meteen als koffer kunt gebruiken. 

Een laptop trolley is een laptoptas die vaak gebruikt wordt door zakenmensen die veel vliegreizen maken en daarbij hun laptop meenemen.


Samsonite laptop trolley


Laptophoes

Wat voor laptoptas je ook gebruikt, een laptophoes (laptopsleeve) biedt extra bescherming. Een sleeve is een beschermhoes, je hebt dus nog wel een (goede) tas nodig, maar je hoeft minder eisen aan die tas te stellen. De beste bescherming heb je met een goede laptoptas plus een goede laptophoes.Case Logic laptopsleeve


Ook de beste laptophoezen / beste laptopsleeves uit de test zijn bovenaan te vinden.

Meer informatie over laptoptassen vind je op  Beste Tassen Kopen. Met naast tips en informatie ook de beste (en goedkoopste) aanbieders van de beste laptoptassen en andere soorten tassen.

Laptoptas dames

Een vrouw kan ieder soort laptoptas gebruiken. Maar er worden door veel winkels en fabrikanten ook speciale laptoptassen voor dames aangeboden. Een laptoptas dames is meestal een laptop handtas met schouderband. 

De meest luxe (en dure) laptoptassen voor dames zijn van echt leer, maar er zijn ook meer goedkope laptoptassen voor dames die gemaakt zijn van polyester, nylon, kunstleer of een ander goedkoper (maar minder luxe) materiaal. 

Populaire fabrikanten van goede een goede laptoptas dames zijn Burkely, Wimoma en Dimagini.

Laptoptas heren

Ook bij de laptoptassen voor heren zijn de luxe leren laptoptassen populair. Er is een ruime keuze uit mooie lederen  laptoptassen van DSTRCT, Burkely, The Chesterfield Brand, Plevier en Castelijn & Berends.

Bij de niet-leren laptoptassen heren zijn de laptop tassen van o.a. Samsonite, Herschel en Thule populair.

Goedkope laptoptas scholieren en studenten

Een student of scholier kiest meestal voor een wat goedkopere laptoptas. Gelukkig kun je een goede laptoptas goedkoop kopen.

Als laptoptas student of laptoptas scholier zijn het vooral de relatief goedkope laptoptassen van Eastpak, The North Face, Dakine , Herschel, Enrico Benetti en Rains die erg gewild zijn.

Kijk voor de beste laptoptas voor een student of scholier bij de schooltas test bovenaan.

Het formaat van een laptoptas

Een laptoptas moet minimaal het formaat van je laptop hebben. Als je de laptop met een band goed vast kunt zetten kun je ook een grotere maat kiezen. Je hebt dan meer ruimte voor andere zaken die je mee wil nemen. Maar een (te) grote tas is wel minder handzaam om mee te nemen.

14 inch laptops en 15 inch laptops zijn het meest gebruikt. De laptoptassen met een formaat tussen de 14 inch en 16 inch worden daarom het meest aangeboden en het vaakst verkocht..

Let bij het kiezen van je nieuwe laptoptas niet alleen op het formaat van het laptopvak, maar ook de beschikbaarheid van andere vakken. Bijvoorbeeld speciale vakken voor een tablet, smartphone, schrijfbenodigdheden en papierwerk.


Bovenaan vind je alle best geteste laptoptassen en met de laptoptas keuzehulp op beste laptoptas kopen kun je zelf de voor jou beste laptoptassen selecteren. Alle bovenaan genoemde soorten laptoptassen kom je daarin tegen. 

Zie ook:


Onderwerp:
Hier vind je de beste laptoptassen uit de test. Het betreft de beste laptoptas uit diverse testen en in diverse testen. Je hebt een laptop schoudertas, een laptop handtas, een laptop trolley en een laptop rugzak. Hierboven vind je ze allemaal, plus de beste winkels om een goede laptoptas goedkoop online te kopen.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ik vind een laptoprugzak de beste laptoptas. Je hebt met een rugzak het minste last van dragen. Je voelt de laptop nauwelijks en je laptop in een rugzak meenemen is veilig tegen diefstal.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.