Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste mini koelkast (kleine koelkast)

De beste mini koelkast (een heel kleine koelkast) voor bijvoorbeeld een student of een single. Plus meer minikoelkast aanbiedingen.

Tomado mini koelkast / kleine koelkast

Tomado minikoelkast (kleine koelkast)


De mini koelkast is het kleinste formaat koelkast. een mini koelkast is nog kleiner dan een tafelmodel koelkast. Deze kleine koelkasten worden vaak als camping koelkast gebruikt, maar menig éénpersoons huishouden heeft ook voldoende aan een goede mini koelkast. Kijk hier voor je beste mini koelkast.

Ook op een studentenkamer kom je de mini koelkast vaak tegen, ook al woont de student nog thuis. Al is het dan alleen maar een koelkast om het bier te koelen. 

De mini koelkast wordt ook wel mini bar koelkast genoemd. Dat is gene vreemde omschrijving want een mini koelkast heeft hetzelfde formaat als de mini bar koelkasten op een hotelkamer.

Ook zijn er kleine koelkasten voor in de auto. Vooral voor mensen die voor hun werk de hele dag op de weg zitten is zo'n mini koelkastje ideaal.

De beste mini koelkasten

In het beste mini koelkast overzicht hier onder vind je alle mini koelkasten met een 5 sterren waardering. Deze kleine koelkasten worden zeer goed gewaardeerd en worden tegen een aantrekkelijke prijs aangeboden.


Aanbiedingen alle mini koelkastjes

Maar er zijn meer van deze kleine koelkastjes voor een éénpersoons huishouden, een tent of caravan, een studentenkamer, een kantoortje of voor een andere plek waar een kleine koelkast volstaat.

Hieronder vind je een tweede overzicht met daarin alle minikoelkasten en goede selectie mogelijkheden om je persoonlijk beste mini koelkast te vinden.

In deze overzichten vind je alle soorten mini koelkasten. Hieronder informatie over de verschillende soorten mini koelkastjes en tips voor bij het vinden van je beste mini koelkast.


Mini koelkast met vriesvak MaxxHome

Mini koelkast met vriesvak MaxxHome

Kleine koelkast met vriezer

Hoe klein een mini koelkast ook is, sommige fabrikanten hebben er toch nog plek voor een vriesvakje kunnen vinden. Selecteer in de keuzehulp "met vriesvak" als jouw beste minikoelkast over een vriesvak moet beschikken.

Een vriesvak is bij alle toepassingen handig. Voor een ijsje op de studentenkamer, camping of in de auto, of voor de kroketten, restjes of diepvries spinazie in een klein huishouden. Wil je vriezer van de minikoelkast serieus gebruiken? Let dan wel op de grootte van het vriesvak, want veel ruimte heeft een mini koelkast daarvoor natuurlijk niet.

Ook deze kleine koelkastjes met vriezer vind je bij de mini koelkast aanbiedingen hier boven.

Campingkoelkast

Kies je een kleine koelkast voor de camper of caravan dan zijn vooral de maten belangrijk. Het koelkastje moet immers op een bepaalde plek staan waar er ruimte is en waar er stroom is. De indeling en koelruimte zijn ook extra belangrijk. Deze campingkoelkast is immers voor enkele weken de koelkast voor je huishouden.

Verplaats je de mini koelkast regelmatig, bijvoorbeeld omdat je in een tent kampeert, kies dan voor een campingkoelkast die tegen een stootje kan. Mini koelkasten die je ook in de auto kunt gebruiken zijn vaak heel geschikt.

Design mini koelkast Marbor

Design mini koelkast Marbor


Kijk boven voor de beste kleine camping koelkast voor tent, caravan, boot, enz.

Mini koelkast auto

Ben je de hele dag op de weg? Bijvoorbeeld als chauffeur, buitendienst medewerker of vertegenwoordiger? Dan is een koelkastje in de auto heel interessant voor wat koels tussendoor. Er zijn speciale kleine koelkasten voor in de auto. Deze beschikken over een 12V auto stekker (aansteker). 

In de minikoelkast keuzehulp kun je onder "type mini koelkast" de optie 12V autostekker selecteren. Uit het kleine lijstje dat dan overblijft kun je je beste mini koelkast voor in de auto selecteren.

Mini koelkast make up (beauty skincare mini fridge)

Door make up, cosmetica en ander verzorgingsproducten koel te bewaren blijven deze vaak veel langer goed. Vooral bij dure cosmetica is dat erg belangrijk. Daarvoor gebruiken veel dames een make-up koelkast, een mini koelkast voor make up en cosmetica.


Make up koelkast mini LifeGoods

Make up koelkast mini LifeGoods


Daarvoor kun je iedere mini koelkast gebruiken, maar er zijn ook specifieke make-up koelkasten te koop. Meestal zijn dit technisch gezien mini koelkastjes, maar ze hebben niet het kille uiterlijk van een gewone koelkast, maar een wat zachtere vorm en / of warmere kleur zoals roze of lichtblauw. Soms hebben we zelfs een handvat zodat je ze makkelijk mee kunt nemen. Dit is vooral voor make up professionals handig.

En natuurlijk kun je in zo'n heel kleine koelkast ook drinken en wat eten koel houden.

Ook dit soort mini koelkastjes voor make up e.d. vind je bij de aanbiedingen van koelkastjes bovenaan.

Mini koelkast student

Gebruik je de mini koelkast op een studentenkamer, tienerkamer of in een andere kamer waarin je ook slaapt? Let dan goed op het geluidsniveau van het koelkastje. Er zijn namelijk ook kleine koelkasten die nog best kabaal maken.

In de mini koelkast keuzehulp kun je daarom ook het geluidsniveau selecteren. Vink "stil" aan als je de mini koelkast op een studentenkamer of slaapkamer wilt gebruiken.

Tip: Zoek je een goede koelkast of goed koelkastje tegen een lage prijs? Bij de koelkast aanbiedingen vind je de aanbiedingen van de goedkoopste aanbieders.


Minibar koelkast

Gebruik je de koelkast om drankjes koel te houden. Dan is een mini koelkast met glazen deur misschien een leuk idee. Je ziet de drankjes dan ook als de minikoelkast gesloten is. Leuk in een huisbar of op een studentenkamer.

Minibar koelkast met glazen deur Klarstein

Minibar koelkast met glazen deur KlarsteinBij het type mini koelkast in de keuzehulp kun je deze glazen deur selecteren. Maar bij de aanbiedingen vind je ook volop minibar koelkastjes met een niet doorzichtbare deur.

Beste mini koelkast merken

Al deze kleine koelkasten worden gemaakt door diverse bekende en minder bekende fabrikanten van koelkastjes zoals Smeg, Severin. Exquisit, Klarstein, Beko, Bomann, Salora, Tomado en Primo.

Je kunt kiezen voor een design mini koelkast (bijv. van Smeg of Severin) maar menig student en andere jongere koopt een goedkope mini koelkast en pimpt deze met stickers of beschilderingen op tot een Red Bull koelkast, Heineken koelkast, Coca Cola koelkast, Grolsch koelkast of andere coole minikoelkast.

Hieronder een kort overzicht van het aanbod aan kleine koelkastjes van enkele van de beste mini koelkast merken:

Smeg minikoelkast

Smeg is een zeer populair merk voor een kleine koelkast. Smeg is geen goedkoop merk, dus een Smeg koelkastje is geen goedkoop koelkastje, maar een Smeg mini koelkast is wel een uniek koelkastje in de kenmerkende retro Smeg stijl. Heel bijzonder is de Smeg500 koelkast in de vorm van de voorkant van een retro Fiat 500.

Severin mini koelkast

Een populair merk voor een goede goedkope minikoelkast is Severin. Severin biedt diverse goede mini koelkastjes aan in zowel een neutrale moderne stijl als in de retro stijl. De retro mini koelkast van Severin lijkt op een ouden stalen archiefkast en is daarom qua uiterlijk en uitstraling zeer geschikt als mini koelkast op kantoor. Deze kleine koelkast is zowel als mini koelkast als mini vriezer te gebruiken, maar het betreft één koelruimte dus je moet bij deze Severin mini koelkast kiezen tussen het koelen van frisdrank, bier en andere drank of het vriezen van bitterballen, ijs en andere snacks.

Klarstein mini koelkast

Klarstein is een andere populair merk dat tot de beste mini koelkast merken voor een goed mini koelkastje behoort. Ook Klarstein mini koelkasten zijn in zowel een neutraal design als een retro design verkrijgbaar, en Klarstein biedt een keuze uit heel veel van deze kleine koelkastjes in diverse stijlen en formaten. Hieronder vinden zich ook zeer energiezuinige koelkastjes, mini koelkasten die geschikt zijn voor een onverwarmde ruimte zoals een garage of veranda, minibar koelkastjes met glazen deur en mini koelkasten met een vriesgedeelte. Kortom, voor iedereen die een mini koelkast zoekt heeft Klarstein wel een geschikt koelkastje. 

Primo koelkastje

Primo is een ander populair mini koelkast merk dat de een ruime keuze uit heel kleine koelkasten biedt, Een Prima minibar of andere Primo mini koelkast is een goedkoop koelkastje. De prijzen van een Primo mini koelkast zonder vriezer beginnen al net boven de 100 euro. Vooral als minibar is een Primo mini koelkast erg in trek.

Exquisit mini koelkast

Ook Exquisit behoort tot de beste mini koelkast merken als je een goedkope kleine koelkast zoekt voor student, kantoor, minibar of caravan.

Liebherr mini koelkast

Liebherr is één van de weinige grote beste koelkast fabrikanten die ook een goed en populair koelkastje in minibar formaat levert. Ook deze is relatief goedkoop bij de bovenstaande mini koelkast aanbiedingen te vinden.

Beko koelkast klein

Ook Beko, een populair budget merk dat het in een test altijd goed doet, biedt een goede goedkope mini koelkast. Voor een huishouden van één persoon dat weinig te koelen heeft is dit een heel goede kleine koelkast.

Zanussi mini koelkastje

Zoek je een kleine inbouw koelkast? Dan is een kleine koelkast van Zanussi is een goed keuze. Zo'n inbouw koelkastje is echter wel een stuk duurder dan een vrijstaand mini koelkastje.

Meer mini koelkast merken

Andere bekende en populaire fabrikanten voor een goede en goedkope mini koelkast zijn Husky, Frigo, Tomado, Everglades, Marbor en Bomann. Bij de aanbiedingen van koelkastjes bovenaan vind je al deze mini koelkasten goedkoop.


Kijk bij de bovenstaande overzichten met beste mini koelkasten en alle mini koelkasten voor al deze verschillende koelkastjes en selecteer je beste mini koelkast.

Zie ook:

Onderwerp:
Een mini koelkast is een heel kleine koelkast. Zo'n minikoelkast is nog kleiner dan een tafelmodel koelkastje. Een mini koelkast wordt vaak gebruikt als koelkast student. Maar ook voor een single is zo'n heel kleine koelkast soms groot genoeg. Een goede mini koelkast is een kleine koelkast die zuinig is met energie, goedkoop is en nauwelijks plek inneemt op een studentenkamer. Zoek je een kleine koelkast met vriesvak? Dan is een minikoelkast met vriesvak ook mogelijk.

Een reactie posten

2 Reacties

  1. Ik heb met een paar collega's een mini koelkast gekocht voor op de afdeling. Een ideaal koelkastje voor echt frisse frisdrank en zodat je wat lekkers als wat worst, kaas en broodbeleg meerdere dagen op kantoor kan blijven liggen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ideaal voor een student. Ik woon in een studentenkamer zonder keuken. Er is wel een wasbak en ik heb een elektrische kookplaat, een magnetron en mini koelkast en daar redt ik me prima mee. Ik hoef zo niet iedere dag vers eten te halen en het belangrijkste is, mijn bier blijft koel.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.