Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste mini koelkast (kleine koelkast)

 

De beste mini koelkast (een heel kleine koelkast) voor bijvoorbeeld een student of een single. Plus meer minikoelkast aanbiedingen.

Tomado mini koelkast / kleine koelkast

Tomado minikoelkast (kleine koelkast)


De mini koelkast is het kleinste formaat koelkast. een mini koelkast is nog kleiner dan een tafelmodel koelkast. Mini koelkasten worden vaak als camping koelkast gebruikt, maar menig éénpersoons huishouden heeft ook voldoende aan een goede mini koelkast. Kijk hier voor je beste mini koelkast.

Ook op een studentenkamer kom je de mini koelkast vaak tegen, ook al woont de student nog thuis. Al was het alleen maar om het bier te koelen. De mini koelkast wordt ook wel mini bar koelkast genoemd, omdat het hetzelfde formaat koelkastje is als de mini bar koelkasten op een hotelkamer.

Ook zijn er kleine koelkasten voor in de auto. Vooral voor mensen die voor hun werk de hele dag op de weg zitten is zo'n mini koelkastje ideaal.

De beste mini koelkasten

Hieronder vind je twee overzichten met mini koelkasten. In het beste mini koelkast overzicht vind je alle mini koelkasten met een 5 sterren waardering. In het tweede overzicht vind je alle minikoelkasten met een keuzehulp om je persoonlijk beste mini koelkast te vinden.


In deze overzichten vind je alle soorten mini koelkasten. Hieronder informatie over de verschillende soorten mini koelkastjes en tips voor bij het vinden van je beste mini koelkast.


Mini koelkast met vriesvak MaxxHome

Mini koelkast met vriesvak MaxxHome

Mini koelkast met vriezer

Hoe klein een mini koelkast ook is, sommige fabrikanten hebben er toch nog plek voor een vriesvakje kunnen vinden. Selecteer in de keuzehulp "met vriesvak" als jouw beste minikoelkast over een vriesvak moet beschikken.

Een vriesvak is bij alle toepassingen handig. Voor een ijsje op de studentenkamer, camping of in de auto, of voor de kroketten, restjes of diepvries spinazie in een klein huishouden. Wil je vriezer van de minikoelkast serieus gebruiken? Let dan wel op de grootte van het vriesvak, want veel ruimte heeft een mini koelkast daarvoor natuurlijk niet.

Mini koelkast camping

Kies je een kleine koelkast voor de camper of caravan dan zijn vooral de maten belangrijk. Het koelkastje moet immers op een bepaalde plek staan waar er ruimte is en waar er stroom is. De indeling en koelruimte zijn ook extra belangrijk. Deze koelkast is immers voor enkele weken de koelkast voor je huishouden.

Verplaats je de mini koelkast regelmatig, bijvoorbeeld omdat je in een tent kampeert, kies dan voor een koelkast die tegen een stootje kan. Mini koelkasten die je ook in de auto kunt gebruiken zijn vaak heel geschikt.

Design mini koelkast Marbor

Design mini koelkast Marbor


Mini koelkast auto

Ben je de hele dag op de weg? Bijvoorbeeld als chauffeur, buitendienst medewerker of vertegenwoordiger? Dan is een koelkastje in de auto heel interessant voor wat koels tussendoor. Er zijn speciale kleine koelkasten voor in de auto. Deze beschikken over een 12V auto stekker (aansteker). 

In de minikoelkast keuzehulp kun je onder "type mini koelkast" de optie 12V autostekker selecteren. Uit het kleine lijstje dat dan overblijft kun je je beste mini koelkast voor in de auto selecteren.

Mini koelkast make up (beauty skincare mini fridge)

Door make up, cosmetica en ander verzorgingsproducten koel te bewaren blijven deze vaak veel langer goed. Vooral bij dure cosmetica is dat erg belangrijk. Daarvoor gebruiken veel dames een make-up koelkast, een mini koelkast voor make up en cosmetica.


Make up koelkast mini LifeGoods

Make up koelkast mini LifeGoods


Daarvoor kun je iedere mini koelkast gebruiken, maar er zijn ook specifieke make-up koelkasten te koop. Meestal zijn dit technisch gezien mini koelkastjes, maar ze hebben niet het kille uiterlijk van een gewone koelkast, maar een wat zachtere vorm en / of warmere kleur zoals roze of lichtblauw. Soms hebben we zelfs een handvat zodat je ze makkelijk mee kunt nemen. Dit is vooral voor make up professionals handig.

En natuurlijk kun je in zo'n heel kleine koelkast ook drinken en wat eten koel houden.

Mini koelkast student

Gebruik je de mini koelkast op een studentenkamer, tienerkamer of in een andere kamer waarin je ook slaapt? Let dan goed op het geluidsniveau van het koelkastje. Er zijn namelijk ook kleine koelkasten die nog best kabaal maken.

In de mini koelkast keuzehulp kun je daarom ook het geluidsniveau selecteren. Vink "stil" aan als je de mini koelkast op een studentenkamer of slaapkamer wilt gebruiken.

Tip: Zoek je een goede koelkast of goed koelkastje tegen een lage prijs? Bij de koelkast aanbiedingen vind je de aanbiedingen van de goedkoopste aanbieders.


Minibar koelkast

Gebruik je de koelkast om drankjes koel te houden. Dan is een mini koelkast met glazen deur misschien een leuk idee. Je ziet de drankjes dan ook als de minikoelkast gesloten is. Leuk in een huisbar of op een studentenkamer.

Minibar koelkast met glazen deur Klarstein

Minibar koelkast met glazen deur KlarsteinBij het type mini koelkast in de keuzehulp kun je deze glazen deur selecteren.

Beste mini koelkast merken

Al deze kleine koelkasten worden gemaakt door diverse bekende en minder bekende fabrikanten van koelkastjes zoals Smeg, Severin. Exquisit, Klarstein, Beko, Bomann, Salora, Tomado en Primo.

Je kunt kiezen voor een design mini koelkast (bijv. van Smeg of Marbor) maar menig student en andere jongere koopt een goedkope mini koelkast en pimpt deze met stickers of beschilderingen op tot een Red Bull koelkast, Heineken koelkast, Coca Cola koelkast, Grolsch koelkast of andere coole minikoelkast.

Kijk bij de bovenstaande overzichten met beste mini koelkasten en alle mini koelkasten voor al deze verschillende koelkastjes en selecteer je beste mini koelkast.

Zie ook:

Onderwerp:
Een mini koelkast is een heel kleine koelkast. Zo'n minikoelkast is nog kleiner dan een tafelmodel koelkastje. Een mini koelkast wordt vaak gebruikt als koelkast student. Maar ook voor een single is zo'n heel kleine koelkast soms groot genoeg. Een goede mini koelkast is een kleine koelkast die zuinig is met energie, goedkoop is en nauwelijks plek inneemt op een studentenkamer. Zoek je een kleine koelkast met vriesvak? Dan is een minikoelkast met vriesvak ook mogelijk.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *