Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste smartphone en beste mobiele telefoon accessoires

 

De beste smartphone uit de test in verschillende categorieën, maar ook de beste mobiele telefoon accessoires voor smartphones.

Smartphone test mobiele telefoon


Hier kijken we naar de testen van mobiele telefoons. We kijken niet alleen naar de beste smartphones zelf, maar ook naar accessoires zoals oortjes, powerbanks, smartwatches en mobiele telefoon opladers. Kortom naar het beste dat met je mobiele telefoon / smartphone te maken heeft.

Beste smartphone

We beginnen met de mobiele telefoon zelf. Wat is de beste smartphone? Mobiele telefoons worden heel regelmatig getest. Door de techsites, door de Consumentenbond, door tijdschriften en door andere experts op het gebied van mobiele telefoons. 

Wat zijn de beste smartphones uit al deze testen? Bij het beste smartphone test overzicht hieronder kun je dan nagaan.Beste oortjes (oordopjes) voor de smartphone

Een telefoon gebruik je niet alleen om mee te telefoneren, maar bijvoorbeeld ook om mee naar muziek te luisteren of TV en video te kijken. Daarvoor heb je een goede koptelefoon nodig. 

Goede oortjes (oordopjes) zijn het meest praktisch als smartphone koptelefoon, want oortjes neem je makkelijk mee en stop je makkelijk weg in je broekzak. Oortjes heb je met een draadje, maar je hebt ook geheel draadloze oortjes. Hieronder vind je de beste oortjes uit de test voor de mobiele telefoon.

Beste powerbank voor de mobiele telefoon

We schreven het al, met een mobiele telefoon doe je meer dan alleen telefoneren. Een smartphone is een zakcomputer waarop je ook surft, appt, chat, naar muziek luistert, spelletjes speelt en naar televisie kijkt. Al dit gebruik vraagt stroom, en de accu van de smartphone is niet altijd sterk genoeg als je langere tijd op pad bent. 

Een goede powerbank waarmee je je mobiele telefoon een paar keer kunt opladen is daarom een goede investering. Maar wat is een goede powerbank voor de smartphone? De beste powerbanks uit de powerbank test vind je hier onder.

Beste mobiele telefoon opladers

Een andere manier om je mobiele telefoon van verse stroom te voorzien is via een smartphone oplader. Naast de gebruikelijke oplader voor in het stopcontact zijn er ook andere handige opladers voor bijvoorbeeld in de auto, draadloze opladers en opladers waarmee je je telefoon met zonne-energie oplaadt. 

Hieronder de beste opladers voor je mobiele telefoon uit de test in diverse soorten.

Beste telefoonhouders mobiele telefoon

In de auto en op de fiets mag je de mobiele telefoon niet meer in je hand houden, en dat terwijl we de smartphone ook in het verkeer steeds vaker gebruiken. Voor navigatie, maar ook voor Spotify, Flitsmeister en natuurlijk om te telefoneren. 

Een goede telefoonhouder zorgt er voor dat je de mobiele telefoon goed kunt bedienen en goed op het smartphone scherm kunt kijken. Hier de beste telefoonhouders voor de smartphone in de auto en op de fiets of motor uit de test.

Beste mobiele telefoon provider

Wat is de beste provider van mobiele telefoon abonnementen? Dat test de Consumentenbond regelmatig uit. Kijk hier onder voor de beste aanbieders van mobiele telefonie uit de Consumentenbond test.

Beste smartwatch

De smartwatch hoort ook absoluut in dit overzicht met testen thuis. Een goede smartwatch (slim horloge) biedt zelf al veel mogelijkheden, maar een goede smartwatch brengt alle mogelijkheden van je mobiele telefoon ook naar je pols. 

Maar wat is een goede smartwatch. De beste smartwatches vind je in de tests hieronder. Deze testen zijn door experts op dit gebied uitgevoerd.


Zie ook: Alle testen


Onderwerp:
De smartphone (mobiele telefoon) maakt tegenwoordig een belangrijk deel uit van ons leven. Met een goede mobiele telefoon / goede smartphone telefoneer je niet alleen, maar heb je ook volledige toegang tot internet (websites en apps), je contacten en social media, je speelt er spelletjes op en hebt toegang tot het nieuws.

Hierboven vind je alle beste smartphones uit de test, maar bijvoorbeeld ook de beste smartwatches uit de test, de beste opladers en de beste telefoonhouder voor auto of fiets. Kortom, al het beste voor je mobiele telefoon / smartphone.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.