Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste smartphone en beste telefoon accessoires

 

Hier kijken we naar de testen van mobiele telefoons. We kijken niet alleen naar de beste smartphones zelf, maar ook naar accessoires zoals oortjes, powerbanks, smartwatches en opladers. Kortom alles dat met je mobiele telefoon / smartphone te maken heeft.

Beste smartphone

Wat is de beste smartphone? Mobiele telefoons worden heel regelmatig getest. Door de techsites, door de Consumentenbond, door tijdschriften en door andere experts op het gebied van mobiele telefoons. Wat zijn de beste smartphones uit al deze testen? Bij menig smartphone test hieronder kun je dan nagaan.
Beste smartphones uit de test

Beste oortjes (oordopjes)

Een telefoon gebruik je niet alleen om mee te telefoneren, maar bijvoorbeeld ook om mee naar muziek te luisteren of TV en video te kijken. Daarvoor heb je een goede koptelefoon nodig. Goede oortjes (oordopjes) zijn daarvoor het meest praktisch want oortjes neem je het meest makkelijk mee. Oortjes heb je met een draadje, maar je hebt ook geheel draadloze oortjes. Hieronder vind je de beste oortjes uit de tests.
Beste oortjes uit de test

Beste powerbanks

We schreven het al, met een mobiele telefoon doe je meer dan alleen telefoneren. Een smartphone is een zakcomputer waarop je ook surft, appt, chat, naar muziek luistert, spelletjes speelt en naar televisie kijkt. Al dit gebruik vraagt stroom, en de accu van de smartphone is niet altijd sterk genoeg als je langere tijd op pad bent. Een goede powerbank waarmee je je telefoon een paar keer kunt opladen is daarom een goede investering. Maar wat is een goede powerbank? De beste powerbanks uit de test vind je hier onder.
Beste powerbank test

Beste opladers

Een andere manier om je mobiel van verse stroom te voorzien is via een oplader. Naast de gebruikelijke oplader voor in het stopcontact zijn er ook andere handige opladers voor bijvoorbeeld in de auto, draadloze opladers en opladers waarmee je je telefoon met zonne-energie oplaadt. Hieronder de beste opladers voor je telefoon uit de test in diverse soorten.
Beste oplader test

Beste telefoonhouders

In de auto en op de fiets mag je de mobiele telefoon niet meer in je hand houden, en dat terwijl we de smartphone ook in het verkeer steeds vaker gebruiken. Voor navigatie, maar ook voor Spotify, Flitsmeister en natuurlijk om te telefoneren. Een goede telefoonhouder zorgt er voor dat je de mobiel goed kunt bedienen en goed op het scherm kunt kijken. Hier de beste telefoonhouders voor auto, fiets en motor uit de test.
Beste telefoonhouder test

Beste smartwatch

De smartwatch hoort ook absoluut in dit overzicht met testen thuis. Een goede smartwatch (slim horloge) biedt zelf al veel mogelijkheden, maar een goede smartwatch brengt alle mogelijkheden van je mobiele telefoon ook naar je pols. Maar wat is een goede smartwatch. De beste smartwatches vind je in de tests hieronder. Deze testen zijn door experts op dit gebied uitgevoerd.
Beste smartwatch test


Zie ook: Alle testen


Smartphone test mobiele telefoon


Onderwerp:
De smartphone (mobiele telefoon) maakt tegenwoordig een belangrijk deel uit van ons leven. Met een goede mobiele telefoon / goede smartphone telefoneer je niet alleen, maar heb je ook volledige toegang tot internet (websites en apps), je contacten en social media, je speelt er spelletjes op en hebt toegang tot het nieuws.

Hierboven vind je alle beste smartphones uit de test, maar bijvoorbeeld ook de beste smartwatches uit de test, de beste opladers en de beste telefoonhouder voor auto of fiets. Kortom, al het beste voor je mobiele telefoon / smartphone.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.