Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste mobiel en beste telefoon accessoires

Hier kijken we naar de testen van mobiele telefoons. We kijken niet alleen naar de beste smartphones zelf, maar ook naar accessoires zoals oortjes, powerbanks, smartwatches en opladers.

De beste smartphone

Wat is de beste smartphone? Mobiele telefoons worden heel regelmatig getest. Door de techsites, door de Consumentenbond, door tijdschriften en door andere experts op het gebied van mobiele telefoons. Wat zijn de beste smartphones uit al deze testen? Hieronder kun je dan nagaan.
Testen van smartphones

De beste oortjes

Een telefoon gebruik je niet alleen om mee te telefoneren, maar bijvoorbeeld ook om mee naar muziek te luisteren. Daarvoor heb je een goede koptelefoon nodig. Goede oortjes (oordopjes) zijn daarvoor het meest praktisch want die neem je het meest makkelijk mee. Oortjes heb je met een draadje, maar ook geheel draadloos, Hieronder vind je de beste oortjes uit de tests.
Testen van oortjes

De beste powerbank

We schreven het al, met een mobiele telefoon doe je meer dan alleen telefoneren, het is een zakcomputer waarop je ook surft, appt, chat, naar muziek luistert, spelletjes speelt en naar televisie kijkt. Al dit gebruik vraagt stroom, en de accu van de smartphone is niet altijd sterk genoeg als je langere tijd op pad bent. Een goede powerbank waarmee je je telefoon een paar keer kunt opladen is daarom een goede investering. Maar wat is een goede powerbank? De beste powerbanks vind je hier onder.
Testen van powerbanks

De beste oplader

Een andere manier om je mobiel van verse stroom te voorzien is via een oplader. Naast de gebruikelijke oplader voor in het stopcontact zijn er ook andere handige opladers voor bijvoorbeeld in de auto, draadloze opladers en opladers waarmee je je telefoon met zonne-energie oplaadt. Hieronder de beste opladers voor je telefoon in diverse soorten.
Testen van opladers

De beste smartwatch

De smartwatch hoort ook absoluut in dit overzicht met testen thuis. Een goede smartwatch biedt zelf al veel mogelijkheden, maar een goede smartwatch brengt alle mogelijkheden van je mobiele telefoon ook naar je pols. Maar wat is een goede smartwatch. De beste smartwatches vind je in de tests hieronder. Deze testen zijn door experts op dit gebied uitgevoerd.
Testen van smartwatches

0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.