Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Overzicht testen

 

Hieronder vind je een overzicht van de testen die je op TestResults.nl kunt vinden.

Je kunt hier meer dan 1200 testen vinden.
Klik eerst op de gewenste hoofdrubriek.

Verzorging en gezondheid
Hier vind je alle testen met betrekking tot verzorging zoals haarverzorging, huidverzorging en mondverzorging. Bijvoorbeeld testen van tandenborstels, shampoos en scheerapparaten, maar ook gezondheid gerelateerde tests zoals testen van bloeddrukmeters, lichttherapie en veel meer.

Electronica
Een heel brede categorie. Hier vind je testen van alles met een stekker of accu. Alle elektrische apparatuur zoals computers, televisies, koelkasten, camera's, wasmachines, speakers en oneindig veel meer.

Koken, eten en drinken
Ook deze categorie is heel breed. Tests van alles dat je kan eten of drinken, en alles om eten en drinken te bereiden. Ovens, mixers, pannen, kookplaten, waterkokers en heel veel meer.

Huis en tuin
In deze categorie alle gereedschap (boormachine, grasmaaier, onkruidbrander, hamer enz.), maar ook huishoudelijke apparatuur als stofzuigers of een vaatwasser, slaapbenodigdheden als een boxspringbed of een dekbed, meubels, kachels, douches en verder. Kijk hier voor iedere test op het gebied van wonen.

Kinderen
In deze rubriek vind je testen van speelgoed, kinderwagens, fietszitjes, traphekjes, autostoeltjes en eigenlijk alles dat nog meer met kinderen van doen heeft.

Dieren
Testen van bijvoorbeeld hondenvoer en kattenvoer, maar ook van wespenvangers en heel veel meer dat met (huis)dieren te maken heeft.

Fietsen en fietsaccessoires
Testen van alle soorten fietsen, maar ook van fietsaccessoires als een fietszadel, een fietspomp en meer.

Auto accessoires
Van dakkoffer tot autoradio, van autobanden tot navigatie, van een dashcam tot een autolader. Tests van alle soorten artikelen voor in de auto zijn in deze rubriek te vinden.

Sport benodigdheden
Testen van de sportbenodigdheden voor vele sporten. Of dat nu hardlopen, wandelen, watersport, wintersport of een andere sport is.

Vakantie en reizen
Testen van koffers, koelboxen en slaapzakken, maar ook van alles dat met kamperen te maken heeft zoals de beste tenten, de beste backpacks het beste luchtbed en heel veel meer.

Kantoor
Alles voor op kantoor. Van printers tot een rekenmachine. Van een bureaustoel tot een papierversnipperaar. Van koffiemachine tot alarmsysteem. Hier vind je alle tests met betrekking tot je werkkamer, kantoor of werkplek.

Mode
Testen van schoenen, laarzen, kleding, tassen en andere mode.


Ook de dating sites zijn getest. Kijk hier voor de beste dating site op elk gebied.Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *