Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste PC (desktop computer)

 

Voor thuisgebruik kiezen de meeste mensen tegenwoordig voor een laptop, maar ook desktop PC (personal computer) wordt nog veel verkocht. Een desktop computer / PC heeft natuurlijk als nadeel dat je met zo'n vaste computer aan één plek gebonden bent. Maar een desktop PC geeft veel meer kracht en capaciteit voor minder geld.

Het zijn dan ook vooral de gebruikers die veel van hun computer vragen die voor een desktop PC kiezen. Zo zijn desktops populair bij gamers, videobewerkers en ontwerpers, allemaal personen die heel veel van hun computer vragen.

Hieronder hebben we de beste desktop computers uit de test en geven we tips om de voor jou persoonlijk beste PC zelf te vinden.

Testen van desktop computers

Met betrekking tot PC's hebben we de onderstaande testen van desktop PC's gevonden.


Beste computer kopen

Kijk voor de meest populaire PC computers van dit moment en de beste aanbieders van desktop computers op Beste Computer Kopen.

Je vindt daar ook de Desktop PC Top 10. Je zal zien dat het overgrote deel van de best verkochte PC's uit game-computers bestaat. Een computer biedt de benodigdheden voor optimaal gamen, zoals veel geheugen, veel opslagruimte, een goede videokaart en een groot scherm tegen een veel lagere prijs dan bij een laptop.

Beste game PC

De meeste desktop PC's die tegenwoordig verkocht worden zijn een gaming PC. Games stellen veel eisen aan een computer, en de vele krachtige onderdelen die nodig zijn voor de nieuwste grafische games zijn beter in een desktop PC te plaatsen dan in een laptop. Hier boven vind je dan ook de beste game PC's uit de test. In dat overzicht zijn ook andere goede desktop computers voor gaming te vinden.

Desktop computer of all in one computer

Een ander soort desktop computer dan de game computer of bureau computer is de all-in-one-computer, alles-in-één PC). Bij dit type PC is de hardware in de monitor weggewerkt. Je ziet dus alleen een beeldscherm en (eventueel) een toetsenbord. Er wordt als hardware gebruik gemaakt van laptop-onderdelen omdat deze klein zijn, maar verder is dit een echte bureau computer.


Zie ook: Meer beste computer apparatuur uit testen


HP desktop PC test computers

HP Deskjet computer
Samenvatting:
Hier boven vind je de beste computers uit de beste computer test. Je kunt daar zien welke beste desktop computer er de beste PC en welke computer de beste koop is. Naast de desktop PC's vind je er ook de beste all-in-one computers. De beste desktop PC's en de beste all-in-one computers  uit de beste computers test zijn getest door experts van o.a. computertijdschriften en grote testsites en vergelijkingssites. Bij Beste Computer Kopen vind je de aanbiedingen van desktop computers bij de belangrijkste online computerwinkels van Nederland. Ook vind je op Beste Computer Kopen een keuzehulp waarmee je zelf de voor jou persoonlijk beste desktop computer kunt selecteren.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *