SpeedComfort radiatorventilator beste radiator ventilator

Bespaar op gas met een goede radiator ventilator. De beste radiatorventilator is de SpeedComfort radiatorventilator. Hier informatie en aanbiedingen bij de beste winkels.


SpeedComfort radiator ventilator
SpeedComfort radiator ventilator

Een radiator ventilator is een makkelijke manier om veel meer rendement uit je verwarmingsradiator te halen. Je plaatst een radiator ventilator op een radiator van je verwarming en deze blaast de warme lucht de kamer in. Hier de beste radiator ventilator uit de test.

 

Gas is duur dus je wilt zo min mogelijk gas verbruiken. Maar je wilt er ook lekker warm bij zitten. Een radiator ventilator zorgt er voor de de warmte van de verwarming de ruimte in geblazen wordt. Daardoor is de kamer veel sneller op temperatuur en hoeft de CV minder hard te werken, waardoor je veel op de energierekening bespaart. Bovendien is het met radiator ventilatoren behaaglijker in huis.

 

Wat is de beste radiator ventilator?

De meest bekende en ook beste radiatorventilator van dit moment is de SpeedComfort radiator ventilator die op bijna iedere bestaande ventilator past. Hieronder aanbiedingen van deze beste radiator ventilator en informatie over de SpeedComfort radiatorventilator.


 1. Aanbieding SpeedComfort radiator ventilator
 2. Aanbieding SpeedComfort radiator ventilator
 3. Aanbieding SpeedComfort radiator ventilator


Beste radiatorventilator: SpeedComfort

De beste radiator ventilator is de SpeedComfort radiatorventilator waarvan je hier boven de beste aanbiedingen ziet. De SpeedComfort wordt in diverse versies aangeboden voor radiatoren en convectoren van verschillende lengtes. 

 

Een enkele SpeedComfort radiator ventilator (de SpeedComfort Mono) is geschikt voor een radiator tot 70 cm, bij de SpeedComfort Duo krijgt je een tweede radiatorventilator waarbij je ze samen koppelt (tot 120 cm) en bij de SpeedComfort Trio verleng je de radiator ventilator nog verder.

 

De sets bestaan uit 1, 2 of 3 SpeedComfort radiatorventilators, een adapter en een thermostaatschakelaar en bij de Duo en Trio een verbindingskabel.

 

Daarnaast zijn er nog losse uitbreidingen verkrijgbaar. Je kunt tot wel 20 SpeedComfort radiatorventilatoren aan elkaar koppelen. Deze delen dan één adapter en stopcontact. 

 

Bij de bovenstaande SpeedComfort aanbiedingen vind je alle mogelijkheden.Hoeveel gas bespaar je met de SpeedComfort radiator ventilator?

De besparing op je gasrekening door het gebruik van een SpeedComfort radiatorventilator is indrukwekkend. Je kan tot 22 procent op je gasrekening besparen, de thermostaat 1 a 2 graden lager zetten. De kamer bereikt in de helft van de tijd de gewenste temperatuur zodra de SpeedComfort aangeschakeld wordt.

 

De SpeedComfort radiatorventilator gebruikt wel wat stroom, maar alleen als deze actief is (daarover hieronder meer) en is erg energiezuinig.

 

Goedkoop is een SpeedComfort radiator ventilator niet, maar je bespaart er zoveel mee op je energiekosten dat je de investering snel terug verdient.


Hoe werkt een SpeedComfort radiator ventilator?

De SpeedComfort beschikt over een temperatuurmeter die je met een magneet op je radiator of convector plaatst in de buurt van de plaats waar het hete water de radiator binnen komt. Als deze thermometer meet dat de radiator een temperatuur van 33 graden heeft is dat een teken dat de verwarming aan staat. De SpeedComfort radiatorventilator gaat dan aan, en blaast de warme lucht van de radiator de kamer in.

 

Zodra de temperatuur van de radiator onder de 25 graden komt constateert de SpeedComfort radiatorventilator dat de verwarming uit is, en de radiator ventilator schakelt uit.


Hoe bevestig je deze beste radiatorventilator?

Bevestigen van een SpeedComfort radiatorventilator gaat heel makkelijk, namelijk via magneten. 

 

Standaard radiator
Je klikt ze bij de meeste verwarmingsradiatoren aan de onderkant binnen in de radiator. De meeste radiatoren hebben twee (type 22) of drie platen met een tussenruimte van 7 cm (een dubbele of driedubbele radiator). Daar past de radiatorventilator tussen (onzichtbaar). De magneetschuifjes klikken vanzelf vast.

 

Dubbele of driedubbele radiator met weinig tussenruimte
In het zeldzame geval dat een dubbele radiator of driedubbele radiator minder dan 7 centimeter ruimte hebben verplaats je de magneetschuifjes naar de bovenkant van de SpeedComfort radiatorventilator. Je klikt de ventilator dan aan de onderzijde van de radiator.

 

Enkele radiator
Bij een enkele radiator verplaats je magneetjes zodanig dat je de SpeedComfort radiator ventilator aan de achterkant van de radiator kunt bevestigen.

 

Lamellenradiator
En dan heb je nog de ouderwetse lamellenradiator. Ook hierbij kun je de SpeedComfort radiator ventilator gebruiken als is dit de minst mooie optie. Je kunt de radiatorventilator met tiewraps aan de onderkant bevestigen of bovenop de radiator leggen. Een lamellen radiator beschikt aan de bovenkant vaak over een rooster waar hij onzichtbaar onder gelegd kan worden.

 

Kortom, welke radiatoren je in huis ook hebt, je kunt deze beste radiatorventilator gebruiken. De SpeedComfort radiatorventilator is de te koop bij bouwmarkten als Praxis, Gamma, Karwei, Hornbach en Hubo, en bij grote webwinkels. Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor alle prijzen, specificaties en mogelijkheden, en om de SpeedComfort radiatorventilator goedkoop te kopen.

 

Zie ook:
 Onderwerp:
Een radiator-ventilator is een eenvoudige manier om op je stookkosten te besparen. Bij de SpeedComfort, de beste radiatorventilator uit de test, bespaar je tot wel 22 procent op je gasrekening (verwarmingskosten). Deze beste radiator ventilator past op iedere radiator of convector. Je klikt de Speed Comfort radiator ventilator met magneetjes vast aan de radiator (meestal onzichtbaar). Kijk hier boven voor de beste aanbiedingen van de SpeedComfort radiatorventilator.Een reactie posten

2 Reacties

 1. De Speed Comfort radiator ventilators doen het bij mij prima. De warme lucht wordt echt de kamer in geblazen waardoor de verwarmingsradiator veel effectiever zijn warmte afgeeft. Een radiator ventilator geeft een flink ruisend geluid maar omdat me dat pas opvalt als de ventilator zichzelf uitschakelt ervaar ik dat niet als nadeel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die dingen werken echt goed. Je merkt dat het in de kamer sneller warm wordt als de radiator de warme lucht de kamer in blaast. Het is ook briljant dat het pas gaat blazen als de radiator warm wordt en stopt als deze te koud wordt. Zo voorkomt de radiatorventilator dat er koude lucht in plaats van warme lucht geblazen wordt.

  Het ruisen is inderdaad niet echt een nadeel omdat je het pas hoort als je er op let (dat moet je dus niet doen) of als de ventilator stopt met draaien.

  BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.