Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste reisbureau online om je vakantie te boeken

Wat is het beste reisbureau online? Het beste reisbureau waar je je vakantie kunt boeken? Hier de beste online reisbureaus / reisorganisaties voor je vakantie.

Beste reisbureau online


Hieronder vind je 12 van de belangrijkste en grootste online reisbureaus / online reisorganisaties voor het boeken van van vakantie met hun waarderingscijfers. De maximaal te halen score is 5,0.Deze scores zijn afkomstig van de waarderingssite TrustPilot en hebben betrekking op de .nl website van de betreffende reisbureaus. 

Bebsy

Er is wederom een hoge score voor de jonge reisorganisatie Bebsy, een expert is stedentrips en zonvakanties. Het aanbod aan vakanties is lang niet zo groot als bijvoorbeeld bij TUI, D-Reizen en Sunweb, maar de kwaliteit van de aangeboden reizen is bij dit online reisbureau bijzonder groot, evenals de waardering van de vakantiegangers die via het Bebsy reisbureau hun vakantie hebben geboekt.

Thomas Cook

Ook het online reisbureau van Thomas Cook scoort erg hoog en is daarmee één van de beste reisbureau's online. Deze Britse reisorganisatie biedt vakanties over de hele wereld aan. Met verre bestemmingen, maar ook met stedentrips, all inclusive hotels en zonvakanties dichter bij huis. Kijk ook eens bij de last minutes reizen van het online reisbureau Thomas Cook als je een reis op (heel) korte termijn zoekt.

SunTip

Ook SunTip behoort tot de beste reisbureau's. Evenals Bebsy is dit een vakantiesite in opkomst. Ondanks de Sun in de naam boek je hier niet alleen zonreizen maar ook stedentrips, autovakanties en last minutes dichter bij huis.

En bij de bovenstaande reisorganisaties vind je nog meer hoog gewaardeerde online reisbureau's zoals D-Reizen, Stip Reizen, OAD en VakantieDiscounter die allemaal hoger dan 4 of 5 scoren.

Beste hotel aanbiedingen

Zoek je alleen een hotel voor één of meer overnachtingen? Dan kun je ook gebruik maken van de vele hotel aanbiedingen die er online te vinden zijn. De beste site voor hotel aanbiedingen is een zoekmachine / vergelijking site die uit alle hotel aanbiedingen de beste en goedkoopste aanbiedingen filtert.Zie ook:
Wat is een goede reisorganisatie? Het beste reisbureau online voor het boeken van je vakantie? Hier de waardering op TrustPilot van de meest belangrijke, grote en goede reisbureaus online.

Foto: Lorri Lang


Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ik snap de hoge waardering voor Bebsy niet. Slechte en onvriendelijke klantenservice en pas op ze bieden pakketreizen aan maar geven dat niet aan. Wil je iets wijzigen dat betaal je een hoge boete, bij annulering ben je al je geld kwijt.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.