Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste reisbureau online om je vakantie te boeken

 

Wat is het beste reisbureau online? Het beste reisbureau waar je je vakantie kunt boeken? Hier de beste online reisbureaus / reisorganisaties voor je vakantie.

Beste reisbureau online


Hieronder vind je 12 van de belangrijkste en grootste online reisbureaus / online reisorganisaties voor het boeken van van vakantie met hun waarderingscijfers. De maximaal te halen score is 5,0.Deze scores zijn afkomstig van de waarderingssite TrustPilot en hebben betrekking op de .nl website van de betreffende reisbureaus. 

Bebsy

Er is wederom een hoge score voor de jonge reisorganisatie Bebsy, een expert is stedentrips en zonvakanties. Het aanbod aan vakanties is lang niet zo groot als bijvoorbeeld bij TUI, D-Reizen en Sunweb, maar de kwaliteit van de aangeboden reizen is bij dit online reisbureau bijzonder groot, evenals de waardering van de vakantiegangers die via het Bebsy reisbureau hun vakantie hebben geboekt.

Thomas Cook

Ook het online reisbureau van Thomas Cook scoort erg hoog en is daarmee één van de beste reisbureau's online. Deze Britse reisorganisatie biedt vakanties over de hele wereld aan. Met verre bestemmingen, maar ook met stedentrips, all inclusive hotels en zonvakanties dichter bij huis. Kijk ook eens bij de last minutes reizen van het online reisbureau Thomas Cook als je een reis op (heel) korte termijn zoekt.

SunTip

Ook SunTip behoort tot de beste reisbureau's. Evenals Bebsy is dit een vakantiesite in opkomst. Ondanks de Sun in de naam boek je hier niet alleen zonreizen maar ook stedentrips, autovakanties en last minutes dichter bij huis.

En bij de bovenstaande reisorganisaties vind je nog meer hoog gewaardeerde online reisbureau's zoals D-Reizen, Stip Reizen, OAD en VakantieDiscounter die allemaal hoger dan 4 of 5 scoren.

Beste hotel aanbiedingen

Zoek je alleen een hotel voor één of meer overnachtingen? Dan kun je ook gebruik maken van de vele hotel aanbiedingen die er online te vinden zijn. De beste site voor hotel aanbiedingen is een zoekmachine / vergelijking site die uit alle hotel aanbiedingen de beste en goedkoopste aanbiedingen filtert.Zie ook:
Wat is een goede reisorganisatie? Het beste reisbureau online voor het boeken van je vakantie? Hier de waardering op TrustPilot van de meest belangrijke, grote en goede reisbureaus online.

Foto: Lorri Lang


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *