Schoolspullen: Beste school en scholier benodigdheden

De beste schoolspullen uit de test voor school en studie. Al het beste voor een scholier of student.

Beste voor school uit de test

Hier vind je de testen die betrekking hebben op het beste voor school. Of dat nu de beste schooltas, de schoolfiets, de rekenmachine, de beste laptop voor scholieren en studenten, de beste regenjas of iets anders voor scholieren is. Kijk hier onder voor het beste voor scholier en student.

Alles voor school

Heb je liever een overzicht van al het goede dat voor school, scholieren en studenten te koop is? Kijk dan bij de aanbiedingen alles voor school.

Je vindt daar alle benodigdheden voor school en studie verzameld.

Hieronder kijken we naar alle testen voor de beste schoolbenodigdheden en beste studiebenodigdheden.

De beste schooltassen test

Tot de standaard uitrusting van iedere scholier of student behoort natuurlijk de schooltas. In de meeste gevallen betreft dat tegenwoordig een rugzak. 

In de beste schooltas kun je al je schoolspullen, van boeken tot broodtrommel meenemen. En ook een laptop maakt tegenwoordig deel uit van de schoolspullen die menig scholier of student dagelijks moet meenemen naar school. Hieronder de beste schooltas / rugzak voor scholier en student.Beste laptops scholieren en studenten

Als je deze laptop dagelijks moet meenemen, dan moet deze compact, licht en makkelijk mee te nemen zijn. Ook moet een scholierenlaptop of studentenlaptop tegen een stootje kunnen en natuurlijk technisch in staat zijn om de software voor school of studie goed en probleemloos te draaien. 

Hieronder vind je de beste laptops voor studenten en de beste laptops voor scholieren uit de test. Een goede betaalbare laptop voor school en studie.


Beste rekenmachine voor school

Wat is de beste rekenmachine voor school? Hieronder vind je testen van de beste rekenmachines. Zowel uitgebreide wetenschappelijke rekenmachines als eenvoudige rekenmachines voor het MBO. Alle beste rekenmachines voor scholieren en studenten zijn er te vinden.


Beste lunchbox / broodtrommel

De boterhammen voor tussen de middag, maar ook fruit, drinken en meer voor een smakelijke lunch op school kan mee in een goede lunchbox. Hieronder vind je een overzicht van de beste lunchboxen / beste brooddozen / beste broodtrommels. 

Ook hebben we de beste lunchbeker voor je (niet te verwarren met de drinkbeker). In een goede lunchbeker voor school kun je yoghurt, soep of andere warme of koude dranken meenemen.

Om koude dranken mee naar school te nemen is de bekende schoolbeker al generaties lang in gebruik. Hier onder vind je ook de beste schoolbeker uit de test.
 

Beste fiets voor een scholier

De meeste scholieren gaan met de fiets naar hun school of opleiding. Daarom hebben we hieronder de beste schoolfietsen uit de test (zowel de beste schoolfiets voor meisjes als de beste schoolfiets voor jongens). 

Deze beste schoolfiets is meestal een transportfiets. Voor langere afstanden hebben we de beste elektrische fiets voor een scholier. Ook de beste e-bike voor scholieren is vaak een (elektrische) transportfiets.

Tevens vind je hieronder de beste regenkleding voor op de schoolfiets en de beste fietskratten waarin een scholier of student zijn schooltas en andere schoolspullen kan vervoeren.Beste rekbare boekenkaften

Je schoolboeken kaften gaat reuze makkelijk met een flexibele rekbare boekenkaft. Bovendien zijn deze rekbare boekenkaften goedkoop, bestand tegen scheuren, vocht en vuil en kun je ze keer op keer gebruiken. Kijk hier voor de beste rekbare kaften voor je boeken voor school.
 

Beste notitieboeken

Aantekeningen kun je tegenwoordig heel goed maken in een uitwisbaar notitieboek. Aantekeningen die je niet meer nodig hebt wis je weer weg, en daarvoor kun je ze eventueel nog via je smartphone en een app digitaal opslaan. 
 
Voor wiskunde en andere technische en wetenschappelijke vakken is een goede passer op school nodig. Hier vind je de beste schoolpassers en andere beste passers.Zie ook:
 

Het beste voor scholier en student

Hier boven vind je testen van enkele van de belangrijkste benodigdheden voor de studie van een scholier of student. Maar dit is nog maar een kleine greep uit alle schoolspullen en studiebenodigdheden die scholieren en studenten nodig hebben.

Binnenkort vind je daarom hier meer testen van schoolspullen.

Schoolspullen lagere school

Wat voor schoolspullen heeft een kind nodig als het jongetje of meisje naar de lagere school gaat? Voor de kleuter zijn er nog niet veel schoolspullen nodig. Schrijfgerei, schriften en boeken worden nog door de school verzorgd. Wel is het verstandig om voor de eerste schooldag de volgende schoolspullen aan te schaffen:
 • Schooltas (kleine rugak)
 • Broodtrommel
 • Fruitbakje
 • Schoolbeker
 • Gymschoenen, gymtas en eventueel gymkleding
 • Luizencape of luizenzak

Omdat kleine kinderen niet altijd even zorgvuldig omgaan met hun schoolspullen en omdat ze deze schoolspullen vaak laten rondslingeren is het aan te raden de schoolspullen te labelen met de naam van het kind.

Heeft de basisschool een continurooster of blijft het kindje tussen de middag op school eten dan is het vaak handig meerdere brooddozen en drinkbekers mee te te geven om de verschillende etenswaren en dranken van elkaar te scheiden.

Op de kleuterschool kunnen de benodigde gymspullen per school verschillen. Soms gymmen kleuters op hun blote voeten in ondergoed. Dan is er geen gymkleding nodig. In de hogere klassen van de basisschool zijn er wel gymschoenen (vaak verplicht met witte zool) en gymkleding nodig. Ook een gymtas voor het bewaren van deze gymspullen is dan nodig, maar dat kan ook een linnen boodschappentasje zijn.

Als de jongen of meisje wat ouder wordt neemt de behoefte aan eigen schoolspullen toe. Denk daarbij aan een etui met stiften, potloden en ander schrijfgerei, en eventueel een schaar, een agenda, een puntenslijper, een ringband enz. In hoeverre je als ouder deze schoolspullen moet aanschaffen of dat de school deze spullen verzorgd verschilt per basisschool.

Schoolspullen middelbare school

Gaat het kind naar de middelbare school, dan zijn er altijd veel schoolspullen aan te schaffen. In de periode voor het schooljaar, vaak Back To School genoemd, liggen de winkels vol met al deze schoolbenodigdheden.

Het gaat daarbij om kleine schoolspullen zoals schrijfgerei, maar ook om heel grote uitgaven zoals eventueel een schoolfiets of OV abonnement, een laptop en natuurlijk een echt coole rugzak (want de schooltas van de lagere school is te kinderachtig geworden). 

Daarnaast zijn er nog kleinere schoolspullen nodig. Hier een greep uit de schoolbenodigdheden voor de middelbare school:
 • Schooltas
 • Schoolagenda
 • Rekenmachine (vaak een grafische rekenmachine)
 • Pennen, potloden en stiften
 • Puntenslijper
 • Gum
 • Woordenboeken en schoolboeken
 • Ringband
 • Schriften met ruiten en lijnen
 • Notitieblok
 • Kafpapier of kafthoezen
 • Etiketten
 • Lineaal
 • Geodriehoek
 • Passer
 • Schaar
 • Lijmstift
 • Tipp-Ex


Samenvatting
Hierboven vind je alle testen van schoolbenodigdheden, studiebenodigdheden en schoolspullen verzameld. Alle beste schoolspullen uit de test zijn hier te vinden. De beste rekenmachine of lunchbox voor een scholier maar ook de beste schoolfiets, de beste elektrische fiets voor een scholier, de beste school laptop en veel meer voor school en studie.

Een reactie posten

0 Reacties