Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test sportartikelen, sportkleding en meer sport testen

 

Hier vind je een overzicht van de testen met betrekking tot sport artikelen, sportkleding en andere sportbenodigdheden.

Beste activity tracker

Met een goede activity tracker meet je je sportieve prestaties en brengt deze in kaart. Er zijn heel simpele stappentellers maar ook heel uitgebreide activity trackers die enorm veel kunnen meten en analyseren. Hier vind je de testen van alle soorten activity trackers.
Beste activity tracker tests

Beste sporthorloges

Een sporthorloge kan vergelijkbare mogelijkheden hebben als een activity tracker en soms kunnen zich zich zelfs meten met een goede smartwatch. Ook testen van alle soorten sporthorloges (van eenvoudig en voordelig tot uitgebreid, luxer en duurder) kun je hier vinden.
Beste sporthorloge test

Beste wandelschoenen 

Zijn de bovenstaande sport artikelen nog voor vele sporten geschikt, wandelschoenen zijn schoenen die speciaal voor de wandelsport gemaakt zijn. Of je nu een uitgebreide hiking tocht gaat maken of een kortere wandeling op zondagmiddag, goede wandelschoenen geven veel grip en steun, en belasten je lichaam minder tijdens het wandelen. Voor lange wandeltochten zijn goede wandelschoenen een must, voor kortere wandelingen een aanraders. Hier vind je testen van alle soorten wandelschoenen, voor asfalt en onverharde wegen, voor wandelen in de bergen en in Nederland.
Beste wandelschoenen test

Beste wandelsokken

Niet alleen goede wandelschoenen zijn belangrijk voor probleemloos en blaarloos wandelen, ook goede wandelsokken spelen een belangrijke rol. Hier de beste wandelsokken uit de test.
Beste wandelsokken test

Beste hardloopschoenen

Wat de wandelschoenen zijn voor het wandelen zijn de hardloopschoenen voor het hardlopen. Met goede hardloopschoenen voorkom je veel blessures en lichamelijke ongemakken. Hieronder de beste hardloopschoenen uit diverse vergelijkende testen uitgevoerd door experts op het gebied van hardlopen.
Beste hardloopschoenen test

Beste running belt

Waar laat je al je spullen onder het hardlopen of sporten? Een running belt (sportriem) is de oplossing. Al je spullen, ook je telefoon een sleutelbos, passen in een goede sportriem. Kijk hier voor de beste sportriem uit de test.
Beste running belt test

Beste fitness apparaten

Voor het thuis sporten zijn veel goede fitnessapparaten te koop. Vele sporten komen hierbij voorbij. Je hebt roeitrainers, fietstrainers, hometrainers, loopbanden, crosstrainers en nog meer goede fitness apparaten om thuis sport te bedrijven.
Beste fitness apparaten test

Beste wintersport artikelen

In dit uitgebreide overzicht vind je heel veel tests van alles dat met wintersport, wintersportaccessoires, skikleding e.d. te maken heeft. Bijvoorbeeld de beste skihelmen, skihandschoenen, ski's, snowboards en meer. Hieronder lees je alle testen.
Beste wintersport artikelen

Beste sup board

Sup boards zie je steeds vaker. Supboarden is dan ook een bijzonder leuke manier van watersport. Ontspannend en sportief tegelijk. Hieronder vind je de beste sup boards in alle soorten.
Beste sup board test

Beste thermokleding

Op de wintersport. op het ijs tijdens het schaatsen, tijdens het hardlopen in winter, maar ook gewoon tijdens een wandeling, thermische kleding houd je droog en warm tijdens het sporten en bewegen. Hier de beste thermo kleding.
Beste thermokleding test

Beste hockeystick

Wat is de beste hockeystick? Dat lees je in onderstaande test.
Beste hockeystick test

Beste voetbal

Ook voetballen worden getest. Welke voetbal is als beste voetbal uit de test gekomen? Hier lees je het.
Beste voetballen uit de test

Beste waveboard

Een waveboard is een variant op de skateboard met 2 plateaus en maar 2 wielen. Een extra uitdagende sport! Hier de beste waveboard uit de test.
Beste waveboard test

Beste oortjes voor sporters

Om goed naar muziek te luisteren onder het sporten worden er andere eigenschappen van de oortjes gevraagd dat tijdens meer rustige activiteiten. Hier de beste oortjes voor tijdens het beoefenen van een sport en andere testen van oortjes.
Beste oortjes test

Beste actioncam

Breng je sport prestaties letterlijk in beeld met een goede actioncam. Wat de beste actioncam voor jouw sport is kun je hieronder vinden.
Beste actioncam tests

Beste wandelnavigatie

Bij het maken van lange wandelingen door een jouw onbekend gebied is goede navigatie handig om niet te verdwalen. Speciale navigatiesystemen voor de wandelsport vertellen je altijd de goede weg.
Beste wandelnavigatie test

Beste outdoor rugzak

Voor outdoor activiteiten en de wandelsport worden er andere eigenschappen van een rugzak gevraagd dan voor wie deze voor werk of school gebruikt. Daarom hier een speciale test van outdoor rugzakken.
Beste outdoor rugzak test

Beste schaatsen

Zoek je ijshockeyschaatsen, noren, kunstrijschaatsen, klapschaatsen, glij-ijzers of andere schaatsen? Hieronder vind je de beste schaatsen van iedere soort. Met informatie over al die verschillende soorten schaatsen.
Beste schaatsen test

Beste elektrische dartbord

Darten zonder te hoeven tellen, dat is het grote voordeel van een elektrisch dartbord. Kijk hier voor het beste dartbord.
Beste elektrische dartbord test

Beste reddingsvest

Voor veilige watersport is een goed reddingsvest noodzakelijk. Hier de beste reddingsvesten uit de test.
Beste reddingsvest test

Beste waterschoenen

Ook veilig bij watersport zijn goede waterschoenen. Deze kunnen nare blessures aan de voetzolen voorkomen.
Beste waterschoenen test


Test beste sportartikelen, sportkleding, sport accessoires


Onderwerp:
Hier boven vind je alle testen met betrekking tot sport,sportartikelen, sportkleding en sportaccessoires verzameld. Van de beste sportschoenen en beste sportkleding uit de test, tot de beste fitness apparaten, de beste wandelschoenen, de beste schaatsen, de beste sporthorloges en veel meer. En dat alles voor heel uiteenlopende sporten zoals voetbal, hockey, wandelen, darten, zwemmen, hardlopen, wintersport en veel meer. Al het beste uit de test op het gebied van sport.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.