Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste thermo ondergoed (thermisch ondergoed)

Aanbiedingen van thermisch ondergoed. Thermo ondergoed is onderkleding die er voor zorgt dat je het heerlijk warm hebt, ook als het heel koud is. 

Thermo ondergoed Craft

Thermo ondergoed wordt vooral gedragen op wintersport en buiten in Nederland als het vriest. Maar themisch ondergoed wordt ook steeds vaker in huis gedragen zodat je verwarming wat lager (of uit) kan.

Onder thermo ondergoed verstaan we alles dat als onderkleding gedragen wordt. Dus een thermisch hemd of thermisch shirt voor onder je wintertrui en een thermobroek voor onder een jeans of andere broek, maar ook een thermoset bestaande uit zowel een thermo shirt of thermo broek (eventueel uit één stuk).

Het beste thermo ondergoed

Al dit beste thermo ondergoed vind je hier onder bij de beste thermokleding. Alle thermo kleding met de hoogste waardering. Naast het thermisch ondergoed vind je er ook andere thermische kleding zoals themo sokken en thermo kousen.


Wat is goed thermisch ondergoed?

Thermo ondergoed is onderkleding die je lichaam op temperatuur houdt. Thermisch ondergoed houdt je lichaam warm als het koud is, maar het voorkomt ook dat je lichaam veel te warm wordt. Thermo ondergoed kan namelijk heel goed vocht (zweet) afvoeren, zodat je droog blijft bij een inspanning. Daarom dragen sporters vaak thermo ondergoed.

Odlo thermo ondergoed dames

Odlo thermo ondergoed dames
Thermo ondergoed kan van synthetisch materiaal gemaakt zijn, maar ook van wol met goede vochtafdrijvende en isolerende eigenschappen, zoals merino wol. In alle gevallen betreft het bij goed thermo ondergoed een materiaal dat de lucht tussen huid en de thermische kleding goed op temepratuur kan houden.

Er is daarbij wel een verschil tussen dik thermo ondergoed en dun thermo ondergoed. Dik thermisch ondergoed is vooral goed in je lichaam warm maken (hoe dikker, hoe warmer), maar dun thermisch ondergoed is beter in staat om transpiratie vocht af te voeren, vooral als het thermo ondergoed nauw aangesloten is.

Wil je het warm hebben bij een lage inspanning? Dan is dik thermo ondergoed het beste thermische ondergoed. Ga je skiën, hardlopen of op een andere manier sporten of je lichaam inspannen, dat is dun thermisch ondergoed het beste thermo ondergoed.


Heatkeeper thermo ondergoed heren

Heatkeeper thermo ondergoed heren


Thermo ondergoed is de beste thermokleding

De eigenschappen van thermokleding komen alleen tot hun recht als je de thermische kleding direct op je huid draagt. Goede themo kleding is dus altijd thermisch ondergoed. Een laag er tussen voorkomt immers dat het thermo ondergoed de transpiratie afvoert en ook de isolerende werking van thermo ondergoed wordt dan teniet gedaan.

Thermo ondergoed dames en heren

Hoewel het gebruik van thermo ondergoed uitsluitend functioneel is er toch verschil tussen thermo ondergoed voor dames en thermo ondergoed voor heren. De vorm en maten van thermo ondergoed voor vrouwen zijn beter op het dames lichaam afgestemd.

Het is bij thermo ondergoed namelijk belangrijk dat de thermokleding nauw op het lichaam aansluit, want anders profiteer je niet volledig van de eigenschappen van thermo ondergoed.


Thermohemd dames Nomad

Themohemd (thermo ondergoed dames) Nomad


Beste thermo ondergoed merken

Er zijn veel merken die thermisch ondergoed maken. Het beste thermo ondergoed komt van gespecialiseerde fabrikanten en fabrikanten van sportkleding als wielerkleding of wintersportkleding.

Craft, Odlo, Silverskin, Canterbury en Löffler staan bekend om hun goede synthetische thermo ondergoed. Liever thermo ondergoed van wol? Goed wollen thermo ondergoed wordt gemaakt door o.a. Icebreaker, Devold, Bula, Nomad en Woolpower.

Aanbiedingen van al dit beste thermo ondergoed vind je in het thermisch ondergoed aanbieding overzicht bovenaan. Daar vind je naast thermo shirs en thermo broeken ook thermo sokken om je voeten warm te houden.

Zie ook:

Foto bovenaan: Craft thermo ondergoed dames


Onderwerp:
De beste themokleding is thermisch ondergoed. Thermische kleding hoor je namelijk op je huid te dragen. Hier boven vind je aanbiedingen van al dit beste thermo ondergoed en kun je deze thermische onderkleding goedkoop kopen. 

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ik draag in de winter altijd thermisch ondergoed. Ook in huis. Met thermisch ondergoed en thermische sokken aan kan de verwarming overdag uit blijven en dat scheelt me heel veel energiekosten. De kosten voor de thermische kleding zijn dan snel terug verdiend.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.