Beste thermokleding

Goede thermokleding zorgt er voor dat je lekker warm blijft, maar goede thermo kleding voorkomt ook transpireren. Hier de beste thermokleding.

Beste thermokleding vrouw

Thermokleding  is er voor dames, heren, meisjes en jongens. En thermo kleding komt in verschillende vormen voor. Als thermo shirt, thermo broek, thermo legging, maar ook als thermo sokken. 

Maar goede thermokleding is altijd thermo ondergoed. De voordelen van thermokleding komen namelijk het best tot hun recht als deze kleding direct op de huid wordt gedragen. Ook is het belangrijk dat thermokleding goed op het lichaam aansluit.

De beste thermokleding

Hieronder vind je alle beste thermokleding. Al deze beste thermo kleding heeft de maximale waardering van 5 sterren gekregen.Het voordeel van goede thermokleding

Thermokleding heeft drie grote voordelen ten opzichte van gewone onderkleding. Thermokleding is aangenaam warm, thermo kleding houdt deze warmte goed vast en thermische kleding voert transpiratievocht perfect af. 

Het is daarbij wel belangrijk dat de thermokleding goed aansluit. De thermische stof zorgt ervoor dat de warmte tussen de stof en de huid perfect op temperatuur blijft. Hoe dikker de thermokleding hoe warmer, maar voor de afvoer van transpiratievocht is dunne thermokleding beter.

Ga je sporten met de thermokleding dan is dunne thermische kleding de beste thermokleding. Als je bijvoorbeeld in de kou gaat skiƫn of hardlopen warmt je lichaam de thermische kleding op. Je wordt vanzelf warm, en als je gaat zweten voert de wat dunnere stof de transpiratie makkelijk af. Dit voorkomt dat je het van het vocht koud krijgt.

Gebruik je de thermokleding om in huis of buiten warm te worden of warm te blijven zonder dat je grote lichamelijke inspanningen verricht? Dan is dikke thermokleding goede thermokleding. 

Thermokleding wol of synthetisch?

Thermokleding kan gemaakt zijn van wol of van een synthetische stof. Wollen thermokleding moet wel gemaakt zijn va een soort wol dat over de juiste eigenschappen beschikt. Vaak wordt hier meridowol (wol van het merido schaap) voor gebruikt. 

Fabrikanten als Woolpower, Nomad, Icebreaker, Bula en Devold maken goede wollen thermokleding.

Maar veel andere goede thermokleding gebruiken synthetische stoffen, en deze kunstmatige stoffen hebben dezelfde goede eigenschappen gekregen. Je kan dus niet zeggen dat thermokleding van wol beter is dan synthetische thermokleding, en omgekeerd. 

Goede synthetische thermo kleding wordt onder andere gemaakt door Idlo, Craft, Silverskin, Loffler en Canterbury.

Bij de bovenstaande thermokleding aanbiedingen kun je je beste thermokleding zowel op materiaal als op merk selecteren.


Craft thermokleding dames

Craft thermokleding dames

Thermokleding dames en thermokleding heren

Wat bij het kiezen van de beste thermokleding wel heel belangrijk is, dat is een goede pasvorm. We schreven al dat de thermokleding goed op het lichaam moet aansluiten. Kies daarom voor de juiste maat thermo kleding, 

Dit is ook de reden dat er speciale thermokleding dames en thermokleding heren is. De bouw van de gemiddelde vrouw is immers anders da die van de gemiddelde man. Hoewel per heer of dame natuurlijk kan verschillen. Maar de beste thermokleding dames is gebaseerd op meer vrouwelijke vormen dan thermokleding heren.

En zo is er ook thermokleding voor een kind (jongen of meisje). In het thermokleding aanbieding overzicht kun je bij het zoeken naar je beste thermokleding opgeven of je thermokleding voor een dame, heer, meisje of jongen zoekt.

Alle goede thermokleding vind je bij de aanbiedingen van beste thermokleding bovenaan.

Zie ook:

Onderwerp:
Wordt warm en blijf warm met goede thermokleding. Hier vind je alle beste thermokleding. Thermo kleding om in te sporten of om in de winter warm te blijven. Buiten of in huis. Met aanbiedingen om alle beste thermokleding goedkoop te kopen.

Een reactie posten

2 Reacties

  1. Ik ben dol op wandelen maar heb een hekel aan kou. Als het echt koud is kleed ik me helemaal in thermokleding (shirt, broek, sokken). Muts op en lekker vele kilometers wandelen zonder dat je het koud krijgt. Het voordeel van goede thermokleding is dat het ook niet te warm wordt als je warmgelopen bent.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bertram van Geel17 maart 2024 om 19:18

    Ik werk buiten en ben daarbij niet altijd in beweging. Dan heb je het snel koud in de winter en de andere koude dagen van het jaar. Als het koud is draag ik altijd thermokleding onder mijn werkkleding. Vooral als er een gure wind staat is het erg plezierig. Met goede thermokleding heb je het niet snel te warm als je veel beweegt of als het toch wat warmer weer is, dus ik draag een groot deel van het jaar thermo onderkleding.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.