Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste thermostaatkraan

 

De beste thermostaatkranen voor douche of bad. Met deze mengkranen heb je altijd een perfecte temperatuur. Plus thermostaatkraan aanbiedingen. 


Thermostaatkraan Grohe


Een thermostaatkraan is een douchekraan of badkraan waarbij je met één knop of hendel de watertemperatuur kunt instellen. De volgende keer dat  je in bad of onder de douche gaat heb je nog steeds deze voor jou beste temperatuur.

Dit zijn de beste thermostaatkranen.

Hieronder vind je de beste thermostaatkranen. Al deze douchekranen en badkranen met thermostaat hebben de maximale waardering van 5 sterren gekregen. 


Bij de thermostaatkraan aanbiedingen vind je meer dan 4.000 thermostaatkranen (!) met al hun gegevens, prijzen, gebruikerservaringen e.d.. Door je wensen aan te vinken selecteer je uit dit enorme aanbod makkelijk de voor jou beste thermostaatkraan.

Hieronder vind je informatie over goede thermostaat kranen.


Grohe thermostaatkraan bad en douche

Grohe thermostaatkraan bad en douche

1. Grohe thermostaatkraan

Grohe is toonaangevend in deze douchekranen en badkranen. Een Grohe thermostaatkraan geldt als beste thermostaatkraan. Grohe thermostaatkranen zijn dan ook de meest verkochte thermostaatkranen voor in de badkamer.

Een Grohe thermostaatkraan koop je als losse badkamerkraan of in combinatie met een handdouche en / of regendouche. Ook heb je de keuze tussen een Grohe thermostaatkraan bad met een kraan (baduitloop) en een thermostaatkraan douche (met een aansluiting voor de doucheslang). 

De meeste Grohe thermostaatkranen zijn een opbouw thermostaatkraan. Deze zijn makkelijk zelf te monteren. Daarnaast zijn er ook Grohe inbouw thermostaatkranen die in de badkamerwand wordt ingebouwd. Dat staat mooier en geeft meer ruimte omdat er vrijwel niets uit de muur steekt, maar is ook een stuk moeilijker te plaatsen.

Grohe thermostaatkraan douche plateau

Grohe thermostaatkraan douche in plateau vorm


Voor opbouw heb je de Grohe Grohtherm serie, met thermostaatkranen in vele designs. Je kunt kiezen voor ronde vormen (Grohe Grohterm 800, Grohterm 1000, Grohterm 2000, Grohterm 3000) of voor de rechte vormen van de Grohe Grohterm Cube. Als inbouw thermostaatkranen zijn er de Grohe Smartbox en Grohe Smartcontrol.

Als je een thermostatische badkraan of thermostatische douchekraan zoekt is een Grohe thermostaatkraan altijd een goede en veilige keuze.

Kijk bij de bovenstaande thermostaatkraan aanbiedingen voor alle Grohe thermostaatkranen.

2. Hansgrohe thermostaatkraan

Hoewel de link tussen Grohe en Hansgrohe heel groot is (Grohe is opgericht door de zoon van Hans Grohe, en dat is de oprichter van Hansgrohe) is er een groot verschil tussen Grohe en Hansgrohe, het zijn twee verschillende fabrikanten met een verschillend assortiment.

Wel zijn beide merken groot in thermostaatkranen. En als Grohe de beste thermostaatkraan fabrikant is, dan is Hansgrohe de op één na beste (als zullen ze daar bij Hans anders over denken).

Hoe dan ook, Hansgrohe maakt heel goede thermostaatkranen voor douche en bad. De keuze uit inbouw thermostaat kranen is bij Hansgrohe zelfs groter, met de Hansgrohe ShowerSelect, de Hansgrohe Rainselect en de Hansgrohe Ecostat inbouw thermostaten in vele designs.

Hansgrohe thermostaatkraan inbouw

Hansgrohe thermostaatkraan inbouw


Als opbouw badthermostaat of opbouw douchethermostaat kun je kiezen uit de vele modellen uit de Hansgrohe Ecostat Comfort, Hansgrohe Ecostat Select en Hansgrohe ShowerTablet Select series.

Ook al deze goede thermostaatkranen voor in de badkamer kun je vinden bij de bovengenoemde thermostaatkraan aanbiedingen.

3. Andere thermostaatkraan merken

Op behoorlijke afstand van de marktleiders Grohe en Hansgrohe komt er een hele reeks andere merken die thermostaatkranen leveren die over het algemeen goedkoper zijn dan de thermostatische kranen van Grohe en Hansgrohe, maar ook minder van kwaliteit zijn.

Voor een goede goedkopere thermostaatkraan kun je onder andere terecht bij Plieger, Schütte, Isisave, Viking Choice, Aquavive, Sanifun, Saqu, Wiesbaden en vele andere kleine thermostaatkraan fabrikanten. 

Kijk voor een goede goedkope thermostaatkraan van deze (en andere) merken bij de bovenstaande thermostaatkraan aanbiedingen.

Zie ook:


Foto bovenaan: Grohe thermostaatkraan


Onderwerp:
Hier kijken we naar de beste thermostaatkranen. De Grohe thermostaatkraan geldt als beste thermostaatkraan, op de voet gevolgd door Hansgrohe thermostaatkranen. De thermostaatkraan heb je als thermostaatkraan douche en als thermostaatkraan bad (met een kraan / baduitloop). Ook heb de opbouw thermostaatkraan en een inbouw thermostaatkraan, die alleen als bedieningspaneel zichtbaar is.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *