Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste tuingereedschap uit de test

 

Kijk hier voor al het beste tuingereedschap uit de testen. Je vind hier tests van alle soorten tuingereedschap, zowel elektrisch tuingereedschap als handgereedschap.

Beste maaimachine

Hoe wil jij je gazon maaien? Met een elektrische grasmaaier? Of sportief met een handmaaier? Of laat je het liever doen door een robotmaaier. Testen van alle soorten grasmaaier tref je hier aan. Alle soorten grasmaaiers voor alle soorten gazons.
Beste grasmaaiers tests

Beste onkruidbrander

Weg met dat onkruid! Een goede onkruidbrander rekent genadeloos met dat nare onkruid af. Je hebt onkruidbranders op gas en op stroom. In deze tests kun je zien wat de beste onkruidbranders zijn.
Beste onkruidbranders test

Beste hogedrukreiniger

Maak de straat, auto, terras, tuinmeubelen en andere voorwerpen grondig schoon met een goede hogedrukreiniger. Wat is een goede hogedrukreiniger? Hier vind je de beste hogedrukreinigers uit de test.
Beste hogedrukreinigers test

Beste heggenschaar

Ook heggenscharen worden regelmatig getest. De beste heggenscharen uit vergelijkende testen kun je hier vinden. Het betreft zowel elektrische heggenscharen (met en zonder accu) als handmatige heggenscharen.
Beste heggenscharen test

Beste snoeischaar

Met welke snoeischaar kun je het best snoeien? Hier vind je testen van snoeischaren. Zowel handmatige schoeischaren als elektrische snoeischaren.
Beste snoeisscharen test

Beste takkenschaar

Voor hoge en dikke takken is een takkenschaar beter geschikt. Hier de beste takkenscharen uit de test.
Beste takkenscharen test

Beste takkenzaag

De takkenzaag (snoeizaag) is een alternatief voor de takkenschaar en de snoeischaar. Niet kniopen maar zagen. Vooral handig bij dikkere takken.
Beste takkenzaag / beste snoeizaag test

Beste verticuteermachine

Een goed. mooi en gezond gazon moet af en toe geverticuteerd worden. Zo blijft het gazon vitaal en gezond, zonder vilt en andere rommel tussen het gras. Maar natuurlijk moet je dan wel een goede verticuteermachine gebruiken. De beste verticuteermachines vind je via onderstaande tests.
Beste verticuteermachines test

Beste grastrimmer

Het gras wegmaaien waar je er met de grasmaaier niet bij kan? De randen van het gazon netjes maaien? Dat doe je met een goede grastrimmer. Dit zijn de beste grastrimmers uit de test.
Beste grastrimmers test

Beste grasschaar

Heb je wat minder grasrandjes en moeilijke hoekjes te knippen, dan is een grasschaar een goedkoper alternatief voor de grastrimmer. Hierbij kun je kiezen tussen een handmatige grasschaar of een elektrische grasschaar met accu. Van beide vind je hieronder de beste grasschaar uit de test.
Beste grasschaar test

Beste bladblazer

Blaas het blad in de herfst weg met een goede bladblazer. Of zuig deze meteen op met een bladzuiger / bladblazer. Er is veel keuze uit goede bladblazers in diverse capaciteiten. Maar wat zijn de beste bladblazers. In de bladblazer tests kun je dat lezen.
Beste bladblazers test

Beste onkruidborstel

Hierboven hadden we al de onkruidbrander. Maar een onkruidborstel kan ook heel nuttig zijn. Voor het wat zwaardere werk heb je ook elektrische onkruidborstels.
Beste onkruidborstels test

Beste onkruidsteker

Om het onkruid uit een border, gazon of tussen de planten weg te halen kom je er niet met de bovenstaande onkruidbestrijders. Daarvoor heb je een goede onkruidsteker nodig. Deze vind je hier.
Beste onkruidstekers test / Onkruidsteker top 10

Beste hark

Je hebt verschillende soorten harken. Bijvoorbeeld verticuteerharken, bladharken en tuinharken. Testen van alle soorten harken zijn hier onder te vinden.
Beste harken test

Beste bezem

Ook in de kwaliteit van bezems zit veel verschil. Kijk voor de beste bezem bij deze tests.
Beste bezems test

Beste kettingzaag

Een kettingzaag is de zaagmachine voor je tuinklussen, zoals het omzagen van een boom, het snoeien van dikke takken en het zagen van open haard hout. Hier kijken we naar de beste kettingzagen uit de test. Zowel elektrisch als op benzine, telescopisch en met accu. Zeker weten dat de voor jou beste kettingzaag hier tussen staat.
Beste kettingzaag test

Beste schoffel

Schoffel het onkruid uit de border weg met een goede onkruidschoffel. Bovendien wordt de grond door het schoffelen omgewoeld waardoor voedingsstoffen en water beter opgenomen worden. Hieronder de beste schoffel en de beste koop uit de test.
Beste schoffel test

Beste bijl

Voor het kloven van haardhout, maar ook voor het kappen van bomen en takken in de tuin is een bijl handig gereedschap om te hebben. Kijk hier voor beste bijlen uit de test.
Beste bijl test

Beste graskantensnijder

De randen van je gazon kun je optimaal bijwerken met een graskantensnijder, graskantensteker of graskantenmaaier. De beste van elk van dit tuingereedschap kun je hier vinden.
Beste graskantensteker, graskantensnijder en graskantenmaaier

Beste tuinhandschoenen

Ook de tuinhandschoenen rekenen we tot het tuingereedschap. Goede tuinhandschoenen zijn immers onmisbaar bij het tuinieren. Hieronder vind je de beste tuinhandschoenen voor al je werkzaamheden in de tuin.


Zie ook: Meer beste tuin tests


Beste tuingereedschap test


Onderwerp:
Op deze pagina vind je al het beste tuingereedschap uit de test. Zowel elektrisch tuingereedschap als handgereedschap voor de tuin. Je vindt er onder andere de beste grasmaaier, de beste onkruidbrander, de beste hogedrukreiniger, de beste heggenschaar en de beste kettingzaag uit de test, maar ook de beste bezem, snoeischaar, hark en ander groot en klein tuingereedschap.Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.