Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Het beste voor vakantie en reizen

 

Hier hebben we informatie over de beste benodigdheden voor je vakantie en je reizen. Bijvoorbeeld de beste tenten, koffers en slaapzakken. Maar ook de beste zaklamp, de beste koelbox, het beste kooktoestel en meer. Deze testen zijn uitgevoerd door onder andere de ANWB, de Consumentenbond, reis-magazines en andere specialisten.

Beste koffers

Kijk hier voor de beste koffers uit de test. Het betreft alle soorten koffers en reistassen, groot en klein en van verschillende materialen.
Beste koffers test

Beste tenten

Ook de tenten zijn getest, van grote familietenten tot kleine tentjes voor trekkers. Hier vind je alle beste tenten uit deze tests.
Beste tenten test

Beste slaapzakken

Een goede slaapzak is belangrijk als je gaat kamperen of logeren. Hier alle beste slaapzakken uit de test.
Beste slaapzakken test

Beste koelbox

Nog zo'n handig hulpmiddel voor je vakantie of dagje uit is de koelbox. Je hebt eenvoudige koelboxen, maar ook koelboxen die in de auto tevens als koelkastje dienst kunnen doen. Ook zijn er goede koelboxen die je op de camping als koelkast kunt inzetten. Je hebt ze zelfs die je als vriezer kunt gebruiken! Hier vind je alle goede koelboxen uit de test.
Beste koelbox tests

Beste backpack rugzak

Testen van rugzakken speciaal voor backpackers. De beste backpack rugzakken die veel ruimte bieden maar ook heel licht en praktisch zijn.
Beste backpacks test 

Beste kooktoestel camping

Koken op de camping gaat het beste met een goed kooktoestel op gas. Kijk hier voor de beste kooktoestellen voor op de camping.
Beste camping kooktoestellen

Beste campingtoilet

Veel mensen hebben op de camping graag een eigen toilet. Hier vind je de beste campingtoilet, het beste draagbaar chemisch toilet en de beste toiletemmer.
Beste camping toilet

Beste campingdouche / buitendouche

Met een buitendouche / campingdouche kun je buiten lekker douchen. In je tuin, maar ook op de camping. Hier de beste campingdouches / buitendouches waarvoor geen wateraansluiting in de buurt aanwezig hoeft te zijn.
Beste campingdouche

Beste campinglamp

Verlicht je tent met een goede campinglamp. Hier de beste campinglampen uit de test. Deze campinglampen kun je in de tent ophangen.
Beste campinglampen

Beste zaklamp

Liever een lamp om mee te nemen, bijvoorbeeld 's nachts naar het toiletgebouw. Hier de beste zaklampen uit de test.
Beste zaklampen test

Beste ligmat

Kijk hier voor de beste ligmatjes om goed te slapen in je tent.
Beste ligmatten

Beste luchtbed

Liever een luchtbed? Kijk hier voor comfortabele luchtbedden die toch makkelijk zijn om mee te nemen.
Beste luchtbedden tests

Beste elektrische luchtpomp

Het opblazen van je luchtbed, maar ook van een opblaasboot, opblaaszwembad of opblaasbaar speelgoed gaat het meest makkelijk met een elektrische luchtpomp. Deze luchtpompen heb je met en zonder accu. Het laatste is natuurlijk het meest handig op vakantie omdat je dan niet van een stopcontact afhankelijk bent. Kijk hier voor de beste elektrische luchtpomp.
Beste elektrische luchtpompen test

Beste campingstoel

Comfortabel zitten op de camping of bij outdoor activiteiten? Dat kan met een goede campingstoel. We hebben hier de testen van heel verschillende campingstoelen. Van comfortabele campingstoelen zoals relaxstoelen en standenstoelen, maar ook van de beste klapstoelen de beste vouwstoelen die je makkelijk kunt meenemen.
Test beste campingstoelen

Beste windscherm

In de luwte van een windscherm kun je eerder buiten zitten op de camping en op het strand heb je minder last van de wind. Kijk hier voor de beste windschermen en de beste strandtent.
Beste windschermen test

Beste fietsendrager

Fietsen mee op vakantie? Of de fiets op de auto zetten voor een leuke fietstocht elders? Hier vind je alle testen van fietsendragers. De beste fietsendragers uit testen van onder andere de ANWB en de Consumentenbond.
Beste fietsendragers uit de test

Beste dakkoffer

Ook geweldig voor op vakantie is de dakkoffer. Een goede dakkoffer geeft je heel veel meer bagageruimte in de auto. Hier de best geteste dakkoffers, trekhaakboxen en skiboxen.
Beste dakkoffers uit de test

Beste wandelschoenen en beste bergschoenen

Belangrijk voor een wandelvakantie of een vakantie / reis waar veel gelopen wordt zijn goede wandelschoenen, of in het geval van bergwandelingen, bergschoenen. Hier de beste wandelschoenen en bergschoenen uit de test

Beste fotoboek

Een mooi fotoboek is vaak de beste herinnering aan een leuke vakantie. Foto's plakken doe je niet meer in een vakantiealbum, je stelt digitaal je mooiste vakantieboek samen en laat deze professioneel afdrukken. Bij de beste fotoboek test zie je bij welke fotoboek leverancier je de mooiste fotoboeken krijgt.

Beste opblaas boten

Een opblaasboot is een relatief goedkope vorm van watersport. Zelfs met een buitenboord motor. Kijk maar bij de onderstaande beste goedkope opblaasboten uit de test. Ook vind je hier de beste opblaas kajak uit de test en de best geteste sup boards.

Beste camping wasmachine

Wil je tijdens de vakantie / het kamperen een wasje kunnen draaien? Er zijn kleine camping wasmachines die kunnen wassen en centrifugeren. Deze zijn klein genoeg voor in een caravan, tent of camper. Zo kun je tijdens de vakantie op de camping een wasje draaien.
Test beste camping wasmachine


beste vakantie test


Onderwerp:
Hier boven vind je een heleboel testen met betrekking tot vakantie en reizen. Van de beste koffers uit de test en de beste tenten uit de test, tot de beste dakkoffer, de beste wandelschoenen, de beste fietsendrager en veel meer. Al het beste voor vakanties en reizen.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.