Beste vershoudbakjes / diepvriesbakjes

De beste verhoudbakjes en diepvriesbakjes, ook wel Tupperware bakjes, genoemd naar de meest bekende fabrikant van bewaarbakjes voor voedsel.

Vershoud bakjes diepvries Mepal

Vershoud bakjes diepvries Mepal

Het is zonde om restjes eten weg te gooien. Met een goed verhoudbakje / diepvriesbakje kun je het voedsel in de vriezer bewaren om het later alsnog op te eten.

Zo ga je verspilling tegen, je bespaart geld, en bovendien is het makkelijk om de restjes eten weer op re warmen in plaats van te koken.

De beste verhoudbakjes

Een goede reden om te kijken wat de beste diepvriesbakjes en andere beste verhoudbakjes zijn. Hieronder vind je al deze bewaarbakjes die een hoge score (5 sterren) hebben gekregen.


Lock & Lock vershoudbakjes vriezer

Lock & Lock vershoudbakjes vriezer

Tupperware bakjes

Deze vershoud bakjes, geschikt voor de vriezer, kom je onder verschillende namen tegen. De term vershoudbakje en diepvriesbakje noemden we al. Andere benamingen zijn Tupperware bakje, meal prep bakje, magnetron bakje, vershouddoos en meer. Maar in principe komt het op hetzelfde neer, een plastic bewaardoosje met deksel waarin je voedsel kunt invriezen en in de vriezer kunt bewaren.

De benaming Tupperware bakje komt van de meest bekende fabrikant van deze diepvriesbakken. Tupperware werd bekend als uitvinder van de luchtdichte kunststof bewaarbakjes (door Earl Tupper in 1946) en door de Tupperware parties (een feestjes waarin een huisvrouw haar vriendinnen voor een beloning Tupperware bakjes probeerde aan te smeren). Deze Tupperware feestjes waren in het verleden erg beroemd en erg populair.

Tegenwoordig is Tupperware nog maar één van de fabrikanten van deze kunststof luchtdichte voedsel bewaardozen. En lang niet meer de grootste. Bij de bovenstaande beste vershoudbakjes kom je vooral de diepvriesbakjes van Mepal, Tefal, Stosh, VMCA, Fitcrafters, Lock&Lock, OXO, Joseph Joseph en Curver tegen, maar ook van andere fabrikanten van goede verhoudbakjes voor de diepvries of koelkast.


Tupperware bakjes diepvries
Tupperware bakjes diepvries

Magnetron bakjes

Een andere benaming die aan de plastic bakjes wordt gegeven is magnetron bakje. Maar pas hiermee op. Niet ieder bewaarbakje is magnetron bestendig en niet ieder diepvriesbakje verdient dus de naam magnetron bakje.

In het aanbieding overzicht van de beste vershoudbakjes kun je aangeven dat je diepvriesbakje magnetron bestendig moet zijn. Je ziet dan alleen de voor jou geschikte vershoudbakken,

Je kan bij deze vershoudbakjes aanbiedingen tevens aangeven dat de bakjes vaatwasser bestendig moeten zijn.

Stosh bewaarbakjes diepvries

Stosh bewaarbakjes diepvries (set)

Vershoudbakje set

Meestal koop je deze diepvriesbakjes in een set vershoudbakjes van verschillende groottes. Je kan dan altijd een vershoudbakje gebruiken in de meest ideale maat voor hetgeen je wilt bewaren. De ruimte in de vriezer is immers "duur". Je wil een zo klein mogelijk bewaarbakje gebruiken. 

Maar het miet natuurlijk wel passen. Daarom is het kopen van een set vershoudbakjes van verschillende maten erg handig. Vaak zijn deze vershoudbakjes ook makkelijk ongebruikt in de kast te bewaren omdat je ze in elkaar kunt zetten.

Alle beste vershoudbakjes geschikt voor in de vriezer vind je bij de bovenstaande vershoudbakjes aanbiedingen. Al deze diepvriesbakjes hebben een 5 sterren waardering.

Zie ook:
Onderwerp:
Met een voor de vriezer geschikt vershoudbakje kun je je restjes eten probleemloos bewaren in de diepvriezer of koelkast. Hier vind je al deze beste vershoudbakjes / beste diepvriesbakjes. Vaak koop je deze bewaarbakjes voor eten in een set zodat je altijd een goed vershoudbakje / diepvriesbakje in de juiste maat hebt. Hierboven alle verhoudbakjes aanbiedingen en aanbiedingen van diepvriesbakje sets.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ik had een heleboel vershoudbakjes, Vaak in onhandige vormen en maten, en soms was het deksel kwijt. Of ik had alleen het deksel van het vershoudbakje nog. Ik heb al die vershoudbakken in 1 keer weggekieperd en een set van 10 vershoudbakjes / diepvriesbakjes van Stosh gekocht. 5 bakjes van 1050 ml en 5 bakjes van 350 ml. Dat zijn prima maten, beter dan die incourante maten die ik vroeger had. We gebruiken ze als diepvriesbakje, voor restjes in de koelkast en als lunchdoos. Het zijn sterke goed sluitende doosjes en het vershoudbakje kan met eten en al in de magnetron.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.