Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Test producten verzorging en gezondheid

Het beste voor de gezondheid en voor verzorging uit de test. Al het beste voor persoonlijke verzorging, uiterlijke verzorging en de gezondheid vind je hier verzameld.

Beste test gezondheid en verzorging

Hier kijken we naar de beste apparaten en middelen voor verzorging en gezondheid. Dit is een heel uitgebreide categorie testen met alles voor haarverzorging (van de beste shampoo tot de beste föhn), ontharen (zoals scheerapparaten), mondverzorging (bijvoorbeeld tandenborstels en tandpasta), maar ook daglichtlampen, koortsthermometers, weegschalen, bloeddrukmeters en heel veel meer. Kijk hieronder voor alle testen.

Kies hieronder voor de test van het verzorgingsproduct of gezondheidsproduct van je keuze.

Beste haarverzorging producten

We beginnen met alles voor de verzorging van je haar en kapsel.

Bij de haarverzorging testen vind je alle tests met betrekking tot bijvoorbeeld de beste krultang, föhn en stijltang, maar bijvoorbeeld ook de beste haarverf, shampoo, haargel en luizenkam. 

Kijk hier onder voor alle testen met betrekking tot de verzorging van je haar en de gezondheid van  je haar en hoofdhuid.


Ontharen

Min of meer de tegenovergestelde rubriek zijn de verzamelde testen met betrekking tot ontharen. Onder deze verzorgingsproducten vind je onder andere de beste scheerapparatuur zoals de beste scheerapparaten en ladyshaves, maar ook de beste epilatoren, tondeuses, bodygroomers, IPL apparaten en scheermesjes uit de test.

De test van al deze verzorgingsapparaten voor scheren, trimmen, epileren en andere manieren van ontharen vind je hier onder.


Beste mondverzorging producten

In deze categorie is elke test met betrekking tot de verzorging van de mond te vinden. Denk bij de verzorging van de mond aan de beste tandenborstels, tandpasta en waterflossers uit de test, maar ook de beste lippenbalsem. 

Ook alle testen met betrekking tot de verzorging van het gebit en een gezond gebit vallen dus onder de mondverzorging test.


Beste gezichtsverzorging producten

Alle testen met betrekking tot de producten voor een gezond en verzorgd gezicht. In de categorie gezichtsverzorging vallen onder andere de test van de beste dagcrème en de test van de beste nachtcrème. Maar ook de test van de beste aftershave, gezichtsborstel en gezichtsbruiner valt onder de verzorging van je gezicht.


Beste huidverzorging producten

Nog een brede categorie testen voor gezondheid en verzorging is de huisverzorging. Onder de verzorging van de huid vallen onder andere de tests van bodylotion, gezichtscrème, zonnebrandmiddelen en meer smeersels voor je huid. Maar ook de beste gezichtssauna uit de test kom je bij de huidverzorging test tegen.


Beste daglichtlampen

Een meer specifieke test is die van de lichttherapie lampen. Een daglichtlamp voor lichttherapie is een uitstekend elektrisch apparaat om depressie of neerslachtigheid in de herfst en winter tegen te gaan. Je hoeft alleen maar dagelijks een heel korte tijd een lamp op je gezicht te richten.

Deze gezondheidslamp is meermalen getest. Kijk hier onder voor de beste lichttherapie uit de test.


Beste deodorant en anti-transpirant

Een heel ander verzorgingsproduct is de deodorant of de anti-transpirant. Een product voor verzorging die iedereen wel eens gebruikt en een product voor lichamelijke verzorging dat heel regelmatig wordt getest.

Ruik de hele dag fris met een goede deodorant of goede anti transpirant. Hier de beste verzorging uit de test. Voor dames en heren.


Lekkerste geuren

Nu we het toch over verzorgingsartikelen hebben die lekker ruiken, lekker ruiken kan ook via een parfum of eau de toilette. Veel aan deze verzorgingsproducten is persoonlijk, maar dat neemt niet weg dat je zowel goede als slechte parfums hebt.Hier de beste, lekkerste en meest populaire geuren uit de test.


Beste contactlenzen

Weer een heel ander product voor gezondheid en verzorging. Ook contactlenzen worden veelvuldig getest, bijvoorbeeld op draagcomfort en andere eigenschappen. Kijk hier voor alle beste lenzen in diverse soorten zoals de beste daglenzen, de beste maandlenzen enz.


Beste zonnebrillen

Is de zonnebril een product voor gezondheid en verzorging? Ja, dat vinden we wel. Een goede zonnebril beschermt immers je ogen tegen zon, en is dus goed voor de gezondheid van je ogen.

De kwaliteit van zonnebrillen verschilt nogal. Hier kun je de beste zonnebrillen uit meerdere testen vinden. Zonnebrillen die naast mooi ook gezond zijn.

Beste leesbrillen

Hetzelfde geldt voor de leesbril. Ook de ene leesbril is beter dan de andere, en de ene leesbril is gezonder voor je dan de andere. Niet alleen voor je ogen, maar ook tegen hoofdpijn.

Naast testen van de beste leesbrillen vind je er ook testen van combinaties van een leesbril en zonnebril.


Beste computerbril

Een computerbril (of beeldschermbril, of blauw licht bril) is een bril die er voor zorgt dat het blauwe licht van een beeldscherm je ogen niet bereikt. Een computerbril is dus een heel ander soort bril dan een leesbril.

De computerbril is echt een bril die belangrijk is voor een goede gezondheid. Het blauwe licht van een beeldscherm, laptop of smartphone veroorzaakt namelijk vermoeide ogen en slapeloosheid. Een computerbril voorkomt deze klachten. Je hebt deze voor je gezondheid belangrijke brillen op sterkte en zonder sterkte.


Beste weegschaal

Producten voor gezondheid en verzorging zijn heel divers. Ook de weegschaal valt hier onder. 

Aan een goede personenweegschaal is tegenwoordig veel meer af te lezen dan alleen het gewicht. Moderne digitale weegschalen geven je veel informatie over je gezondheid. Sommige personenweegschalen geven je zelfs een complete lichaamsanalyse. 

Hier vind je zowel de beste eenvoudige personenweegschalen uit de test als de beste weegschalen die een complete lichaamsanalyse over je gezondheid geven.


Beste koortsthermometer

Een belangrijk product voor de gezondheid is de lichaamsthermometer.  Op de metingen van een koortsthermometer moet je kunnen vertrouwen. Daarom hier de beste thermometers uit de test.


Beste bloeddrukmeter

Wat voor de thermometer geldt, dat geldt ook voor de bloeddrukmeter. Ook aan een onbetrouwbare bloeddrukmeter heb je niets. En een goede bloeddruk is heel belangrijk voor je gezondheid.

Gelukkig worden bloeddrukmeters goed getest door de Hartstichting en krijgen slechte bloeddrukmeters geen goedkeuringslabel. Hier de beste bloeddrukmeters uit de tests en de door de Hartstichting goedgekeurde bloeddrukmeters.

Beste EHBO koffer / EHBO kit / Verbanddoos

EHBO (Eerste Hulp Bij Ongelukken) is helaas soms nodig. Op dat moment besef je het belang van een goede EHBO koffer / verbanddoos. In deze doos zit alles om eerste hulp te verlenen, van pleisters, kompressen en verband tot een schaar, een pincet en desinfectiemiddelen. 

Hier vind je de beste EHBO koffers en verbanddozen, voor thuis en onderweg. Een onmisbaar product voor je gezondheid.


Beste apparaat tegen hooikoorts en allergie

Met lichttherapie kun je jezelf beschermen tegen de klachten door hooikoorts, huisstof allergie, huisstofmijt allergie, huisdierharen allergie en andere neus allergieën. Door iedere dag een paar minuten een apparaatje te gebruiken bouw je een beschermlaagje in je neus tegen pollen, stof, haren e.d. op.

Verbeter je gezondheid en voel je beter met een goed hulpmiddel tegen hooikoorts en allergie. 

Beste glucosemeter

Zelfcontrole kan ook op de hoeveelheid suiker in je bloed met een glucosemeter / bloedsuikermeter. Een must voor iedereen met diabetes, maar ook voor andere mensen die af en toe hun bloed willen checken. Een te hoge bloedsuiker of te lage bloedsuiker is namelijk slecht voor je gezondheid.

Hier vind je de beste glucosemeters om zelf thuis te gebruiken.

Beste zonnebrand middelen

Ook een zonnebrand middel is geen product waarbij je concessies moet doen aan de kwaliteit. Een goed beschermend zonnebrandmiddel en een goede after sun is namelijk heel belangrijk voor je gezondheid. 

Daarom hier de beste zonnebrand middelen uit de test.

Beste middelen tegen keelpijn

Keelpijn is zeer vervelend. Of de pijn in de keel is ontstaan door verkoudheid, griep, overbelasting of door een keelontsteking, je wil er snel van af en er zo min mogelijk last van hebben. 

Met goede keelpastilles tegen keelpijn verlicht je de keelpijn en vaak doden ze ook de bacteriën die keelpijn veroorzaken en helpen zo het herstel van je gezondheid. Hier de beste keelpastilles tegen keelpijn uit de test.

Beste middel tegen kriebelhoest en droge hoest

Verwar keelpijn niet met kriebelhoest en droge hoest. Van kriebelhoest is sprake van irritatie in de keel en longen waardoor je continue moet hoesten zonder dat dit iets op lost. 

Het beste middel tegen kriebelhoest en droge hoest onderdrukt deze zinloze hoestprikkel. Je koopt dit beste gezondheidsmiddel tegen kriebelhoest als hoestdrank, hoestsiroop of als tabletten.


Beste middel tegen jeuk eikenprocessierups

De eikenprocessierups wordt een steeds groter probleem in Nederland. Hier de beste middelen uit de test tegen klachten door de eikenprocessierups.


Beste warmtelampen

Een warmtelamp (rode lamp of infraroodlamp) is een goed middel tegen spierpijn, gewrichtspijn, vermoeide spieren en zelfs tegen bepaalde huidklachten. Warmte is een weldaad bij sommige lichamelijke klachten en daarmee heel goed voor het herstel van je gezondheid. 

Hier de beste warmtelampen uit de test.


Beste massage apparaten

Weer een heel ander apparaat voor verzorging en gezondheid is het massage apparaat. De beste massagestoel, de beste apparaten voor een nekmassage, rugmassage of voetmassage..., je vindt ze hier allemaal.


Beste mondmaskers

Helaas tegenwoordig een noodzakelijk kwaad, een goed mondmasker. Hier kijken we naar goede mondkapjes om je gezondheid te beschermen. Dit zijn wel niet medische mondmaskers want medische mondmaskers mogen in Nederland niet vrij verkocht worden om een tekort in de zorg te voorkomen.


Beste beautycase

Nog een populair product voor persoonlijke verzorging, de beatycase. Een beautycase moet mooi zijn, maar ook praktisch in het gebruik en makkelijk zijn om mee te nemen. Dit zijn de beste beautycases uit de test.


Beste nageldroger

Je nagels droog je snel en makkelijk met een goede gespecialiseerde nageldroger. Ideaal voor mooi verzorgde nagels. Dit is de beste nageldroger uit de test.


Beste manicure / pedicure apparaat

Nog een verzorgingsproduct voor de verzorging van je nagels. Met een goed elektrisch pedicure apparaat / elektrische manicure apparaat kun je nagels, handen en voeten zelf verzorgen. 

Het betreft een combinatie van een elektrische nagelvijl en een elektrische nagelfrees. Ideaal voor mooie verzorgde nagels en voor het verwijderen van eelt van voeten en handen voor een gezonde huid. Hieronder de beste manicure / pedicure apparaten uit de test.


Beste vegan nagellak?

Vegan nagellak is nagellak die vrij is van bijvoorbeeld eiwitten en gemalen luizen (als kleurstof). Ook deze nagellak is getest. De beste vegan nagellak uit de test van Kassa vind je hier onder.


Beste rollator

Een goede rollator hoeft niet veel geld te kosten. Kijk hier voor de beste rollators tegen een voordelige prijs.


Beste melatonine tabletten

Melatonine is een stofje in je lichaam dat er voor zorgt dat je slaap krijgt. Melatonine is ook in tabletvorm te koop. Het is een handig natuurlijk middel dat je helpt in slaap te vallen zonder dat je verdoofd wordt, zoals bij een slaappil. Je wordt dus fris weer wakker. En melatonine is veel beter voor je gezondheid dan een slaappil.

Diverse fabrikanten verkopen deze melatonine tabletjes (vaak zuigtabletten) voor volwassenen en kinderen. Hieronder vind je de beste melatonine.


Beste slaapmasker (oogmasker)

Of gebruik een slaapmasker om makkelijk in slaap te komen. Een slaapmasker (ook wel oogmasker of nachtmasker genoemd) zorgt er voor dat het licht wordt buitengesloten zodat je ook als het licht is lekker kunt slapen.


Beste vetpercentage meter

Een gezond lichaam bevat niet te veel vet. Met een goede vetpercentage meter, vetmeter of huidplooimeter meet je nauwkeurig het vetpercentage via de plooien in je lichaam. 

Deze vetpercentage meters zijn er analoog en digitaal. Hieronder vind je de beste van deze huidplooimeters en andere vetmeters.Onderwerp:
Op deze pagina vind je al het beste uit de test verzameld op het gebied van gezondheid en verzorging. Al het beste uit de test voor lichaamsverzorging, haarverzorging, gezichtsverzorging,  mondverzorging, huidverzorging en veel meer. Van het beste scheerapparaat, de beste daglichtlamp of het beste massageapparaat tot de beste contactlenzen, de beste deodorant, en heel veel meer. Kijk boven voor al het beste uit de test voor gezondheid en verzorging.Een reactie posten

0 Reacties