Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Testen verzorging en gezondheid

 

Hier kijken we naar de beste apparaten en middelen voor verzorging en gezondheid. Dit is een heel uitgebreide categorie testen met alles voor haarverzorging (van de beste shampoo tot de beste föhn), ontharen (zoals scheerapparaten), mondverzorging (bijvoorbeeld tandenborstels en tandpasta), maar ook daglichtlampen, koortsthermometers, weegschalen, bloeddrukmeters en heel veel meer. Kijk hieronder voor alle testen.

Alle tests zijn uitgevoerd door deskundige organisaties zoals de Consumentenbond, de Hartstichting, tijdschriften over gezondheid en veel meer.

Beste haarverzorging producten

Bij de haarverzorgingstesten vind je alle tests met betrekking tot bijvoorbeeld de beste krultang, föhn en stijltang, maar bijvoorbeeld ook de beste haarverf, shampoo, haargel en luizenkam. Kijk hier voor alle testen met betrekking tot haarverzorging.
Beste haarverzorging tests

Ontharen

Min of meer de tegenovergestelde rubriek zijn de verzamelde testen met betrekking tot ontharen. Hier vind je onder andere de beste scheerapparatuur zoals de beste scheerapparaten en ladyshaves, maar ook de beste epilatoren, tondeuses, bodygroomers, IPL apparaten en scheermesjes uit de test.
Beste scheerapparatuur en apparaten om te ontharen

Beste mondverzorging producten

In deze categorie zijn alle testen met betrekking tot mondverzorging te vinden. Denk daarbij aan de beste tandenborstels, tandpasta en waterflossers uit de test, maar ook de beste lippenbalsem.
Beste mondverzorging tests

Beste gezichtsverzorging producten

In deze categorie vallen onder andere de beste dagcrèmes en nachtcrèmes uit de test, maar ook de beste aftershave, gezichtsborstel en gezichtsbruiners.
Beste gezichtsverzorging

Beste huidverzorging producten

Onder huidverzorging vallen onder andere de tests van bodylotion, gezichtscreme, zonnebrandmiddelen en meer.
Beste huidverzorging

Beste daglichtlampen (wake up lights)

Een daglichtlamp voor lichttherapie is een uitstekend elektrisch apparaat om depressie of neerslachtigheid in de herfst en winter tegen te gaan. Je hoeft alleen maar dagelijks een heel korte tijd een lamp op je gezicht te richten.
Beste daglichtlampen test

Beste deodorant en anti-transpirant

Ruik de hele dag fris met een goede deodorant of goede anti transpirant. Hier de beste middelen uit de test.
Beste anti transpirant en deodorant test

Lekkerste geuren

Lekker ruiken kan ook via een parfum of eau de toilette. Hier de beste, lekkerste en meest populaire geuren.
De beste geuren

Beste contactlenzen

Contactlenzen worden ook veelvuldig getest, bijvoorbeeld op draagcomfort en andere eigenschappen. Kijk hier voor alle beste lenzen in diverse soorten zoals de beste daglenzen, de beste maandlenzen enz.
Beste lenzen test

Beste zonnebrillen

De kwaliteit van zonnebrillen verschilt nogal. Hier kun je de beste zonnebrillen uit meerdere testen vinden.
Beste zonnebril tests

Beste leesbrillen

Hetzelfde geldt voor de leesbril. Naast testen van de beste leesbrillen vind je er ook testen van combinaties van een leesbril en zonnebril.
Beste leesbrillen test

Beste computerbril

Een computerbril (of beeldschermbril, of blauw licht bril) is een bril die er voor zorgt dat het blauwe licht van een beeldscherm je ogen niet bereikt. Dit blauwe licht veroorzaakt vermoeide ogen en slapeloosheid. Een computerbril voorkomt deze klachten. je hebt deze computerbrillen op sterkte en zonder sterkte.
Beste computerbril test

Beste weegschaal

Aan een goede personenweegschaal is tegenwoordig veel meer af te lezen dan alleen het gewicht. Sommige personenweegschalen geven je zelfs een complete lichaamsanalyse. Hier vind je zowel de beste eenvoudige personenweegschalen als de beste weegschalen die een complete lichaamsanalyse geven.
Beste personenweegschalen test

Beste koortsthermometer

Op de metingen van een koortsthermometer moet je kunnen vertrouwen. Daarom hier de beste thermometers uit de test.
Beste koortsthermometers test

Beste EHBO koffer / EHBO kit / Verbanddoos

EHBO (Eerste Hulp Bij Ongelukken) is helaas soms nodig. Op dat moment besef je het belang van een goede EHBO koffer / verbanddoos. In deze doos zit alles om eerste hulp te verlenen, van pleisters, kompressen en verband tot een schaar, een pincet en desinfectiemiddelen. Hier vind je de beste EHBO koffers en verbanddozen, voor thuis en onderweg.
Beste EHBO koffer test

Beste bloeddrukmeter

Hetzelfde geldt voor de bloeddrukmeter. Ook aan een onbetrouwbare bloeddrukmeter heb je niets. Gelukkig worden bloeddrukmeters goed getest door de Hartstichting en krijgen slechte bloeddrukmeters geen goedkeuringslabel. Hier de beste bloeddrukmeters uit de tests en de door de Hartstichting goedgekeurde bloeddrukmeters.
Beste bloeddrukmeter test

Beste apparaat tegen hooikoorts en allergie

Met lichttherapie kun je jezelf beschermen tegen de klachten door hooikoorts, huisstof allergie, huisstofmijt allergie, huisdierharen allergie en andere neus allergieën. Door iedere dag een paar minuten een apparaatje te gebruiken bouw je een beschermlaagje in je neus tegen pollen, stof, haren e.d. op.
Beste apparaatje tegen hooikoorts en allergie
Meer testen hooikoorts producten

Beste glucosemeter

Zelfcontrole kan ook op de hoeveelheid suiker in je bloed met een glucosemeter / bloedsuikermeter. Een must voor iedereen met diabetes, maar ook voor andere mensen die af en toe hun bloed willen checken. Hier vind je de beste glucosemeters om zelf te gebruiken.
Beste glucosemeters test

Beste zonnebrand middelen

Ook een zonnebrand middel is geen product waarbij je concessies moet doen aan de kwaliteit. Daarom hier de beste zonnebrand middelen uit de test.
Beste zonnebrand middelen

Beste middelen tegen keelpijn

Keelpijn is zeer vervelend. Of de pijn in de keel is ontstaan door verkoudheid, griep, overbelasting of door een keelontsteking, je wil er snel van af en er zo min mogelijk last van hebben. Met goede keelpastilles tegen keelpijn verlicht je de keelpijn en vaak doden ze ook de bacteriën die keelpijn veroorzaken en helpen zo het herstel. Hier de beste keelpastilles tegen keelpijn.
Beste keelpastilles

Beste middel tegen kriebelhoest en droge hoest

Verwar keelpijn niet met kriebelhoest en droge hoest. Van kriebelhoest is sprake van irritatie in de keel en longen waardoor je continue moet hoesten zonder dat dit iets op lost. Het beste middel tegen kriebelhoest en droge hoest onderdrukt deze zinloze hoestprikkel. Je koopt dit beste middel tegen kriebelhoest als hoestdrank, hoestsiroop of als tabletten.
Beste middel tegen kriebelhoest

Beste middel tegen jeuk eikenprocessierups

De eikenprocessierups wordt een steeds groter probleem in Nederland. Hier de beste middelen tegen klachten door de eikenprocessierups.
Beste middelen tegen de eikenprocessierups klachten

Beste warmtelampen

Een warmtelamp (rode lamp of infraroodlamp) is een goed middel tegen spierpijn, gewrichtspijn, vermoeide spieren en zelfs tegen bepaalde huidklachten. Warmte is een weldaad bij sommige lichamelijke klachten. Hier de beste warmtelampen uit de test.
Beste warmtelampen test

Beste massage apparaten

De beste massagestoel, de beste apparaten voor een nekmassage, rugmassage of voetmassage, je vindt ze hier allemaal.
Beste massage apparaten tests

Beste mondmaskers

Helaas tegenwoordig een noodzakelijk kwaad, een goed mondmasker. Hier kijken we naar goede mondmaskers. Dit zijn wel niet medische mondmaskers want medische mondmaskers mogen in Nederland niet vrij verkocht worden om een tekort in de zorg te voorkomen.
Goede mondmaskers (wegwerp)
Goede mondmaskers (herbruikbaar)

Beste beautycase

Een beautycase moet mooi zijn, maar ook praktisch in het gebruik en makkelijk zijn om mee te nemen. Dit zijn de beste beautycases.
Beste beautycases

Beste nageldroger

Je nagels droog je snel en makkelijk met een goede gespecialiseerde nageldroger. Dit is de beste nageldroger.
Beste nageldroger test

Beste manicure / pedicure apparaat

Met een goed elektrisch pedicure apparaat / elektrische manicure apparaat kun je nagels, handen en voeten zelf verzorgen. Het betreft een combinatie van een elektrische nagelvijl en een elektrische nagelfrees. Ideaal voor mooie nagels en het verwijderen van eelt van voeten en handen. Hieronder de beste manicure / pedicure apparaten uit de test.
Beste pedicure apparaat test

Beste rollator

Een goede rollator hoeft niet veel geld te kosten. Kijk hier voor de beste rollators tegen een voordelige prijs.
Beste rollator test

Beste melatonine tabletten

Melatonine is een stofje in je lichaam dat er voor zorgt dat je slaap krijgt. Melatonine is ook in tabletvorm te koop. Het is een handig natuurlijk middel dat je helpt in slaap te vallen zonder dat je verdoofd wordt, zoals bij een slaappil. Je wordt dus fris weer wakker. Diverse fabrikanten verkopen deze melatonine tabletjes (vaak zuigtabletten) voor volwassenen en kinderen. Hieronder vind je de beste melatonine.

Beste vetpercentage meter

Met een goede vetpercentage meter, vetmeter of huidplooimeter meet je nauwkeurig het vetpercentage via de plooien in je lichaam. Deze vetpercentage meters zijn er analoog en digitaal. Hieronder vind je de beste van deze huidplooimeters en andere vetmeters.


Beste test gezondheid en verzorging


Onderwerp:
Op deze pagina vind je al het beste uit de test verzameld op het gebied van gezondheid en verzorging. Al het beste uit de test voor lichaamsverzorging, haarverzorging, gezichtsverzorging,  mondverzorging, huidverzorging en veel meer. Van het beste scheerapparaat, de beste daglichtlamp of het beste massageapparaat tot de beste contactlenzen, de beste deodorant, en heel veel meer. Kijk boven voor al het beste uit de test voor gezondheid en verzorging.Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.