Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

De beste wasmachines, wasdrogers, wasmiddelen, strijkijzers e.d.

 

Hier kijken we naar de beste apparatuur en benodigdheden voor het wassen, drogen en strijken van wasgoed. Maar ook naar bijvoorbeeld wasmiddelen en wasverzachters. Al deze huishoudelijke artikelen worden regelmatig getest.

De beste wasmachines

Bij wassen denk je in de eerste instantie natuurlijk aan de wasmachine. De tijd dat we de was nog met de hand moesten doen ligt gelukkig achter ons. Een wasmachine is een noodzakelijk huishoudelijk apparaat in huis. Je hebt dan ook een groot aantal verschillende wasmachines. De één beter dan de andere. Gelukkig worden wasmachines vaak getest. Hieronder vind je de beste wasmachines uit al deze testen.
Testen van wasmachines

De beste wasdrogers

Na de wasmachine komt de wasdroger. Ook deze worden op grote schaal getest. Het gaat daarbij om verschillende soorten drogers. Alle testen van wasdrogers vind je hieronder, plus nog veel informatie en tips voor bij het kiezen en kopen van de voor jou beste wasdroger.
Testen van wasdrogers

De beste strijkijzers

Het wasfeest wordt besloten met het strijken van het schone wasgoed. Strijkijzers worden ook veelvuldig getest. De beste stijkijzers uit deze tests vind je hieronder. Het gaat daarbij niet alleen om de gewone stoomstrijkijzers, maar ook om de beste stoomgenerators en strijksystemen (strijkijzer en strijkplank in één apparaat).
Testen van strijkijzers

De beste strijkplanken

Maar met alleen een strijkijzer ben je er niet. Ook een goede strijkplank is belangrijk om plezierig te kunnen strijken. Een strijkplank van goede kwaliteit, met een goede werkhoogte en geschikt voor het soort strijkijzer dat je gebruikt. Kijk hier onder voor de beste strijkplank.
De beste strijkplanken

De beste kledingstomers

Behalve strijken met stoom, kun je de kreukels ook volledig wegstomen. Daarvoor gebruik je een kledingstomer. Wat is de beste kledingstomer? Dat kun je lezen in onderstaande test.
Testen van kledingstomers

De beste naaimachines

Kleding moet niet alleen gewassen worden, ook moet er wel eens wat gerepareerd worden. Of misschien maak je zelf wel kleding met een naaimachine. Hieronder vind je de beste naaimachines uit diverse testen.
Testen van naaimachines

De beste droogrekken en droogmolens

De was drogen kan (bij droog weer) ook gewoon buiten. Lekker goedkoop, en je was wordt er fris en zacht van. De was buiten drogen kan met een droogrek of droogmolen. Hieronder de beste droogmolens en de beste droogrekken.
Testen van droogrekken en droogmolens


De beste wasmiddelen

Om goed schoon te wassen heb je niet alleen een goede wasmachine nodig, maar ook een goed wasmiddel. Hier vind je de beste wasmiddelen uit de test.
Testen van wasmiddelen

De beste wasverzachter

Maak je was heerlijk zacht met een goede wasverzachter. Dit is de beste wasverzachter uit de test.
Testen van wasverzachter


testen wassenSamenvatting:
Op deze pagina vind je verwijzingen naar alle testen met betrekking tot wassen, drogen en strijken van wasgoed. Je vindt hier bijvoorbeeld de beste wasmachines uit de test, de beste wasdrogers uit de test, de best geteste strijkijzers, kledingstomers, droogmolens en veel meer. Ook bijvoorbeeld de beste wasmiddelen uit de test en de naaimachine uit de test hebben hier een plek gekregen. 

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *