Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste wintersport benodigdheden, accessoires en kleding

 

Hier vind je testen over alles dat met wintersport kleding en wintersport accessoires te maken heeft. Ook vind je hier de beste winterkleding en warme accessoires voor een koude winter in Nederland.

Beste skihandschoenen

Wat zijn de beste handschoenen om onder het skiën, snowboarden of langlaufen te gebruiken? Hieronder vind je de beste skihandschoenen uit de skihandschoenen test.


Beste skibril

Aan een skibril mag je best veel eisen stellen. Tijdens het skiën of snowboarden wil je goed zicht hebben, ook als de weersomstandigheden slecht zijn. En natuurlijk moet de beste skibril ook comfortabel zitten en er goed uitzien. Hieronder de beste skibrillen uit de skibril test.

Beste wintersport test

Beste skihelm

Voor de veiligheid is een goede skihelm tijdens het skiën en snowboarden letterlijk van levensbelang. Beknibbel dus niet op een goede skihelm of snowboardhelm. Dit zijn de beste skihelmen uit de skihelm test.

Beste ski's

En dan de ski's zelf. Deze zijn er in vele soorten. Elk met hun eigen toppers. Hieronder vind je de beste ski's uit diverse testen.


Beste snowboards

Hetzelfde geldt voor de snowboards. Wat is het beste snowboard? Kijk hieronder voor de beste snowboards uit de test.

Beste skibox / beste dakkoffer

Als je je eigen ski's of snowboard meeneemt op wintersport heb je vaak een daarvoor geschikte dakkoffer nodig, die dan vaak skibox of skikoffer wordt genoemd. Zo'n dakkoffer is hoe dan ook heel erg handig (en niet alleen voor wintersport) omdat je met vakantie al je spullen makkelijk mee kunt nemen zonder je auto helemaal vol te pakken, Hieronder de beste dakkoffers uit de test.

Beste action camera

Een populaire gadget voor de wintersport is de action camera (actioncam, action cam). Deze camera plaats je (bijvoorbeeld) op je skihelm of snowboardhelm en tijdens het skiën of snowboarden maak je spectaculaire opnames van de actie. Hieronder de beste action camera's uit de test, waaronder de beste action camera voor de wintersport.

Zie ook

Onderwerp:
De beste skikleding uit de test en de beste snowboard kleding uit de test, maar ook de beste winterkleding voor als je gewoon thuis blijft in de winter. Maar we kijken hier niet alleen naar wintersportkleding, maar ook naar accessoires voor de wintersport zoals de beste skibril uit de test, de beste skihelm uit de test, de beste skihandschoenen uit de test en de best geteste snowboards en ski's.

Verder is er aandacht voor andere voor andere wintersport benodigdheden zoals de beste skiboxen en de beste dakkoffers uit de test. Bij iedere test vind je niet alleen de beste wintersport artikelen maar ook veel informatie over het betreffende wintersport artikel.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.