Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Tests huis en tuin (diversen)

Kijk bij de alle testen met betrekking tot huis en tuin voor tests van onder andere klusgereedschap, tuingereedschap, slapen en het huishouden. Hieronder vind je nog meer tests op dit gebied, vaak testen met betrekking tot meer specifieke artikelen op het gebied van wonen. Deze vergelijkende testen zijn uitgevoerd door gespecialiseerde vergelijkingssites, de consumentenbond, woonmagazines en andere deskundige organisaties.

Beste alarmsysteem

Als je niet thuis bent is het een veilig gevoel als je weet dat er alarm wordt geslagen als er een poging tot inbraak wordt gedaan. Kijk hier voor de beste alarmsystemen uit de test.
Testen alarmsystemen

Beste kachels en verwarming

Koud in huis? Dat is niet nodig. Hier kijken we naar de beste kachels en andere verwarming uit de test. Van elektrische kachels tot CV ketels. Wat is de beste verwarming?
Testen kachels en verwarming

Beste rookmelder

Bescherm je gezin en je huis tegen brand met een goede rookmelder. Hier vind je de beste rookmelders uit de test.
Testen rookmelders

Beste koolmonoxidemelder

Verwar een rookmelder niet met een koolmonoxidemelder. Deze slaat alarm als er te veel (dodelijk) koolmonoxide in de lucht gemeten wordt. Dit zijn de beste koolmonoxidemelders uit de test.
Testen koolmonoxidemelders

Beste douches

De beste regendouche, de beste handdouche, de beste douchekop, je vindt ze allemaal bij de tests hier onder.
Testen douches

Beste raamdecoratie

Lamellen, jaloezien, stoffen gordijnen, er is veel raamdecoratie / raambekleding. De beste vind je hieronder.
De beste raamdecoratie

Beste bureaustoel

Welke bureaustoel is het meest comfortabel? Welke bureaustoelen bieden de meeste kwaliteit. Dat lees je allemaal in de tests hieronder.
Testen bureaustoelen

Beste zitzak

Zitzakken zijn er voor kinderen en volwassenen. Voor in huis, maar soms ook voor outdoor gebruik. Hier vind je een overzicht van de beste zitzakken uit de tests.
Testen van zitzakken

Beste kinderstoel

Bij een kinderstoel is naast de kwaliteit ook de veiligheid van groot belang. Een schrikbarende hoeveelheid kinderschoenen zijn niet veilig.
Kinderstoelen tests


Beste traphekje / deurhekje

Een goed traphekje is ook een deurhekje. Zo kun je niet alleen voorkomen dat een kindje van de trap valt, ook kun je voorkomen dat een kindje een kamer verlaat of betreedt. Hier de beste en veiligste traphekjes / deurhekjes.
Testen traphekjes


Beste lampen en verlichting

Ook lampen en andere verlichting wordt regelmatig getest. Hier de beste lampen en de beste verlichting uit al deze tests.
Testen van lampen en andere verlichting

Beste luchtbehandeling

Onder luchtbehandeling verstaan we apparaten die de kwaliteit van de lucht verbeteren, door bijvoorbeeld de lucht wat vochtiger te maken (luchtbevochtigers) of juist droger (luchtontvochtigers), die de lucht reinigen van stofdeeltjes, pollen en virussen (luchtreinigers) of de lucht beter laten ruiken (aroma diffusers). Hier vind je tests van al deze apparaten.
Testen van luchtbehandeling apparaten

Beste weerstation

Een goed weerstation geeft je heel wat meer informatie dan de temperatuur en de luchtvochtigheid. Je kunt er bijvoorbeeld ook de windkracht en neerslag op aflezen en het weer in kaart brengen. Hier de beste weerstations uit de test.
Testen weerstations

Beste slimme thermostaat

Met een thermostaat regel je hoe warm het in huis wordt. Met een slimme thermostaat kun je dat ook vanaf een heel andere locatie regelen.
Testen van thermostaten

Beste broodtrommel voor in de keuken

Hier bedoelen we met broodtrommel geen brooddoos waarmee je je lunch meeneemt naar werk of school, maar een broodtrommel waarmee je in de keuken je broden bewaard.
Testen broodtrommels keuken

Beste babybox

Een  box is een veilige plek waarin je de baby even alleen kunt laten en waarin de baby zich veilig en thuis voelt. Hier de beste babyboxen uit de test.
Testen van babyboxen

Beste terrasverwarming

In de zomer langer buiten zitten? En ook in het voorjaar en najaar lekker buiten op je terras zetten, met een goede terrasverwarming verleng je het seizoen waarin je lang buiten kunt zitten.
Testen terrasverwarming

Beste kunstkerstboom

Een kunstkerstboom heeft vele voordelen ten opzicht van een echte kerstboom, maar lang niet iedere kunstboom is even mooi en goed van kwaliteit. Kijk hier voor de beste kunstkerstbomen uit de test.
Testen van kerstbomen

0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.