Wonen: Beste voor in huis

Het beste voor wonen uit de test. Met al het beste voor je huis en om aangenaam te wonen.

beste huis en woning uit de test

Eerder keken we naar de beste huishoudelijke apparaten, het beste gereedschap en de beste bedden uit de test. Hieronder vind je nog meer tests op dit gebied, vaak testen met betrekking tot meer specifieke artikelen op het gebied van wonen.

We kijken hier onder andere naar de beste apparaten voor veiligheid in huis, de beste verwarming, de beste verlichting, de beste meubels, het beste sanitair en nog heel veel meer wat als beste voor in huis getest is.

Beste smart home (domotica)

Steeds meer apparatuur in huis kan worden gekoppeld en / of via een app worden bestuurd. Hier een overzicht van alle smart home apparatuur uit de test. De beste slimme apparatuur voor je woning.

Beste alarmsysteem

Als je niet thuis bent is het een veilig gevoel als je weet dat er alarm wordt geslagen als er een poging tot inbraak wordt gedaan. Kijk hier voor de beste alarmsystemen uit de test.

Beste kachels en verwarming

Koud in huis? Dat is niet nodig. Hier kijken we naar de beste kachels en andere verwarming uit de test. Van elektrische kachels tot CV ketels. Wat is de beste verwarming?

Beste energie prijsvergelijker goedkoopste stroom en gas

Over verwarming gesproken. Op stroom en gas valt veel geld te besparen. Wat voor jou de goedkoopste energie aanbieder is kun je heel snel en makkelijk achterhalen via een goede prijsvergelijker voor energie. Hieronder vind je de beste energie vergelijkers die je binnen een paar minuten vertellen wat voor jou de goedkoopste energiemaatschappij is.

Beste rookmelder

Bescherm je gezin en je huis tegen brand met een goede rookmelder. Hier vind je de beste rookmelders uit de test.

Beste koolmonoxidemelder

Verwar een rookmelder niet met een koolmonoxidemelder. Deze slaat alarm als er te veel (dodelijk) koolmonoxide in de lucht gemeten wordt. Voor een goede veiligheid in huis is er niet alleen een goede rookmelder nodig, maar ook een goede koolmonoxidemeter. Dit zijn de beste koolmonoxidemelders uit de test.

Beste brandblusser

Blus zelf snel een kleine brand voor het een grote brand wordt. Hier hebben we de beste brandblussers voor in huis. De beste poederblusser en beste schuimblusser, maar ook de beste vetblusser, de beste brandblusser waarmee je een brandende frituurpan of vlam in de pan kunt doven. Kijk hieronder voor je beste brandblusser.

Voor een kleine of beginnende brand in huis kun je eventueel ook een branddeken / blusdeken gebruiken. Hier onder vind je de beste branddekens.

Beste douches

We hebben ook testen van alles voor in de badkamer in huis. Met de test van de beste regendouche, de beste handdouche, de beste douchekop, je vindt ze allemaal bij de tests hier onder.

Beste raamdecoratie

Lamellen, jaloezieën, stoffen gordijnen, er is veel raamdecoratie / raambekleding. De beste raamdecoratie voor in huis vind je hieronder.

Beste bureaustoel

Welke bureaustoel is het meest comfortabel? Welke bureaustoelen bieden de meeste kwaliteit. Dat lees je allemaal in de tests hieronder. Met de beste bureaustoelen uit de test voor thuis en op kantoor.

Beste schoenenrek of schoenenkast

Ben je die rondslingerende schoenen ook zo zat? Hier de beste schoenenrekken en schoenenkasten uit de test.

Beste zitzak

Zitzakken zijn er voor kinderen en volwassenen. Voor in huis, maar soms ook voor outdoor gebruik. Hier vind je een overzicht van de beste zitzakken uit de tests.

Beste kinderstoel

Bij een kinderstoel is naast de kwaliteit ook de veiligheid van groot belang. Een schrikbarende hoeveelheid kinderschoenen zijn niet veilig. Hieronder vind je de beste kinderstoelen uit de test voor aan tafel, de beste meegroei stoelen en de beste kinderstoelen met eetplateau, maar ook de beste kinderfauteuils uit de test (een luie stoel voor een kind).


Beste traphekje / deurhekje

Een goed traphekje is ook een deurhekje. Zo kun je niet alleen voorkomen dat een kindje van de trap valt, ook kun je voorkomen dat een kindje een kamer verlaat of betreedt. Hier de beste en veiligste traphekjes / deurhekjes voor in huis.


Beste lampen en verlichting

Ook lampen en andere verlichting wordt regelmatig getest. Hier de beste lampen en de beste verlichting uit al deze tests. We hebben bijvoorbeeld de slimme lampen / slimme verlichting voor in huis en buiten het huis. Met een slimme stekker kun je van iedere lamp een slimme lamp maken.

Beste luchtbehandeling

Onder luchtbehandeling verstaan we apparaten die de kwaliteit van de lucht verbeteren, door bijvoorbeeld de lucht wat vochtiger te maken (luchtbevochtigers) of juist droger (luchtontvochtigers), die de lucht reinigen van stofdeeltjes, pollen en virussen (luchtreinigers) of de lucht beter laten ruiken (aroma diffusers). Hier vind je tests van al deze apparaten voor een gezonde lucht in huis.

Beste weerstation

Een goed weerstation geeft je heel wat meer informatie dan de temperatuur en de luchtvochtigheid. Je kunt er bijvoorbeeld ook de windkracht en neerslag op aflezen en het weer in kaart brengen. Hier de beste weerstations uit de test.

Beste slimme thermostaat

Met een thermostaat regel je hoe warm het in huis wordt. Met een slimme thermostaat kun je dat ook vanaf een heel andere locatie regelen.

Beste deurbel

Deurbellen heb je tegenwoordig in vele soorten. Van een eenvoudige drukbel tot een slimme deurbel met app, wifi en camera die je vanuit de hele wereld kunt bedienen. Kijk voor de beste deurbellen in al deze soorten bij de onderstaande testen.

Beste brievenbussen

Brievenbussen heb je in vele soorten. Modern en klassiek, alleen voor post maar ook voor post en pakketjes (pakketbrievenbus). Hier alle beste brievenbussen voor buiten.

Beste broodtrommel voor in de keuken

Hier bedoelen we met broodtrommel geen brooddoos waarmee je je lunch meeneemt naar werk of school, maar een broodtrommel waarmee je in de keuken je broden bewaard.

Beste babybox

Een box is een veilige plek waarin je de baby even alleen kunt laten en waarin de baby zich veilig en thuis voelt. Hier de beste babyboxen uit de test.

Beste slimme deurslot

De deur van je huis van afstand voor iemand open doen. De schoonmaakster op bepaalde momenten toegang geven. De deur automatisch achter je laten vergrendelen en laten openen als je aan komt lopen. Dat kan allemaal met een slim deurslot. Kijk hier voor het beste slimme deurslot uit de test.

Beste wastafelkraan

Hier kijken we naar alle beste wastafelkranen. Er zijn veel soorten wastafelkranen, zoals een mengkraan, een thermostaatkraan, een fonteinkraan (een kleine kraan voor bij het fonteintje van het toilet), een moderne wastafelkraan met één hendel of een klassieke wastafelkraan met twee draaiknoppen, en ook een geheel handsfree wastafelkraan. Kijk hier voor alle beste wastafelkranen en andere goede wastafelkranen voor iedere ruimte in huis.

Beste energiemeter voor stopcontact

Met een energiekostenmeter voor het stopcontact kun je het stroomverbruik van iedere apparaat in huis meter. In kilowatts maar ook in geld (tot op de cent nauwkeurig). 1 energiekosten meter is voldoende voor het checken van alle apparaten in huis op energieverbruik.

Beste digitale fotolijst

Een digitale fotolijst is leuke woondecoratie en tevens een leuk cadeau. De beste digitale fotolijsten zijn voorzien van WiFi en app zodat je zelfs vanaf een andere locatie de foto's kunt doorsturen en laten tonen. Dit maakt een digitaal fotolijstje tot een leuk cadeau voor ouderen.

Beste keukentrolley of badkamertrolley

Kijk hier voor de beste trolleys voor keuken, badkamer. woonkamer, werkruimte of andere ruimte in huis. Kortweg keukentrolley genoemd. Handige open kastjes op wieltjes, die je vaak ook als serveerwagen kunt gebruiken.

Beste inboedelverzekering

Al het moois hierboven wil je natuurlijk goed verzekeren. Dat doe je met een inboedelverzekering, een woonverzekering voor alles in en rond je huis. Veel mensen laten de inboedelverzekering, net zoals andere woonverzekeringen, voor wat het is nadat ze hem ooit afgesloten hebben, maar dat is zonde. Ook op een inboedelverzekering kun je namelijk zonder nadelen flink besparen. Kijk hier onder voor de beste inboedelverzekering vergelijker.

Beste opstalverzekering

De andere woonverzekering is de opstalverzekering, of woonhuisverzekering. Met deze verzekering verzeker je het huis / de woning zelf. Bijvoorbeeld voor schade door brand of storm aan het huis zelf. Ook door een opstalverzekering te vergelijken kun je veel geld besparen. Doe hier onder een opstal verzekering vergelijking.

Beste kunstkerstboom

Een kunstkerstboom heeft vele voordelen ten opzicht van een echte kerstboom, maar lang niet iedere kunstboom is even mooi en goed van kwaliteit. Kijk hier voor de beste kunstkerstbomen uit de test.
Onderwerp:
Op deze pagina vind je al het beste uit de test op het gebied van wonen en inrichting van je huis (kijk bovenaan voor de tuin tests). Het betreft een breed onderwerp met o.a. de beste slimme deurbel, de beste kachel, de beste douche, de beste rookmelder, de beste meubels, de beste lampen en heel veel meer beste woonbenodigdheden uit de test.

Een reactie posten

0 Reacties