Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Alle testen wonen (huis en tuin)

Kijk hier voor alle testen met betrekking tot het beste voor wonen. Met het beste voor huis en tuin uit de test. 

beste wonen test

Omdat het om een groot aantal testen en een groot aantal verschillende woon benodigdheden gaat, hebben we een onderverdeling aangebracht.

Beste woonartikelen voor in huis

Heel veel testen op het gebied van wonen en de woning vind je hier. Te veel om op te noemen. Kijk maar hier voor een overzicht voor al het beste voor in huis.

Beste voor in de tuin

De beste parasols, de beste tuinslangen, de beste zwembaden, de beste barbecues, en veel meer. Al het beste voor de tuin of terras uit de test kun je hier vinden. Al het beste voor buiten het huis wonen.

De beste huishoudelijke apparaten

Veel woonartikelen die getest worden betreft testen van de beste huishoudelijke apparaten. Dit is een heel ruime categorie binnen wonen. Hier vind je testen van de beste apparaten en middelen op huishoudelijk gebied. Bijvoorbeeld de beste stofzuigers en de beste vaatwassers, maar ook de beste prullenbak en de beste vaatwastabletten.

Het beste gereedschap om te klussen

Bij wonen hoort klussen. Bij deze woon tests vind je alle testen van klusgereedschap. Zowel het beste elektrisch gereedschap als het beste handgereedschap uit de test. 

Denk daarbij aan de beste boormachines, schuurmachines en freesmachines, maar bijvoorbeeld ook aan gereedschap als de beste verfspuiten, ladders en zakmessen. Ook dat is klusgereedschap!

Beste tuingereedschap

De testen waarin het beste tuingereedschap wordt gezocht en aangewezen heeft binnen wonen zijn eigen rubriek gekregen. Bij deze beste woon test vind je zowel elektrisch tuingereedschap als handgereedschap voor in de tuin. 

Kijk hier voor de beste grasmaaiers, heggenscharen en onkruidbranders, maar ook tuinslanghaspels, bladblazers, onkruidstekers, bezems, harken en takkenscharen.

Het beste om te slapen

Binnen de rubriek wonen hebben veel testen betrekking op slapen. Hier vind je de beste boxsprings, de beste matrassen, de beste hoofdkussens, maar ook de beste middelen tegen snurken, de beste wekkers en de beste slaapzakken, ze zijn allemaal hier te vinden. En heel veel meer dat met slapen en bedden te maken heeft. Uitslagen van alle tests zijn hier te vinden.

Wonen in Nederland

Tenslotte nog wat cijfers over wonen en woningen in Nederland (CBS).

 • Nederland kent 8,3 miljoen huishoudens. Daarvan zijn 3,3 miljoen huishoudens een éénpersoonshuishouden. Gemiddeld wonen er 2,12 personen in één woning.
   
 • Voor deze huishoudens zijn 8,3 miljoen woningen beschikbaar.Daarvan zijn er 7,7 miljoen bewoond.
   
 • Ruim 42 procent van de woningen in Nederland is een rijtjeshuis. 13 procent is een vrijstaande woning en 9 procent een twee onder één kap woning. 
   
 • 36 procent van de woningen beschikt over één woonlaag, bijvoorbeeld een appartement (flatwoning), bovenwoning of benedenwoning.

 • Verder zijn er 140.000 vakantiewoningen. Deze vakantiehuizen staan op 4.700 campings, bungalowparken en andere vakantieparken.

 • 70 procent van de Nederlandse woningen heeft een tuin. Een kwart van de woningen heeft een balkon. De buitenruimte is dan ook de belangrijkste factor bij het kiezen van een huis. 
   
 • De meeste Nederlanders wonen (te) ruim. Gemiddeld heeft de Nederlander de beschikking over 2 kamers in huis (waarbij alleen de woon-, eet- en slaapkamers worden meegeteld en niet ruimtes als een hal, toilet en gang).


Zie ook: Al het beste uit de test (ruim 1.200 testen)Onderwerp:
Hier boven vind je alle testen met betrekking tot huis en tuin. Dat zijn heel uiteenlopende onderwerpen, zoals het beste klusgereedschap uit de test, maar ook de beste huishoudelijke apparatuur uit de test, de beste bedden en het beste beddengoed en de beste onkruidbranders uit de test. Heel uiteenlopende testen vind je ook bij de beste woonartikelen hier boven. Daar vind je onder andere de beste kachels, de beste douches, de beste rookmelders, de beste meubels, de beste verlichting en de beste alarmsystemen uit de test, en heel veel meer wat met wonen te maken heeft.

Een reactie posten

0 Reacties